Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W 124-250D-91'-95% original-excelenta stare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W 124-250D-91'-95% original-excelenta stare

Dupa cum spune si titlul se vinde: Mercedes W 124-250 Diesel 96 cp, an fabricatie 1991, 270.000km.
    optiuni: trapa electrica 2 pozitii
    faruri cu xenon
    radio cd+ 6 incinte acustice
    servo directie
    ABS
    Inchidere centralizata
    volan imbracat in piele
    jante aliaj
    pachet chrom exterior
    insertii lemn interior
    geamuri fumurii omologate

Informatii suplimetare: vopsea originala,fara nici o urma de rugina,interior in stare noua.
    Schimburi efectuate recent: parbriz nou, discuri fata brmbo+placute, discuri spate brembo+ placute, amortizoare fata noi -Monroe, amortizoare spate noi Monroe,toate Bucsile Fata si toate bratele schimbate pe original m
    Mercedes,Radiator racire nou+ antigel, lichid de frana schimbat in toata instalatia,baterie noua,toate flansele intermediare noi originale Mercedes,Pompa apa noua, ulei+filtre +duralube, curea accesorii+ amortizor vibratii,linie esapament noua.
    De mentionat, autoturismul de prezinta in stare exceptionala atat estetic cat si tehnic.
    Locatie Bucuresti.Pret 3700 euro.Tel : 0721200541
    Attached Files

Super faina masina ! Asa ceva imi doresc si eu. Momentan ... mai asteptam finante.

Comment

Spune-mi te rog geamurile sunt electrice (se vad butoanele ptr.geamuri electrice dar si comanda manuala)?, de cand e masina in tara ,daca necesita investitii.multumesc.

Comment

Deosebita masina. Unul din cele mai frumoase 124. Pacat de lipsa dotarilor. Te rog frumos daca poti sa-mi dai codul de culoare de vopsea pt caroserie si pt ornamente. Daca postezi un VIN pot sa le aflu din acela.

Multumesc anticipat si spor la vanzare.

Comment

Foarte frumoasa masina, jantele dau foarte bine pe ea!
          Spor la vanzare!
          Mercedes Benz w202 C180 Elegance '98

Comment

Salutam, referitor la intrebarile postate de colegi sunt dator cu unele raspunsuri: masina este in tara din 1993,a circulat numai in concedii iar restul timpului si l-a pertrecut intrun garaj, a fost a secretarului de stat al ministrului muncii pe vremea aceea, eu am luat-o de la el in 2000. Referitor la comenzile pentru geamurile cu actionare electrica, acestea au fost puse de mine urmand ca zilele acestea sa montez si macaralele cu motoras, binenteles originale mercedes, iar referitor la cea mai STUPIDA intrebare : daca are vreo problema raspund:am tinut si tin la masina asta enorm,am vrut sa o pastrez cat mai bine,tot ce am schimbat am pus numai pe original, numai in ultimele 2 luni am investit aproximativ 1000 de euro,poate ca nu mullti vor avea posibilitatea sa o intretina asemeni mie, nu o vand pentru a scapa de ea vreau doar sa urc spre un E class mai nou, atata tot!

Comment

Originally posted by maryem View Post
              iar referitor la cea mai STUPIDA intrebare : daca are vreo problema raspund:am tinut si tin la masina asta enorm,am vrut sa o pastrez cat mai bine,tot ce am schimbat am pus numai pe original, numai in ultimele 2 luni am investit aproximativ 1000 de euro,poate ca nu mullti vor avea posibilitatea sa o intretina asemeni mie, nu o vand pentru a scapa de ea vreau doar sa urc spre un E class mai nou, atata tot!
              Mie nu mi se pare deloc stupida intrebarea...ba din contra logica.Trebuie sa te intrebe omul daca are vreo problema masina.

Referitor la masina,mie nu imi place deloc.Interior urat,MURDAR,cutie manuala,fara clima ,pret ASTRONOMIC!

Bafta.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Pai daca se incepe cu adaptari de motorase, nu mai e chiar 95% original. Urmatoarea miscare ar trebui sa schimbi fetele de usa, pt ca nu stiu cat de estetic ar fii sa le vezi gaurite de la maner sau eventual cu capacele sa mascheze acele gauri.
                Iar referitor la cei 1000e investiti in masina, imi pare cam trasa de par......
                Si daca tot vrei sa o dai, trebuia sa faci si o toaletare a interiorului. Eu zic astea ca pe un sfat si succesuri multe la vanzare.

P.S. Imi place accesoriul acela de pe manerul usii stg fata....

Comment

Originally posted by 300zxtt View Post
                  P.S. Imi place accesoriul acela de pe manerul usii stg fata....
                  Ala face toti banii...se vede ca masina a trait vremuri ceausiste.Modelele dupa '90 au bate telescopice.

sigpic

Comment

Scuze de off topic, nu imi aduc aminte sa ti fi cerut parerea daca iti place sau nu domul mircea 600 sel, sau consideri ca daca esti moderator ai dreptul sa faci tot ceea ce doresti? stiu ca din '89 Romania este o tara democratica si fiecare are dreptul la o parere dar consider ca in acest caz ar trebui sa ti parerile pentru tine.

cu stima,

Comment

Doar am tras un semnal de alarma ca masina nu este atat de "exceptional estetic" precum spui tu.{vezi tapiterie}Cat despre pret ai dreptate prost e ala care da...desi pe "praful" asta si in 2011 nu cred ca mai prinzi vreunul.{tinand cont ca nu are clima}

P.S. Referitor la istoricul de proprietari ai masinii faza spusa de tine e deja clasica...sigur nu era un doctor batran sau poate vreun ambasador care nu purta blugi sa nu strice stofa de pe scaune?

sigpic

Comment

In continuare de actualitate.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF