Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

VAND G Klasse BRABUS automat 3,6l benzina 275hp

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND G Klasse BRABUS automat 3,6l benzina 275hp

178.000km, an de fabricatie 1997, carte service la zi, schimbul efectuat de curand, totul functional pe masina
    - kit inaltare ORC,
    - jante aliaj off-road (5 buc.) 16" ORC Illusion
    - set roti original (5 buc.) 18" cu anvelope noi BFGoodrich AT (32,5")
    - bari de directie heavy duty noi
    - amortizor directie heavy duty nou
    - frane disc ventilate
    - blocant central, fata, spate
    - reductor
    - webasto, aer conditionat
    - pilot automat
    - interior custom "full" piele
    - plafon alcantara
    - scaune si portiere matlasate si piele carbon
    - volan, schimbator, maner pasager (piele carbon)
    - aer conditionat, trapa 2 pozitii, scaune si geamuri electrice
    - folie geamuri autorizata
    - oglinzi electrice cu semnalizare si lumina curtoazie incorporate
    - caroserie folie mata aplicata peste vopseaua originala impecabila
    - folie faruri, proiectoare, semnalizari, stopuri

Faruri (Hella), semnalizari (capota, laterale, spate) noi de rezerva.

Masina este inscrisa pe firma (valoare facturi peste 30,000 euro) deci se poate elibera factura. ITP 2012, asigurare valabila.

Consum la 4x4 permanent in oras 22l/100km. Impozit 100 euro/luna.

Pret 19.900 euro

Tel 0724 215 379 Laur, Bucuresti.
    Attached Files

sus...

hai sus ca vine zapada...

Comment

Masina are platita taxa de prima inmatriculare. In pret sunt incluse si toate bucsele originale de rezerva.

Comment

Sa inteleg ca e inmatriculata ca si autoutilitara nu?? Foarte bine, practic asta ii e si rostul!
        Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Originally posted by NinjaV12 View Post
          Sa inteleg ca e inmatriculata ca si autoutilitara nu?? Foarte bine, practic asta ii e si rostul!
          La 100 de euro pe luna impozitul nu cred ca e autoutilitara ... 1200 pe an aia inseamna 50 de milioane = exact cat e la un motor de 3.6 l

Comment

Originally posted by florynu View Post
            La 100 de euro pe luna impozitul nu cred ca e autoutilitara ... 1200 pe an aia inseamna 50 de milioane = exact cat e la un motor de 3.6 l
            IOI, my bad, ai dreptate, nu am fost atent ca scria pe luna si nu pe an......mama lor de hoti, oricum se poate rezolva usor ca autoutilitara mai ales ca are numai 2 usi
            Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Originally posted by NinjaV12 View Post
              IOI, my bad, ai dreptate, nu am fost atent ca scria pe luna si nu pe an......mama lor de hoti, oricum se poate rezolva usor ca autoutilitara mai ales ca are numai 2 usi
              Sa stii ca mult m-am mai gandit si eu la asta ... Da habar nu am .. Stiu ca un prieten mi-a zis un Toyota Hilux sau Mitshubishi L200 se poaet baga autoutilitara ... oare G-ul se poate ?

Comment

Se da si fara piesele de rezerva. Pret nou: 18.500 euro.
                Last edited by Carmine; 01-13-2012, 20:42 PM.

Comment

Pret nou: 17.900 euro. Hai ca am nevoie de cash pentru un proiect nou.

Comment

Pe mine ma "enerveaza" la maxim masina asta. Scriu masina ca de tzara de bastina nu ma pot lua .
                    Vanzare cat mai buna!
                    Sper ca proiectul nou sa nu fie un "SUV de oras" de la un producator cu sigla ce simbolizeaza o elice stilizata.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Superba, spor la vanzare!
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

O masina fantastica. S-o stapanesti sanatos cat mai sta la tine.

''{{daca era a mea nu o dadeam}}'' :}

Comment

Originally posted by sommelier View Post
                          Masina are platita taxa de prima inmatriculare. In pret sunt incluse si toate bucsele originale de rezerva.
                          Cat a fost taxa, ca poti sa iti faci un calcul?

Comment

Habar n-am, cand am luat-o era platita. O sa-l intreb pe vechiul proprietar si o sa postez aici.

Comment

Ideea e ca ai un avantaj, ma rog daca se va radia pt export, si asta pt ca e o lege prin care se poate recupera din taxa auto, invers proportional cu timpul cat a fost inmatriculata in Ro....

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF