Vand W203 (C220 CDI/2002) 143cp sau schimb cu E200/220 (2002-2003)
-motor 2200
-abs;
-esp;
-controlul tractiunii;
-servodirectie;
-tapiserie piele (culoarea se vede in poze);
-radio-cd ;
-cutie automata;
-pilot automat;
-inchidere centralizata ;
-cotiere fata/spate;
-torpedou si cotiera fata refrigerate;
-aer conditionat bi-zona;
-4 geamuri electrice;
-senzor ploaie;
-senzor lumini;
-volan reglabil inaltime si adancime;
-comenzi audio si telefon pe volan;
-proiectoare ceata;
-scaune electrice;
-faruri reglabile el;
-etc...
Sincer as merge mai mult pe schimb cu E; nu am sa spun ca toata lumea ca arata impecabil, arata ca o masina second vanduta de proprietar, mai are niste zgarieturi pe ea dar nimic deranjant, are niste puncte de rugina dar de asemenea nimic grav (n-am avut timp sa ajung cu ea la un tinichigiu), functioneaza ft frumos; a avut toate schimburile la timp, are carte service si un dosar cu facturi cu ceea ce a fost schimbat de-a lungul timpului; sper ca am dat destule detalii dar daca va mai intereseaza ceva nu ezitati sa intrebati, nu vreau sa ascund nimic din defectele masinii, sunt un om serios care de asemenea cere seriozitate; masina nu m-a suparat cu nimic si nici nu sunt in foame de bani dar vreau sa incerc si un E;
PRET, DATE DE CONTACT.
-motor 2200
-abs;
-esp;
-controlul tractiunii;
-servodirectie;
-tapiserie piele (culoarea se vede in poze);
-radio-cd ;
-cutie automata;
-pilot automat;
-inchidere centralizata ;
-cotiere fata/spate;
-torpedou si cotiera fata refrigerate;
-aer conditionat bi-zona;
-4 geamuri electrice;
-senzor ploaie;
-senzor lumini;
-volan reglabil inaltime si adancime;
-comenzi audio si telefon pe volan;
-proiectoare ceata;
-scaune electrice;
-faruri reglabile el;
-etc...
Sincer as merge mai mult pe schimb cu E; nu am sa spun ca toata lumea ca arata impecabil, arata ca o masina second vanduta de proprietar, mai are niste zgarieturi pe ea dar nimic deranjant, are niste puncte de rugina dar de asemenea nimic grav (n-am avut timp sa ajung cu ea la un tinichigiu), functioneaza ft frumos; a avut toate schimburile la timp, are carte service si un dosar cu facturi cu ceea ce a fost schimbat de-a lungul timpului; sper ca am dat destule detalii dar daca va mai intereseaza ceva nu ezitati sa intrebati, nu vreau sa ascund nimic din defectele masinii, sunt un om serios care de asemenea cere seriozitate; masina nu m-a suparat cu nimic si nici nu sunt in foame de bani dar vreau sa incerc si un E;
PRET, DATE DE CONTACT.
Comment