Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand E270 CDI - 2001 - impecabil

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand E270 CDI - 2001 - impecabil

E 270 CDI ELEGANCE
    cu destul de multe multe optiuni pe care le puteti observa si din poze:
    - reglaj lombar scaune cu perne aer
    - scaune incalzite
    - dublu cimatronic
    - spalator faruri

In aceasta masina au fost investiti aproximativ 300 mil. in ultimul an, investitii care pot fi dovedite cu facturi / bonuri fiscale.

Printre altele, cheie model 2011 originala Mercedes (1000 ron / am factura). Masina are si cele doua chei cu care a venit din fabrica.
    Absolut impecabila din orice punct de vedere.
    Aceasta masina nu mai necesita nicin fel de investitie.
    Baterie noua BOSCH.
    Amortizoare si arcuri noi originale Mercedes.
    KM absolut reali: 220.000 km.
    Al doilea proprietar, iar primul proprietar este Reprezentanta Mercedes Benz Mures.

PRET: 7500 euro, negociabil
    Accept si variante, doar cu masini pe benzina si cutie automata.

TELEFON: 0721.094.379

Poze recente de acum cateva zile:
    220720121042.jpg

220720121049.jpg

220720121050.jpg

220720121055.jpg

220720121057.jpg

220720121061.jpg

220720121063.jpg

220720121067.jpg

220720121074.jpg

Revin cu mai multe poze ....

Seria VIN?
    Last edited by mircea600sel; 08-09-2012, 08:53 AM.

Un pret corect pentru un 210 exemplar intretinut. Bafta!
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Criminale farurile, cred ca ma despart si eu de 235Euro in favoarea a asa ceva.
      Bafta la vanzare!

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

Poze.....

220720121075.jpg

220720121076.jpg

220720121077.jpg

220720121083.jpg

220720121084.jpg

220720121086.jpg

220720121088.jpg

220720121089.jpg

220720121091.jpg

220720121093.jpg

Poze .........

220720121097.jpg

220720121101.jpg

220720121102.jpg

220720121106.jpg

220720121112.jpg

220720121117.jpg

VIN: WDB2100161B391328

Originally posted by Zeus View Post
        Criminale farurile, cred ca ma despart si eu de 235Euro in favoarea a asa ceva.
        Bafta la vanzare!
        Mersi. Si eu am considerat ca merita acest upgrade cu farurile.

Originally posted by cutaresku View Post
        Un pret corect pentru un 210 exemplar intretinut. Bafta!
        Mersi.
        Last edited by mircea600sel; 08-09-2012, 15:47 PM.

Comment

Salut. Si eu mi-am pus faruri ca ale tale dar am tot becurile normale. Spune-mi te rog ce fel de becuri ai pus in faruri si in proiectoare ca vreau sa bag si eu arata foarte bine. Imi place ca lumineaza toate intr-o nuanta.

Comment

Mașina aratã foarte bine. Mi-aș fi dorit mult sã aibã un topic de prezentare pe aici. Aș fi vrut sã pun câteva întrebãri:

1) De ce mașina are scaune care se pun de obicei pe Classic? (cele de Elegance și Avantgarde au alte tipuri de cusãturi).
            2) Carkit-ul este aftermarket? Dupã decodificare ar trebui sã ai același carkit ca și al meu, dar al tãu pare diferit.

Și încã o chestie: când ți-ai pus farurile, ce marcã ți-ai luat? Ai reușit sã adaptezi reglajul automat pe verticalã?

Decodificarea VIN:

WDB2100161B391328

Engine number ... 612961 30 098529
            Sales des. ...... E 270 CDI
            Radio unit no. .. AL291010448445 93752
            Order number .... 0 1 567 10289
            Transmission .... 722634 02 951439
            Equipment ....... 155A
            Paint/code 1 .... 693U
            Lamps ........... HELLA
            Delivery date ... 8 010608 (08 iunie 2001)

SA codes:

026 DISCONTINUATION OF SPARE KEY
            205 OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - ENGLISH
            249 INSIDE AND OUTSIDE MIRROR AUTOMATIC DIMMING
            293 SIDEBAG IN REAR LEFT AND RIGHT
            354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
            404 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT LEFT
            405 MULTI-CONTOUR SEAT, FRONT RIGHT
            423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
            481 UNDERSHIELDS
            543 SUN VISOR WITH MAKE-UP MIRROR L. AND R., BE-
            551 ANTI-THEFT/ANTI-BREAK-IN WARNING SYSTEM
            581 AUTOMATIC CLIMATE CONTROL
            600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
            611 EXIT LIGHTS FOR DRIVER DOORS
            612 HEADLAMP-XENON R.H.TRAFFIC
            641 LIGHT ALLOY WHEEL, 11-HOLE DESIGN
            673 HIGH-CAPACITY BATTERY
            756 RADIO MB AUDIO 10 CD WITH VK/RDS
            801 AEJ 10/1/M/X
            852 MOBILE.PRE-INSTALL.COMPL.ON TOWER NOKIA SERIES 5/6
            873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
            876 INTERIOR LIGHT ASSEMBLY
            955 EQUIPMENT PACKAGE ELEGANCE
            984 COC DOC., DELETION OF VEHICLE REGISTRATION DOC.
            150A MB LEATHER TWIN
            693U TRAVERTINE BEIGE - METALLIC PAINT
            155A TEX-LEATHER QUARTZ
            Mult succes cu vânzarea. Mașina aratã impecabil. Meritã toți banii!
            ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
              Mașina aratã foarte bine. Mi-aș fi dorit mult sã aibã un topic de prezentare pe aici. Aș fi vrut sã pun câteva întrebãri:

1) De ce mașina are scaune care se pun de obicei pe Classic? (cele de Elegance și Avantgarde au alte tipuri de cusãturi).
              2) Carkit-ul este aftermarket? Dupã decodificare ar trebui sã ai același carkit ca și al meu, dar al tãu pare diferit.

Și încã o chestie: când ți-ai pus farurile, ce marcã ți-ai luat? Ai reușit sã adaptezi reglajul automat pe verticalã?

Decodificarea VIN:

Mult succes cu vânzarea. Mașina aratã impecabil. Meritã toți banii!
              1. Nu stiu de ce are scaunele astea, dar garantat asa a venit din fabrica. Garantat asa a venit din fabrica pentru ca pielea de la sezutul scaunului de la sofer am schimbat-o la reprezentanta (Autoklass) comandand-o dupa seria se sasiu a masinii (2000 ron). Pielea a venit ca o husa dintr-o bucata, continand si instalatia de incalzire a scaunului.
              2. Carkitul original era un incarcator de Nokia (vezi foto 1), pe care, pentru ca nu il foloseam si nu imi placea deloc cum arata, l-am taiat si am pus telefonul asta pe care il aveam in S500 (evident ca nu mai e fucntional, ci e doar de aspect acum).
              3. Farurile le-am comandat de pe siteul: http://www.dectane-romania.ro
              4. Eu la farurile din fabrica aveam un reglaj mai special (electronic nu vacumatic) asadar nu am putut sa adaptez reglajul de la astea noi care e vacumatic (vezi foto 2 si 3).

Foto 1:
              ٢٠٠٩٠٥٢٦٨٠٢.jpg

Foto 2 si 3 (farul original al masinii):
              Far Mercedes W210 (4).jpg
              Far Mercedes W210 (5).jpg

Mersi, si din partea mea puteti pune orice intrebari legate de masina aici, nu mi se pare deloc offtopic. Puteti considera topicul asta drept unul de prezentare si de vanzare in acelasi timp.

Originally posted by coolhandluca View Post
              Salut. Si eu mi-am pus faruri ca ale tale dar am tot becurile normale. Spune-mi te rog ce fel de becuri ai pus in faruri si in proiectoare ca vreau sa bag si eu arata foarte bine. Imi place ca lumineaza toate intr-o nuanta.
              Atat in faruri cat si in proiectoare am xenon de 6000k.
              Asta e cutia in care au venit xenoanele, daca te ajuta cu ceva:
              090820121231.jpg
              Last edited by mircea600sel; 08-09-2012, 15:46 PM.

Comment

Faza cu reglajul automat e la toate care au xenon, speram sã-i fi dat tu de cap. Cu stropitorile de la faruri au fost probleme când ai montat farurile astea noi?
                ...

Comment

Originally posted by Luxian View Post
                  Faza cu reglajul automat e la toate care au xenon, speram sã-i fi dat tu de cap. Cu stropitorile de la faruri au fost probleme când ai montat farurile astea noi?
                  Inseamna ca cele care arata asa nu au reglaj automat?
                  far-mercedes-w-210-e-klasse-nou-partea-dreapta-f48bcfbe1e7897e16-800-600-1-95-1.jpg
                  Cu stropitorile de far nu am avut nicio problema de la schimbatul farurilor.

Probleme, dar fara nicio legatura cu schimbatul farurilor, au fost in sensul ca nu ieseau amandoua in acelasi timp, dar am schimbat pompa de la stropitorile de faruri + furtunele si acum nu mai e nicio problema, ies cum trebuie in acelasi timp.

Poze noi cu interiorul facute astazi:
                  090820121273.jpg

090820121299.jpg

090820121307.jpg

090820121314.jpg

090820121329.jpg

090820121331.jpg

090820121332.jpg

090820121338.jpg

090820121343.jpg

090820121348.jpg

Continuare:
                  090820121355.jpg

090820121357.jpg

090820121375.jpg

090820121383.jpg

090820121389.jpg
                  Last edited by mircea600sel; 08-09-2012, 15:46 PM.

Comment

Masina arata bine dar pretul e un pic cam piperat...
                    Bafta la vanzare!

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk
                    W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                    E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                    YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                    GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by SergiuMB View Post
                      Masina arata bine dar pretul e un pic cam piperat...
                      Bafta la vanzare!
                      +1

Ofer un A class + 3000 euro.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Am vazut si eu masina live si pot spune ca arata super ok si e mai mult decat bine intretinuta.

Comment

Super masina! Pretul este justificat avand in vedere starea in care se afla!
                          Succes la vanzare si te rog eu mult nu o da pe un A Class decat daca ti se mai ofera 7500 de euro diferenta )
                          dark days are coming...
                          http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

Comment

Esti sigur ca are 220.000 km? Nu i-o fi dat cineva in FATA?
                            Mai rar W210 intr-o asemenea forma.
                            Cred ca puteai sa ceri si 10.000 si tot nu era exagerat, avand in vedere ca e foarte rar dat sa vezi un asemenea W210.
                            Spor!

Comment

Decat sa iei un w211 obosit mai bine iei un w210 in mintile lui...cu aceeasi bani.
                              Oo\=|=/oO

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF