Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand E270 CDI - 2001 - impecabil

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by gavryus View Post
    Succes la vanzare si te rog eu mult nu o da pe un A Class decat daca ti se mai ofera 7500 de euro diferenta )
    M-am ras...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Iaca si W 210-ul "model de invatatura si disciplina" .
      Am avut cobra "ca la showroom", cateva W 124, un w 126 (cel putin), si iata acum ca se poate si "cu" W 210. Un exemplar care iti "taie rasuflarea".
      Banutii care se cer nu sunt putini insa par a fi "argumentati".
      Felicitari!

Comment

Un 560 sec in mintile lui adica in mare parte original te-ar interesa?

Comment

Originally posted by SergiuMB View Post
          Masina arata bine dar pretul e un pic cam piperat...
          Bafta la vanzare!

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
          Ai dreptate, pretul e putin cam mare fata de alte W210, dar si masina e putin mai altfel. Practic, suma pe care o cer reprezinta doar suma pe care am bagat-o in masina in ultimul an... In fine, luand in calcul toate aspectele, am considerat ca asta e pretul corect.

Originally posted by mircea600sel View Post
          +1

Ofer un A class + 3000 euro.
          Mersi de oferta Mircea, dar nu ma intereseaza A class.

Originally posted by 300zxtt View Post
          Am vazut si eu masina live si pot spune ca arata super ok si e mai mult decat bine intretinuta.
          Mersi. Fata de momentul cand ai vazut-o tu, acum are si arcuri noi spate . Am reusit sa comand de la Tiriac Auto. Nu s-ar fi potrivit alea de 4matic, sunt mai mici.

Originally posted by gavryus View Post
          Super masina! Pretul este justificat avand in vedere starea in care se afla!
          Succes la vanzare si te rog eu mult nu o da pe un A Class decat daca ti se mai ofera 7500 de euro diferenta )
          Originally posted by nistor@QMT View Post
          Esti sigur ca are 220.000 km? Nu i-o fi dat cineva in FATA?
          Mai rar W210 intr-o asemenea forma.
          Cred ca puteai sa ceri si 10.000 si tot nu era exagerat, avand in vedere ca e foarte rar dat sa vezi un asemenea W210.
          Spor!
          Originally posted by PapyVicK View Post
          Decat sa iei un w211 obosit mai bine iei un w210 in mintile lui...cu aceeasi bani.

Originally posted by iuliu m. View Post
          Iaca si W 210-ul "model de invatatura si disciplina" .
          Am avut cobra "ca la showroom", cateva W 124, un w 126 (cel putin), si iata acum ca se poate si "cu" W 210. Un exemplar care iti "taie rasuflarea".
          Banutii care se cer nu sunt putini insa par a fi "argumentati".
          Felicitari!
          Va multumesc pentru aprecieri.

Originally posted by damian_daniel21 View Post
          Un 560 sec in mintile lui adica in mare parte original te-ar interesa?
          Mersi de oferta, dar, in principiu, nu ma intereseaza. Oricum, depinde de starea in care se afla masina si mai ales de diferenta. Daca vrei, pune niste poze si ofera cateva detalii despre masina.

Comment

Originally posted by Mertzanu View Post
            Ai dreptate, pretul e putin cam mare fata de alte W210, dar si masina e putin mai altfel. Practic, suma pe care o cer reprezinta doar suma pe care am bagat-o in masina in ultimul an... In fine, luand in calcul toate aspectele, am considerat ca asta e pretul corect.
            Ai bagat 7500euro in ea doar intr-un an??
            Ai recarosat-o, ce i-ai facut de banii astia?

Sent from my ST18i using Tapatalk

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
            Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by Zeus View Post
              Ai bagat 7500euro in ea doar intr-un an??
              Ai recarosat-o, ce i-ai facut de banii astia?

Nu chiar 7500... dar oricum...mult. Culmea e ca nu i-am facut mai nimic... nici mie nu mi-a venit sa cred cum de au intrat atatia bani. Noroc ca am facut o lista cu "investitiile" facute in aceasta masina:

450 – macara geam spate stanga
              2000 – 4 cauciucuri iarna noi + manopera
              1000 - jante avantgarde (pt. iarna)
              500 – folie
              750 – radio mp3 Alpine USB
              350 – termostat + manopera
              1500 – arcuri fata, tampoane arcuri fata, antena, capitonaj capota
              600 – lichid frana + manopera
              600 – baterie
              2500 – piele scaun sofer originala Mercedes + manopera
              300 - prezoane noi Mercedes
              400 - covorase Mercedes
              500 - detailing (Expert Detailing)
              300 - proiectoare sh
              7200 - revopsit integral + (cheder, cleme, furtun spalator far, emblema)
              800 - ornamente interior praguri
              450 - macara geam spate dreapta
              250 - manopera macara
              2000 - amortizoare spate + manopera
              1000 - cheie model nou
              2200 - faruri noi Dectane + becuri + xenon proiectoare + montaj
              1100 - tampoane motor + cutie
              600 - manopera tampoane motor si cutie
              300 - pompa spalator faruri
              600 - vopsit jante elegance (vara) crom efect electrostatic
              ------------------------------------------
              Total: 28.250 ron

Comment

Mie suma investita nu mi se pare deloc exagerata. Si, evident, nici pretul cerut.
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Și eu am vreo 6000 euro investiți în ochios pânã acum (pe lângã prețul de achiziție). Dacã nu era prietena sã mã tragã la rãspundere, era sigur de douã ori mai mare Așa cã nu e deloc ceva exagerat. Mai ales dacã vrei sã pui doar chestii originale sau de calitate pe mașinã, și te trezești cã dai câteva milione pe un pumn de plastice și nimicuri.

Orice preț ar pune pe mașinã ar ieși în pierdere. 7500 euro e o sumã uriașã pentru cei care preferã mașini mai noi. Pentru cei care vreo un E Class în mințile lui e o sumã decentã. Șansele sã mai gãsești un W210 în stare cât de cât apropiatã ca acesta sunt foarte mici. Sã-l compari cu un W211 obosit care e la același prețu nu are nici un rost. Decât sã iei un ochios la 5000e de care sã nu te bucuri nici o clipã și sã zdrãngãne tot și sã mergi cu el lunar în service, mai bine mai pui 2500 și te bucuri de mașinã 1-2 ani fãrã griji.

Eu unul sper sã se gãseascã un cumpãrãtor care sã aprecieze starea mașinii.
                  ...

Comment

In conditiile astea e si pacat sa o vinzi. Dar daca asta e decizia ta, tu stii mai bine. Inca o data, bafta la vanzare!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Originally posted by Zeus View Post
                      In conditiile astea e si pacat sa o vinzi. Dar daca asta e decizia ta, tu stii mai bine. Inca o data, bafta la vanzare!

E o decizie paguboasa faptul ca vreau sa o vand, sunt constient de asta. Dar o am din 2009 si vreau sa o schimb cu ceva mai puternic pe benzina. Asa e natura umana, uneori simti nevoia de schimbare desi ai ceva bun.

In alta ordine de idei, masina a primit astazi ITP nou:
                      100820121499.jpg

Poze cu stropitoarele de faruri:

100820121500.jpg

100820121501.jpg

100820121502.jpg

100820121503.jpg

100820121504.jpg

100820121505.jpg

100820121507.jpg

Comment

Frumos exemplar si foarte intretinut....isi merita banii...Eu cred ca nici nu l-as vinde sa fie al meu,mai ales dupa ce am investit mai multi bani in el,asta e parerea mea,acuma fiecare are motivele lui....Bafta la vanzare!!!

Comment

Originally posted by pervert_4u
                          Bine ca ati sters ce am scris.Era deranjant nu?
                          Era foarte deranjant offtopicul tau.De ce trebuie sa apara pe topicul de vanzare al altei masini o lauda adusa masinii tale?

Nu iti dai seama ca e offtopic?Iti ofer 3 zile de pauza sa iti dai seama.

Un UP de la mine pentru masina!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

CE spuneti de 6.000E ?
                            Cu respect.

Comment

Foloseste cu incredere numarul de telefon, daca exista interes. Masina merita banii ceruti.
                              https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

OFFTOPIC: Bravo si nota 10 proprietarului pentru starea in care e masina lui. Elementele aftermarket alese(farurile si casetofonul alpine) ii pastreaza aspectul original. Inca odata nota 10. Pretul mi se pare ok, as recomanda sa nu dai inapoi pentru ca detii un exemplar de w210 ca putinele din Romania.
                                Mail : emi@koket.org
                                Tel : 0757 233 231
                                Reparatii electrice auto Iasi
                                Electrical Center Iasi

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF