Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W210 e270 cdi

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W210 e270 cdi

Nestatornic fiind din fire,m-am hotarat sa-mi vand agregatul.Cand am turism imi doresc 4x4 iar cand am jeep imi doresc turism puternic.Nici eu nu ma inteleg,cu siguranta mai mult,nici cei ce ma cunosc.O sa mai postez odata VIN-ul masinii WDB2100161B384716,cu siguranta este cel mai edificator pt.a cunoaste dotarile.
    Din p.d.v tehnic masina e functionala 100%.As putea spune fara repros.Un tampon motor putin slabit...in rest,mai exista pe langa jantele si cauciucurile din poze un set de roti cu jante originale M.B si cauciucuri de iarna 16".Doua chei orig.Revizie ulei + filtre,inclusiv placute si discuri.TOT CEEA CE AM RELATAT POATE FI DOVEDIT IN SERVICE,TESTAT,PROBAT LA FATA LOCULUI.
    Pret: 6000 E NEG. doar la fata locului
    Tel: 0754-058488
    Unii ar spune ca e un pret mare,altii ca e un pret corect.....avand in vedere oferta existenta la vanzare eu zic ca masina face toti banutzii,un raport corect pret/calitate.
    Masina nu o veti gasi pe alte site-uri de vanzari,asta din dorinta de a o vinde unui pasionat,membru al acesti comunitati care stie si poate sa aibe grija de un Mercedes.Daca acel client nu va aparea nu voi mai avea rabdare si o voi promova pe mai multe site-uri.
    Attached Files
    In Romania Legea e BARIERA:
    -peste care trec dulaii
    -pe sub care trec cateii
    -IN FATA CAREIA STAU PROSTII.

Poate cele mai frumoase jante pe 17" stock de W210. Bafta la vanzare!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Masina frumoasa,jantele superbe.Astept cu interes decodificarea seriei VIN sa vad daca masina are climatronic sau "robinetronic",cutie manuala sau automata?

Cat despre pret...m-as bucura sa iei macar 5000 de euro desi nu cred!{din cauza impozitului}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Cu siguranta cine cauta asa ceva (un diesel puternic),nu intreaba cat e impozitul cat asigurarea.De aceea am pus si un pret pe masura.Nu e problema daca nu se vinde.
        Multumesc,o zi buna!
        -peste care trec dulaii
        -pe sub care trec cateii

Comment

Originally posted by ursuletz_82 View Post
          Cu siguranta cine cauta asa ceva (un diesel puternic),nu intreaba cat e impozitul cat asigurarea.De aceea am pus si un pret pe masura.Nu e problema daca nu se vinde.
          Multumesc,o zi buna!
          Am avut si eu un 270cdi si asta a fost principalul impediment in vanzarea masinii.Cine vrea un diesel puternic nu isi cumpara W210,parerea mea.

In orice caz masina e frumoasa,motorul foarte bun.Sper sa ajunga pe maini bune.

Un A classe si diferenta te intereseaza?

P.S. Apropo de ce il vinzi?Sa iti achizitionezi un 4x4?
          Last edited by mircea600sel; 09-05-2012, 21:55 PM.

sigpic

Comment

In principiu ma intereseaza un Nissan Patrol,l-am vazut pe forumul 4x4 si tare imi face cu ochiul.
            Cu turisme nu fac schimb decat cu ceva de la 150 CP in sus.
            -peste care trec dulaii
            -pe sub care trec cateii

Comment

Uitasem sa-ti raspund in postul anterior "cine vrea un diesel puternic nu-si ia W210".Tocmai asta m-a atras la el si ma atrage in continuare (faptul ca unii,in speta adeptii W si Cerculete-Audi,cred ca Mercedesul e mare greoi si puturos) da clasa multor masini de strada din clasa ei sau care mai emana si pretentii.
              In retrovizoare daca ma uit ma dau la o parte doar din fata vreunui S,X5,7 sau A8.Oricum ''inamicii'' No.1 sunt W si Audi doua marci care pe mine nu prea ma incanta...desi sunt f.fiabile,si nu degeaba cel putin in MS tot a 3-a masina e W sau Audi .
              -peste care trec dulaii
              -pe sub care trec cateii

Comment

Engine number ... 612961 30 109224
                Sales des. ...... E 270 CDI
                Radio unit no. .. AL291010446676 25266
                Order number .... 0 1 226 00325
                Transmission .... 716648 01 288816
                Cab ............. 00000
                Equipment ....... 751A
                Paint/code 1 .... 189U
                Lamps ........... HELLA
                Delivery date ... 3 2001-05-23

SA codes:

026 DISCONTINUATION OF SPARE KEY
                220 PARKTRONIC SYSTEM (PTS)
                249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
                260 TYPE DESTINATION ON TRUNK LID - ELIMINATION
                273 TELEPHONE PRE-INSTALLATION D-NET MOBILE
                282 SKI-BAG
                354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
                550 TRAILER COUPLING
                581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
                600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
                612 HEADLAMP-XENON R.H.TRAFFIC
                673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                677 AVANTGARDE Vehicle identification number
                680 L.A. WHL, 5-HOLE DESIGN, AVANTGARDE
                693 ALL-ROUND WD-BLUE GLASS,BAND FILTER,REAR WINDOW-ES
                756 RADIO MB AUDIO 10 CD WITH VK/RDS
                801 AEJ 10/1/M/X
                873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
                877 READING LAMP IN THE REAR
                954 EQUIPMENT PACKAGE FOR AVANTGARDE VEHICLES
                988 VEH. TIT. OF OWN. & COC DOC. + MODEL PLATE (MACH.)
                750A FABRIC, AVANTGARDE
                189U GREEN BLACK METALLIC
                751A FABRIC, AVANTGARDE - ANTHRACITE

Deja e al doilea E270 W210 de vânzare pe forum. Ambele mașini foarte bune. Sunt curios cât dureazã pânã le dați. Și eu am planuri sã-l schimb pe al meu cu ceva mai nou, dar tare mi-e fricã cã nu o sã se îngrãmãdeascã cumpãrãtorii oricât de bunã ar fi mașina...
                ...

Comment

Patrolul nu ma lasa sa dorm! 5000 euro.URGENT!
                  Last edited by mircea600sel; 09-05-2012, 21:54 PM.
                  -peste care trec dulaii
                  -pe sub care trec cateii

Comment

Masina s-a vandut tot unui pasionat M.B din Tg-Mures.
                    Multumesc!....ca si in cantec....visul frumos s-a terminat!
                    -peste care trec dulaii
                    -pe sub care trec cateii

Comment

E coleg cu noi pe forum?La cati banuti a plecat?

O zi faina!

sigpic

Comment

5000,da e pe forum insa se uita''din umbra ca sa zic asa''
                        -peste care trec dulaii
                        -pe sub care trec cateii

Comment

Felicitari si ma bucur ca masina a ajuns tot unui pasionat de pe club.

Comment

Vandut, se inchide.
                            https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF