Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand MB C220 cdi Automat SPORT EDITION

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu are 4matic! Asa cum are amg package fata si praguri , potrivit data card, asa are 4matic package adica nu stiu ce elemente pe unde le-o avea de 4 matic. In mai multe sapaturi eu nu am intrat , iar pt cele aflate ii multumesc lui cl 600. Sanatate multa !

Comment

Originally posted by dmbogdan View Post
      Nu are 4matic! Asa cum are amg package fata si praguri , potrivit data card, asa are 4matic package adica nu stiu ce elemente pe unde le-o avea de 4 matic. In mai multe sapaturi eu nu am intrat , iar pt cele aflate ii multumesc lui cl 600. Sanatate multa !
      Posteaza seria VIN a masinii.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

VIN l-am postat pe pagina 1

Comment

Pretul este 12500 euro. Sunt deschis si variantelor mai scumpe. Pot oferi diferenta. Accept si unele variante cu masini mai ieftine.

Comment

Masina inca de vanzare

Comment

12400 euro pret nou! 102.000 km. Din pret scadem pretul unui parbriz( asta daca nu imi fac eu timp sa il schimb) plus negocierile in purul stil latin! Latin,nu tiganesc!

Comment

In legatura cu instalatiile de climatizare vreau sa fac cateva precizari,poate o sa ajute eventualii cumparatori.

1. A/C inseamna doar aer conditionat,reglat manual,fara senzor de temperatura.
                2. Clima automata = A/C cu senzor de temperatura , cu 2 zone ,partea stnaga si cea dreapta a habitaclului.Poate merge in mod automat sau manual.
                3. Climatronic , este identic cu cel de la punctul 2 , singura diferenta este ca are afisaj digital.
                4. Dublu climatronic , din denumire presupune existenta a 2 clime independente,adica una pentru locurile din fata si una pentru locurile din spate,in acest fel se ajunge desigur la 4 zone de climatizare in masina.

In poza atasata vedeti ca masina are acel dublu climatronic(clima pentru locurile din spate este idependenta de cea din fata).
                Masina din acest anunt are doar climatronic
                Attached Files

Comment

Deci masina nu are 4matic sper ca va-am lamurit .....

Datacard for vehicle identification number: WDB2030081F740620

Engine number ... 646963 30 440722 Front axle 1 ....
                  Sales des. ...... C 220 CDI Radio unit no. .. AL253050665332
                  Order number .... 0 6 226 10017 Rear axle 1 .....
                  Production order Rear axle 2 .....
                  Transmission .... 722699 06 168920 Cab .............
                  Vehicle title no. Platform ........
                  Power take-off .. VIN .............
                  Front tire 1 .... Trailer hitch ...
                  Front tire 2 .... Steering ........
                  Rear tire 1 ..... Equipment ....... 111A
                  Rear tire 2 ..... Paint/code 1 .... 768U
                  Order number 1 .. 0-24421475 Paint/code 2 ....
                  Rims ............ Paint/code 3 ....
                  Lamps ........... Paint/code 4 ....
                  Windshield wipers Paint/code 5 ....
                  Order number 2 .. Door lock .......
                  Speed. corr. .... Steering lock ...
                  Transmission lock
                  Tank lock .......
                  Delivery date ... 1 050712

SA codes:

110A IMITATION LEATHER
                  111A IMITATION LEATHER - BLACK/ANTHRACITE
                  202B OWNERS MANUAL AND SERVICE RECORD - GERMAN
                  248 REAR SEAT WITH INTEGRATED CHILD SEAT
                  250B MOBILO LIFE/EUROPE SERVICE PACKAGE
                  260B AIRBAGLABEL - GERMAN/ENGLISH
                  282 THROUGH-LOADING FEATURE VIA ARMREST IN REAR
                  287 THROUGH-LOADING FEATURE
                  293 SIDEBAG IN REAR LEFT AND RIGHT
                  2XXL FEDERAL REPUBLIC OF GERMANY
                  345 RAIN SENSOR
                  354 ANTENNA FOR TELEPHONE D/E-NET
                  386 MOBILE PRE.-INSTALLATION (MTUS)
                  423 5-SPEED AUTOMATIC TRANSMISSION
                  474 PARTICLE FILTER
                  477 TIRE PRESSURE LOSS WARNER
                  486 SPORTS SUSPENSION
                  523 RADIO AUDIO 20
                  573 CHILD SEAT MOUNTING, ISOFIX IN REAR
                  580 AIR CONDITIONER
                  600 HEADLAMPS - CLEANING EQUIPMENT
                  614 BI-XENON HEADLAMPS FOR RIGHT-HAND TRAFFIC
                  673 HIGH-CAPACITY BATTERY
                  768U DIAMOND-BLACK, METALLIC PAINT
                  772 AMG STYLING PACKAGE-FRONT SPOILER, SIDE SKIRT
                  806 YOM 05/1/M; 15/1/M/X
                  873 SEAT HEATER FOR LEFT AND RIGHT FRONT SEATS
                  926 EXHAUST GAS CLEANING WITH EURO 4 TECHNOLOGY
                  953 CLASSIC/STANDARD EQUIPMENT
                  985 COC PAPER EURO 4 TECHNOLOGY W. REG. CERT. PART II
                  M002 ENGINES WITH EXH.TURBOCHARGER WITH INTERCOOLER
                  M22 DISPLACEMENT 2.2 LITER
                  M646 R4-DIESEL ENGINE OM646
                  NE4 CONTROL CODE BREMEN PLANT
                  P85 SPORT EDITION WITH AMG
                  R64 LA 6-SPOKE DESIGN 17" STERLINGSILVER MIXED TYRES

Comment

Ender, daca imi permiti o mica corectura. Din ceea ce spui tu, masina din anunt are clima automata nu climatronic( nu am afisaj digital). Multumesc foarte mult pt lamuriri! OmBun, multumesc pt DataCard. Stau la dispozitia celor care vor sa vada cum arata in realitate ce scrie in DataCard.

Comment

Masina a facut 108.000 km. Despre pret putem discuta. Again : UP !

Comment

110.000km, pret nou : 11500 euro negociabil ! Tel : 0724.773.064

Comment

Sunt curios daca la 10500 euro se vinde.

Comment

Acum ceva timp am spus ca pretul este foarte mare si te-ai suparat pe mine.Masina arata foarte bine,imi place, dar nu se va vinde nici la pretul asta.

Bafta!!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Salut Bogdan...daca-ti mai aduci aminte ne-am intalnit in Bucuresti asta vara....si ti-am spus ca pe aici ar fi valoarea ei... Eu as fi fost dispus sa-ti dau atunci 10 000 (ma rog 500 in plus in minus nu era un capat de tara cred ca nici pt tine nici pt mine daca tot ajunsesem la suma asta) dar tu voiai 12000 neaparat ! Intre timp in august mi-am cumparat un E care nu-mi imaginam sa fie atat de mare :-)) Mie mi-a placut foarte mult masina....arata a fi foarte ingrijita si recomand viitorului potential cumparator atat masina care arata foarte bine cat si cumparatorul care e foarte deschis si cumsecade ! M agandesc ca nici pe aici n-ai fost foarte activ si mi-am inchipuit ca ai vandut-o deja....imi pare rau ca nu am mai vorbit pt sigur ne-am fi inteles ! oricum bafta in continuare si nu ezitati sa vedeti masina pt ca face toti banii..!

Comment

O varianta cu masina mea plus diferenta v-ar interesa? http://www.clubmercedes.ro/vand-merc...di-t26825.html

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF