Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mercedes W140 S350Td 3600 Euro negociabil

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Roni View Post
    superb S-ul. Desi romanii sunt pasionati de troace-n leasing si tigai de doi lei nu-ti pierde rabdarea. Cu siguranta cine-si va pemite o va aprecia pana la ultimul surub. Eu imi voi lua unul odata si odata, chiar de va fi la batranete, e un lux care vreau sa mi-l rezerv. Noroc cu ea
    Asa este si cred ca ar dori sa o cumpere cu vreo 1.000 de euro...dar mai bine sa mearga in pisicutze de Bulgaria.

Comment

Sa nu uitam ca taxa pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007, cum cred ca e si asta, NU mai e valabila. S-a scos.

Cu alte cuvinte masina asta e perfect vandabila si se poate transcrie, legal, fara taxe.

Masina este superba, cred ca am intrat si am salivat pe topic-ul asta de enshpe mii de ori.

La pretul 3500 EUR, masina e pomana, daca faci sub 20.000 km pe an si te descurci cumva cu impozitul(noi sa fim sanatosi...).

P.S. Ca sa ramana pentru posteritate, nu-l cunosc pe vanzator, n-am avut nimic de-a face cu el niciodata, habar n-am ce fel de om e, etc... Doar ca am un mare respect pentru masina asta si pentru starea in care a adus-o (intretinut-o) proprietarul.

Comment

Originally posted by nistor@QMT View Post
        Sa nu uitam ca taxa pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007, cum cred ca e si asta, NU mai e valabila. S-a scos.

Cu alte cuvinte masina asta e perfect vandabila si se poate transcrie, legal, fara taxe.

Masina este superba, cred ca am intrat si am salivat pe topic-ul asta de enshpe mii de ori.

La pretul 3500 EUR, masina e pomana, daca faci sub 20.000 km pe an si te descurci cumva cu impozitul(noi sa fim sanatosi...).

P.S. Ca sa ramana pentru posteritate, nu-l cunosc pe vanzator, n-am avut nimic de-a face cu el niciodata, habar n-am ce fel de om e, etc... Doar ca am un mare respect pentru masina asta si pentru starea in care a adus-o (intretinut-o) proprietarul.
        Multumesc pentru aprecieri!

Comment

Valoare, daca vinzi valoarea ta, ma supar pe tine maxim! Da foarte foarte bine langa SL500!
          Recomandarea mea: jante lorinser , foliata negru lucios , folii negre pe geamuri calitative, folie pe parbriz. DAR NU STILUL TIGANESC ! SI LA TINE SA MOARA! Ma gandeam sa iti propun sa-ti dau un 600 la schimb, ce ai spune ? .. ipotetic...
          Daca tot sunt pe campii, SA REVIN PE PAMANT SI REPET : nu o vinde !
          Last edited by hannymax; 02-05-2012, 20:25 PM.
          pasiunea NU cunoaste limite !
          My project - click! MBUNIVERSE

Comment

cu 3000 o dai ?

Comment

Originally posted by onyx View Post
              cu 3000 o dai ?
              Pentru astfel de intrebari s-a inventat telefonul si PM-ul.
              Daca pui aici astfel de intrebari, omul care vinde masina se va simti jignit.
              Si nu e cazul...
              Masina asta si actualul ei proprietar merita un alt fel de cumparator!

Comment

Vanzatorul asteapta momentul numaratului banilor si in mod normal foarte putin conteaza cine plateste suma dorita atata timp cat esti impacat cu ea ... cu siguranta insa era vanzarea mai grabnica daca oferta venea prin telefon !

Pe de alta parte daca masina asta se va vinde cu 3000e (sau mai putin) este inca o dovada (daca mai era nevoie) ca balena nu mai este demult S ca si valoare nu doar in acte , moment in care cum e si normal clientii nu mai sunt doar "de top" ci si muritori de rand care isi cumpara ce nu si-au permis acum o vreme.

Comment

Mai încerc cu o întrebare, cu tot respectul nu va mai gândiţi să luaţi în calcul şi un schimb? Mulţumesc!

Comment

Astept raspunsul unui prieten care, trebuie sa-mi dea un avans. Maxim 2 saptamani, spun eu. Iau dupa aceea si varianta unui schimb. Bineanteles ca va creste pretul (pentru scimb). Multumesc.

Comment

Originally posted by onyx View Post
                      cu 3000 o dai ?
                      nu odau cu 3.000!!! Scrie clar. Fix 3.500.

Comment

Masina este super ,nu te mai chinuii sa o vinzi tine-o pentru tine este mai eftin.

Comment

Stiu ca fac pressing dar asta nu este masina de vandut! Ori o dai unei rude care va avea maxim grija de ea..ori o tii pentru tine.. pt 3500 Euro... e ca si cum o dai la gunoi !
                          Salta pretul inapoi la 4000 si o sa vezi ca va veni cumparatorul care o merita cu adevarat!
                          pasiunea NU cunoaste limite !
                          My project - click! MBUNIVERSE

Comment

CE AM SCHIMBAT LA MASINA (elemente noi -originale)
                            1.CUTIE: kit mars-arriere
                            discuri toate treptele
                            block-ul de valve
                            semeringuri
                            ulei + filtru
                            capsula vacuumatica
                            furtun vacuum
                            reglaj
                            2. MOTOR: injectoare (toate 6- la Bosch)
                            reglaj pe bank pompa injectie, schimbat garnituri
                            toate furtunele de retur
                            debitmetru de aer
                            vas de expansiune + capac vas
                            radiator racire
                            vascocuplaj
                            termostat
                            tot sistemul de vacuum inclusiv valvele
                            releul de incarcare alternator
                            caseta de directie
                            ulei servo directie
                            filtru aer
                            filtru motorina
                            filtru ulei
                            role agregate si curea
                            MECANIC: bielete anti-ruliu (stg+dr)-ptr ca altceva nu batea.
                            ELECTRIC: toate becurile din bord fiindca erau afumate
                            casetofon original
                            LA TOT CE AM ENUMERAT MAI SUS AM FACTURI.
                            S-au mai schimbat:
                            Alternator,
                            Furtune suspensie hidraulica (spate)
                            Tampoane motor (e total alta masina)
                            PRETUL PENTRU SCHIMBURI ESTE DE 6.500 EURO
                            PRETUL CASH S-A MODIFICAT, NU-MI POT BATE JOC DE O ASEMENEA MASINA
                            5.800 EURO NEGOCIABIL.

Comment

Originally posted by hannymax View Post
                              Stiu ca fac pressing dar asta nu este masina de vandut! Ori o dai unei rude care va avea maxim grija de ea..ori o tii pentru tine.. pt 3500 Euro... e ca si cum o dai la gunoi !
                              Salta pretul inapoi la 4000 si o sa vezi ca va veni cumparatorul care o merita cu adevarat!
                              Multumesc ca mi-ai deschis mintea. Mai bine ii dau foc decat sa o dau asa. Cel care vrea o balena buna din toate punctele de vedere, sa bage mana in buzunar.

Comment

Masina intr-adevar arata foarte bine, dar acum fara suparare daca n-ai vandut-o la 3500 crezi c-o dai la 5800?

Sunt convins ca merita din plin banii astia (mai ales la reparatiile mentionate) dar din pacate multi fug de motoare mari si din cauza asta preturile de vanzare (daca vrei s-o vinzi) sunt mult mai mici decat valoreaza masina, asta e..

Eu am vandut una la fel acum 3 sau 4 ani cu 4000 euro si am stat ceva cu ea..

Oricum bafta la vanzare!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF