Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes C200 CDI in Germania inmatriculat in Romania

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes C200 CDI in Germania inmatriculat in Romania

Vand Mercedes c200
    An fabricatie iunie 2006
    An inmatriculare in Romania sept 2007
    KM 88700
    122CP
    2145 cm3
    Combustibil motorina
    Cumparata la 13000 de km de la reprezentanta Mercedes din Munchen
    Culoare albastru metalizat

Dotari
    scaune fata incalzite
    Parktronic
    lichid de spalare parbriz incalzit
    scaune cu reglare electrica
    radio cd 20
    proiectoare ceata cu functie cornering
    volan reglabil inaltime si adancime
    comenzi audio si telefon pe volan
    aer conditionat thermatic
    senzor ploaie
    senzor lumina

Ce am schimbat la masina de cand o am pe langa filtre si ulei:
    -1 senzor de presiune atmosferica se decalibrase
    -carenajele fata din cauza zapezii
    -grila de la bara fata tot din cauza zapezii
    -radiatorul din cauza unui caine care mi-a rupt robinetul de golire
    -1 proiector din cauza aceluiasi catel
    - un cablu( nu stiu exact cum se numea insa dadea o eroare si intra masina in avarie )
    -placute frana fata si spate la 55000 de km
    -ulei servodirectie asta a fost optional nu e obligatoriu insa eu cred ca orice ulei trebuie schimbat
    -lichid de frana acum 2 ani
    -un bec faza scurta si unul pe faza lunga
    -furtunele care intra si ies din filtrul de motorina , au justificat cei de la reprezentanta din Germania ca am folosit coliere modelul acela vechi care se strange cu surubelnita si le-au stricat si trebuia neaparat schimbate

Ce a fost vopsit la masina:

-capota dupa ce un caine a dormit pe ea
    -bara fata dupa impactul cu catelul si dupa ce a atins la parcare bordurile din Bucuresti
    -bara spate dupa ce am gasit-o stearsa in parcare de vreun binevoitor
    -pe partea stanga a dat cineva cu un cui si a trebuit sa o retusez, insa nu a fost vopsita
    Toate problemele astea le-am avut in Romania aici oriunde am lasat-o nu i-a facut nimeni nimic chiar daca are numere straine.

Ultima revizie a fost in noiembrie la 83000 de km cand am schimbat uleiul, filtrul de ulei si cel de motorina la reprezentanta, restul cel de aer si polen le-am schimbat eu acasa.

Cauciucurile de vara le-am cumparat anul trecut in ianuarie iar cele de iarna au fost cumparate in noiembrie 2011.

Masina este inmatriculata in Romania, taxa de prima inmatriculare a fost platita la ea. Acum se gaseste in Germania in apropiere de Bonn, locatia exacta o sa o dau celor care sunt interesati si vor sa o vada.

Motivul vanzarii :
    1. Anul acesta in august ii expira ITP-ul si nu am nici un chef sa fac un drum dus-intors pana in Romania
    2. Vreau sa schimb si masina

Ultima oara am fost cu masina in tara acum 18 luni de atunci nu a mai vazut drumurile patriei.

Din punct de vedere technic nu am ce sa ii reprosez masinii, in momentul de fata nu are nici o problema.
    Optic se prezinta bine, insa cel care o cumpara poate sa ii faca un polish si o sa iasa ca noua. Eu personal nu i-am facut pentru ca nu sunt adeptul polish-ului. La o parcare in Bucuresti am uitat cat de inalte sunt bordurile si am atins dedesupt bara fata in partea stanga.

Masina va fi la vanzare pana pe data de 1 iulie, daca nu se da pana atunci o inmatriculez aici si o sa o pun la vanzare in Germania.

Pretul este fix (nu ma intereseaza schimburi) 12000 de euro, cumparatorul va primi pe langa masina si un set de cauciucuri de iarna ( max 4000 de km rulate) , un plin de motorina si bani pentru taxele de drum pana in Romania ( 50 de euro).

Ca sa lamuresc si problema kilometrilor , de ce sunt asa putini. Eu de profesie sunt medic , iar in momentul de fata locuiesc langa spital asa ca masina sta mai mult in garaj si o folosesc doar la sfarsit de saptamana pentru cumparaturi sau plimbari.

PS: cine cumpara masina va plati suma, primeste talonul in care completam ca masina a fost instrainata, facem un act ca am primit banii si poate pleca cu ea in tara. Pentru acte cumparatorul trebuie sa mearga in Buzau unde in aceaiasi zi se va face trecerea pe numele lui. Cand ajunge in Buzau trebuie sa aiba la el si chitanta care atesta ca a platit rovineta in Romania.

Imi cer scuze de acest post kilometric insa vreau ca lucrurile sa fie clare de la inceput.

Numarul de telefon il voi furniza pe pm celor interesati.

POZE obligatoriu!
    DATE DE CONTACT! Ok, lasa macar un mail sau YM, daca telefonul nevazmojno...
    Last edited by cutaresku; 03-13-2012, 08:41 AM.
    DIESEL FAN

adresa de e-mail: alex1500ro@gmail.com

Am pus 2 poze mai vechi insa o sa fac zilele astea mai multe poze si o sa le postez
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 03-13-2012, 10:52 AM.
    DIESEL FAN

Comment

Apreciez topicul acesta de vanzare. Cu respectarea regulilor desigur mi se pare totul foarte clar. Bafta la vanzare!
      E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
      C180 W202, 1994
      W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

[IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Am uitat sa precizez ca am schimbat acum 2 ani si toate bujiile, iar ieri am schimbat si stergatoarele.

Imi cer scuze ca unele poze sunt sucite insa nu stiu de ce nu vor sa stea cum trebuie.
        DIESEL FAN

Comment

susssssssssss
          DIESEL FAN

Comment

susssssssssss
            DIESEL FAN

Comment

susssssssssss
              DIESEL FAN

Comment

pret pana pe 10 mai 10500 de euro cu tot cu cauciucuri de iarna.
                DIESEL FAN

Comment

pret pana pe 10 mai 10500 de euro cu tot cu cauciucuri de iarna.
                  DIESEL FAN

Comment

Pret pana pe 10 mai 10500 de euro cu tot cu cauciucuri de iarna.
                    Last edited by mircea600sel; 05-07-2012, 17:15 PM.
                    DIESEL FAN

Comment

Originally posted by dark_mind View Post
                      Pret pana pe 10 mai 10500 de euro cu tot cu cauciucuri de iarna.
                      Topicul se inchide pana cand primesc un PM de la vanzator cu numarul de telefon la care poate fi contactat.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
                        Topicul se inchide pana cand primesc un PM de la vanzator cu numarul de telefon la care poate fi contactat.
                        Se redeschide.

Info despre masina se pot obtine la nr de tel:0722648592

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Masina am adus-o in Romania, asa ca cine este interesat o poate vedea in judetul Buzau.

Acum are aproape 97800 de km, la 96800 am facut revizia cand am schimbat toate filtrele plus uleiul ( a costat aprox 120 de euro cu tot cu piesele cumparate de mine si schimbat la service)
                          Inainte sa vin in Romania cu ea am schimbat:
                          - curea de accesorii
                          - cele 4 bujii incandescente
                          - lichidul de frana si verificat frana si placutele ( sunt la jumatate)
                          - verificat directia
                          - stergatoarele
                          toate acestea au fost facute la reprezentanta Mercedes din Cochem

Pretul masinii este de 11500 de euro cu tot cu cauciucuri de iarna. Tatal meu a reusit in 2 zile sa ii zgarie bara fata, asa ca pentru cel ce o va cumpara pot lasa 150 de euro sa o vopseasca sau o pot face pe Casco.
                          DIESEL FAN

Comment

Anunt valabil
                            DIESEL FAN

Comment

Ultimul pret 10000 de euro,
                              DIESEL FAN

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF