Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes w124 230E 1650euro negociabil (eventual unele schimburi)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes w124 230E 1650euro negociabil (eventual unele schimburi)

Mercedes w124 230e benzina, in stare buna, inmatriculat ro cu itp 2014
    inchidere centralizata cu cheie briceag, servodirectie, abs, sistem audio mp3, interior intretinut
    1650euro negociabil (accept unele schimburi, nu ofer diferenta)

mentiune:am toate actele masinii dar nu ofer radiere fiscala (nu se plateste impozit, nu se poate trece pe numele cumparatorului)

alte detalii la:
    0745933337 , tintome@yahoo.com
    Attached Files

In situatia asta ofer 500 euro, o iau ptr dezmembrat.

Comment

Originally posted by romulus_69 View Post
      In situatia asta ofer 500 euro, o iau ptr dezmembrat.
      Ai dreptate.Chestia asta nu am inteles-o niciodata.Cine isi cumpara o masina si nu o trece pe numele lui?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Destul de multa lume. In orasele voastre nu ati observat masini inmatriculate pe judete indepartate, in mod frecvent? Credeti ca oamenii aia sunt in vizita mereu? In Iasi sunt cateva zeci de masini inmatriculate in Timisoara de exemplu. Si alte sute/mii tinand cont de toate judetele.
        E o practica la ordinea zilei din cauza impozitelor mari, amenzilor neplatite etc.

Dar hai sa nu facem polemica aici, rog doar persoanele interesate de masina sa se afirme.
        Dupa cum ziceam, accept si unele schimburi cu/fara radiere fiscala, pot fi si alte masini inafara de MB, in special diesel sau motoare mici.

Comment

Am un prieten care da la schimb un Peugeot 206 cu kit tuning. Masina este inmatriculat in Anglia.

Te intereseaza?
          Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
          W123 280CE
          W126 500SEC
          W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Originally posted by tintome View Post
            Destul de multa lume. In orasele voastre nu ati observat masini inmatriculate pe judete indepartate, in mod frecvent? Credeti ca oamenii aia sunt in vizita mereu? In Iasi sunt cateva zeci de masini inmatriculate in Timisoara de exemplu. Si alte sute/mii tinand cont de toate judetele.
            E o practica la ordinea zilei din cauza impozitelor mari, amenzilor neplatite etc.

Dar hai sa nu facem polemica aici, rog doar persoanele interesate de masina sa se afirme.
            Dupa cum ziceam, accept si unele schimburi cu/fara radiere fiscala, pot fi si alte masini inafara de MB, in special diesel sau motoare mici.
            Sa ma trezesc cu ala acasa ca imi ia masina.
            Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

DE ce NU se poate trece pe numele cumparatorului???De ce nu se poate explica?Cum sa cumperi o masina si sa circuli pe numele altuia, de fapt bunul cumparat sa nu fie al tau?E o aberatie!E o practica riscanta sa fi la limita legii!De ce nu se poate radia?Singura explicatie e ca vanzatorul are datorii la stat/impozit, alte taxe etc etc.
              Last edited by giorgio; 06-09-2012, 18:03 PM.

Comment

Am vrut si eu sa-mi cumpar o masina in stilul asta, spuneam ca nu ma deranjeaza. Inainte de a face marele pas am avut o treaba la o firma de asigurari la intrarea careia era un afis: "Dosarul de dauna se dechide DOAR de catre proprietarul masinii". In acel moment m-am razgandit.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                  Ai dreptate.Chestia asta nu am inteles-o niciodata.Cine isi cumpara o masina si nu o trece pe numele lui?
                  Eu!!! ....pai ce-s fraier sa mai dau pret de un plin pe acte la RAR, sa platesc impozit, sa ma poata identifica dupa numar trimitandu-mi acasa poze radar, sa imi poata pune sechestru pe masina in caz de cinste ce hotie de impozit sau amenda mai vor astia sa traga de la mine?!! .....pffff cilivizarea asta, nu v-ati prins inca de ce inseamna cu adevarat!

Originally posted by fotobacau View Post
                  Am vrut si eu sa-mi cumpar o masina in stilul asta, spuneam ca nu ma deranjeaza. Inainte de a face marele pas am avut o treaba la o firma de asigurari la intrarea careia era un afis: "Dosarul de dauna se dechide DOAR de catre proprietarul masinii". In acel moment m-am razgandit.
                  Asta e dezinformare, caz concret al meu in care bineinteles nu eram proprietar in acte cum oricum nu am fost niciodata, dar mi-am facut imputernicire pt ca sa nu il tot plimb pe proprietar la asiguratorul vinovatului....oricum mai bine sa inveti sa previi un accident(sa nu imi veniti cu povesti, pt ca stiu ca in 99% din cazuri se poate), desi precum in cazul meu a meritat financiar ca am avut acel accident
                  Last edited by Luxian; 06-10-2012, 11:11 AM.
                  Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Pentru schimburi, nu ma deplasez din Iasi.

Comment

Padure fara uscaturi nu exista,la fel si in acest topic,nici eu nu sunt proprietar si nu am avut probleme.Il sustin pe tintome si numai fiti rautaciosi sau sa vorbtiti despre voi,fiecare individ gandeste si isi asterne "plapuma" cum vrea sau dupa posibilitati,timp,etc.Bafta cu vanzarea masinii
                      he best or nothing

Comment

Multumesc. Pe certificat nu este trecut nimic la "Cedat catre", deci se poate merge asa fara nici o problema.

Pretul este negociabil pentru bani, accept si schimburi din gama MB sau nu. Pentru variantele mai scumpe, mai pot oferi un Audi b4 butoias din 1995 inmatriculat italia cu ac/gpl/full electric (valoare ~1000euro).

Comment

Aici nu inteleg cum unii propietarii circula cu masinile pe numele altuia!!!Exact asa am patit eu,ca am vrut sa cumpar in urma cu vreo 4 luni un e class,si ma mai face omu respesctiv sa vin aproape 200 de km pt masina ca tot e ok cu actele,fiscal pe loc,pe numele lui,iar cand ajung acolo....sa vezi surpriza...Masina se afla in Timisoara,era inmatriculata pe o firma din Zalau,omul respectiv nu avea nici macar un contract cu firma respectiva,cand i-am cerut numarul propietarului in acte a ezitat sa mi-l dea!!!Eu prin chestia asta vreau sa atrag atentia multora care vand masini asa,si acelora care vor sa cumpere masini in acest mod sa fie atenti,pt ca un prieten de al meu a umblat mult prin tribunale ca a cumparat o masina in modul explicat de mine mai sus,si au aparut unele complicatii!Te poti trezi ca vine propietarul din acte peste tine cu politia ca i sa furat masina...si tu ce poti face cand nu ai un contract nimic???aici apar problemele.Fiecare face cum vrea,doar eu am zis o parere,pt ca cunosc multi care detin o masina dar nu sunt propietari in acte,si ce e mai rau ca nu au nici macar un contract nimic,ca au luat-o de la alta persoana,nu de la propietar direct!!!

Comment

Ca sa spui ca ti s-a furat masina trebuie sa te prezinti cu cele 2 chei la politie(sau macar una, na).
                            Test drive it as if you would drive test it.

Comment

Eu la cobra mea am o intelegere verbala cu omul, sta cu cateva sate mai departe, si i-am platit toate si i-am spus ca daca vine vreo amenda sa mi-o dea ca i-o platesc fara cracnire si am dat mana si pa. Daca unii sunt netrebnici atunci asta nu inseamna ca toti sunt asa. Un prieten a umblat cu masina mea 2 ani inainte sa o dea la remat. Asta nu se face cu oricine.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF