Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes W 124 E 320-pret 9.000 Euro

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In afara de pretul cerut, pe care nu-l comentez, pt ca e masina omului, poate cere cat vrea pe ea, nu e prost cel care cere ci cel care da. Ma rog, la ce capacitate cilindrica are, si la ce pret, sigur nu-si va gasii clienti asa usor. Ii urez pe aceasta cale, succes propietarului.

Ce as avea de comentat, e rulajul, pe care nu-l cred nici in ruptul capului ca e 98.000km. In nici un caz, maciulia schimbatorului nu ar fii asa de uzat la acel rulaj.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
      Stare perfecta pe dracu...tu te auzi ce spui?O masina din anii 90 in stare perfecta...Unde tineti voi masinile,in dormitor?

Oricat ai incerca sa o intorci tot e un pret pus la misto pentru ca stiti bine ca nu le vindeti la pretul asta.Chiar nu va inteleg,jur...cred va plictisiti rau pe acasa?

6000 euro...9000 euro ???Doamne!!!

@valentinion :Mare dreptate ai, sunt Mercedes-uri la pretul asta de prin 2004-2005.

P.S. Mercedes 320 cu cutie manuala???Groaznic!!!
      mircea600sel: permite-mi sa-ti reamintesc un pasaj din regulamentul sectiunii de vanzari al clubmercedes.ro:
      "Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
      convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
      acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban. "

Esti moderator. Se presupune ca ar trebui, ca mai presus de toti userii, sa cunosti si sa respecti regulamentul. (1)

Postul tau incita la flame. Nu e ok. (2)

(1)+(2)=> poate ar fi fair-play din partea ta sa-ti aplici singur o sanctiune, conform regulamentului, ca sa fi un exemplu de corectitudine pentru ceilalti.

Comment

La optiuni mai adaug si ambele parasolare cu oglinzi luminate

300 zxtt cum pot sa fac sa comunic cu tine mai rapid?
        Last edited by mircea600sel; 02-04-2012, 14:05 PM.

Comment

Originally posted by nistor@QMT View Post
          mircea600sel1)+(2)=> poate ar fi fair-play din partea ta sa-ti aplici singur o sanctiune, conform regulamentului, ca sa fi un exemplu de corectitudine pentru ceilalti.
          Poti sa uiti !!! ... Ca si cum ii zici la un parlamentar sa mearga la politie si sa se spovedeasca .

Orcum masina asta a costat bani la vremea ei si acuma trebuie sa ii scada pretul ca are motor de 320 si nu multi isi permit sa il intretina !!! ...
          Din cate stiu eu o masina cu cat are motoru mai mare cu atat este mai scumpa dar vad ca pe "piata" sh este invers.
          Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
            Stare perfecta pe dracu...tu te auzi ce spui?
            Ce e asa mare lucru ca o masina din anii 90 sa fie in stare perfecta de functionare?
            Stare perfecta de functionare inseamna ca toate butoanele, rotitele, optiunile, motorul, cutia, ceasurile, luminile, sistemele si ce o mai avea masina asta pe ea functioneaza in parametrii in care i-a lasat mama lor.
            Eu cunosc mai multe cazuri de dacii in stare perfecta de functionare. Si cred ca daca iti bati putin capul si tu cunosti.
            Pana nu vezi masina si nu o conduci sa vezi ce si cum, nu-mi dau seama pentru ce te pronunti.

Pretul este mare dar si masina este deosebita. Diferenta fata de acel W124 V8 este marisoara...in sensul ca la asta cumva cumva tot mai platesti impozitul, pe cand la un motor de 5000+ e pur si simplu prohibitiva suma. Mai mult din cate am inteles eu acel W124 are motor de Porsche?
            Era frumoasa o cutie automatica dar si asta poate da niste senzatii tari.
            In rest bafta la vanzare si nu-ti bate capul cu toti invidiosii!
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Legat de preturi ,tin minte prin '97 un vecin a cumparat un 124 260 din 1990 cu 7500 euro,dar acum mie mi se pare mult ,nu zic ca masina nu face bani ,dar cu tot ce se intampla in tara asta soarta e alta din pacate. S-o folosesti sanatos si bafta la vanzare !
              Last edited by Carmine; 02-27-2012, 21:06 PM. Reason: Gramatica precara.

Comment

Mircea, scuze de offtopic, dar sincer nici mie nu-mi place atitudinea ta aici, in acest topic. E la sectiunea bursa si stii si tu foarte bine ca i-ai penalizat pe multi pentru exact acest tip de comentariu pe care acum il faci tu ...

Daca imi scot W126-ele la vanzare cu 7950 Euro de exemplu, o sa inceapa moderatorii sa faca bascalie de anuntul meu ?

Si eu as avea comentarii legate de aceasta masina la acest pret, dar eu nu-mi permit sa le fac, pentru a nu fi penalizat pentru offtopic la bursa.

PS: Am mai spus-o de multe ori: pretul unei masini mai vechi de 10 ani il face starea ei, nu modelul in sine. Un W124 poate sa coste 600 de Euro sau poate sa coste 9000 de Euro. Exista o multitudine de stari in care se poate gasi o masina.

Toate cele bune !

Comment

Originally posted by adidc View Post
                  Mai mult din cate am inteles eu acel W124 are motor de Porsche?
                  off:adidc nu are motor de porsche,w124 E s-au construit in colaborare cu compania porsche astfel au inbunatatit frane,aerodinamica,etc

Pe masina asta se primesc banii in germania garantat trebuie doar putina bataie de cap...
                  Cunosc un E300d din 94` care s-a vandut anul trecut cu 5500 zdorbit in fata destul de rau,fapt pentru care l-a si vandut.L-a noi in tara sigur se dezmembra mai ales ca nu era nici inmatriculat in Romania!
                  Bafta la vanzare colegu tudorphoto la fel si colegului cu E500-le
                  Attached Files
                  Last edited by GoguL; 02-02-2012, 10:58 AM.
                  Mercedes-Benz E220C 124 automatic '94
                  Mercedes-Benz 230C 123 automatic '78
                  Mercedes-Benz SL320 129 automatic '96
                  Mercedes-Benz E200C 124 automatic '95

Comment

Pe masina asta se primesc banii in germania garantat trebuie doar putina bataie de cap...
                    offff ... mirajul Germaniei unde curge lapte si miere pe strazi, pe un w124 luam 10.000 si daca mai avem si o cobra de la bunicu in curte mai luam 5000 si fuga sa ne luam CLS ... povesti ...
                    1991 R129 300SL-24
                    1991 w124 300CE-24
                    1993 w202 C280
                    1978 w116 450SEL 6.9
                    1987 w201 190E 2.0
                    1991 Lancia Thema 8.32 Ferrari

Comment

Degeaba postati,curind vine careva si sterge tot,............... face curat............

Comment

Eh macar ne-am racorit si noi si i-am administrat si lui Mircea un dus rece. Si asa e cam cald pe la el .
                        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                        C180 W202, 1994
                        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Din pacate,romanul se uita pe mobile.de,gaseste o masina ca a lui ce costa mult si atunci cere si el pe a lui,uitind ca sunt diferente intre ce are el in curte si ce are neamtul...Miine si poimiine ma duc la sapa cu w124,nevasta-mea e in medical si las w140,prefer consum de 10 gpl,daca pot.Colegii cum ma vad-iar ai venit cu canceru asta?Dar canceru asta a vazut multe tari din Europa si a tras peste 300000 km in 4 ani..Piata va regla preturile singurica,lumea vrea led-uri si alte plastice,nu mai accepta masinile vechi..........bafta la vinzare,la pretul corect

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                            Degeaba postati,curind vine careva si sterge tot,............... face curat............
                            1.Schimba locatia
                            2.Modifica semnatura
                            3.Repede
                            4.Nu face nimeni curat.

Referitor la postul meu de mai sus imi cer scuze fata de proprietarul mainii scoase la vanzare{doar am fost realist}

@Orvo: Nu va face nimeni bascalie de anuntul tau,normal,dar nici nu o vei vinde niciodata la pretul ala.

@adidc:Inteleg ce spui,poate ii merg "robinetzii" dar au trecut 22 de ani peste masina asta.Nu o sa mai fie in stare perfecta NICIODATA!!!Fac pariu cu tine pe un "citro" ca masina asta nu se va vinde niciodata cu pretul asta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

In primul rand bafta la vanzare!
                              Fiindca are legatura cu topicul o sa postez ceva aici....
                              La Mercedes Benz Museum undeva jos e un W124 320E din 1994 de vanzare sau poate ca nu mai e (era prin octombrie 2011) , are vreo 68.000 km , piele, cutie automata arata foarte bine ....daca e in stare perfecta sau nu ....asta nu comentez, oricum poate ca n-o fi stat in dormitor, dar nici sub sopron... Pretul era de vreo 24.000 euro. Masina e asemanatoare cu cea din anunt insa e totusi aproape de 3 ori mai scumpa!
                              Probabil ca nu isi va lua nimeni in targ peste 5000-6000 mii de euro pe o masina de peste 20 de ani , dar sa fim seriosi aveti cumva fantezii ca w211 sub 10000 de euro si CLS - uri din targ sub 15.000 euro sunt "impecabile" ? Asta ca sa fie un fel de contra-oferta pentru astea vechi....? Cine are banii pentru astfel de masini noi, poate sa-si ridice pretentiile eventual si pentru o garantie si nu va lua din targ sau de pe site-uri cu vanzari masini , evident cu un pret sensibil mai mare. Ce-i mai trist e ca de acolo isi iau astfel de masini oameni creduli care dau ultimul ban agonisit si eventual mai baga si un credit, cu convingerea ca au facut afacerea vietii lor.....
                              Attached Files
                              Ford Transit 2.5d ex
                              Mercedes 230 E ex
                              Mercedes 200 TE ex
                              BMW 320d touring

Comment

Nu-i de la "Mercedes Benz Museum" ci de la "Young Classics" firma specializata pe oldtimere de colectie. Iata niste link-uri:

si o balena "curatica":

Preturile sunt si ele , cum lesne se poate observa, "germane".
                                Ca sa nu mai spun ca erau si niste cobre (W123) ceva ma scumpe, tot "curatele"...
                                Deci, se poate...Insa in tara "care trebuie".
                                Le puteti vedea si voi pe AutoScout24. Eu, doar am exemplificat.
                                Vanzare buna!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF