Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

vand 124 benzina+gpl 900 euro

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand 124 benzina+gpl 900 euro

mercedes 230e 1988,geamuri electrice,incalzire in scaune,scaun sofer el +2memorii,trapa,inmatriculat,itp,taxa de drum pe un an,cutie 5 viteze,consum mic pe gaz 15-16 la 100km oras, 11-12 afara,actele nu sunt prfectate cu fostul proprietar pt ca nu am luat-o direct de la el ,nu exista amenzi pe nr masinii am verificat la politie,si nici eu nu am luat cu ea pt ca am platit itp-ul,asigurarea pe numele lui,masina are carte si talon.(scaunul de la sofer nu este rupt) fac schimb doar cu un w210 200e pentru tatal meu plus diferenta bineinteles .tel 0722498962
    Picture 009.jpg

Picture 010.jpg

Picture 011.jpg

Picture 012.jpg

Picture 013.jpg

Un numar de kilometrii,itp-ul pana cand este valabil,propietarul este de gasit!?

Comment

Originally posted by zarra68 View Post
      Un numar de kilometrii,itp-ul pana cand este valabil,propietarul este de gasit!?
      Km nu stiu,am schimbat ceasurile,itp/ul este pana in aprilie,dar sse poate face fara probleme,iar proprietarul nu am avut interes sa l mai caut pt ca circul f bine cu actele pe numele lui ,deci nu stiu nimic despre el si eu am cumparat masina de la o cunustinta de a lui care mi a spus ca pott circula fara probleme,si a avut dreptate
      Last edited by mircea600sel; 08-31-2011, 19:14 PM.

Comment

Originally posted by MARIUS S View Post
        Km nu stiu,am schimbat ceasurile,itp/ul este pana in aprilie,dar sse poate face fara probleme,iar proprietarul nu am avut interes sa l mai caut pt ca circul f bine cu actele pe numele lui ,deci nu stiu nimic despre el si eu am cumparat masina de la o cunustinta de a lui care mi a spus ca pott circula fara probleme,si a avut dreptate
        Cine poate sa cumpere o masina si sa nu o inscrie pe numele lui?Daca apare proprietarul si isi i-a masina inapoi?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Cine poate sa cumpere o masina si sa nu o inscrie pe numele lui?Daca apare proprietarul si isi i-a masina inapoi?
          Ca sa nu mai vorbim daca te opreste in circulatie politia pentru absolut orice fleac si ti trimite certificatul la proprietar,atunci distractie.
          Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF