Asa cum se vede in titlu , se vinde una bucata W 124 300e 24 . An fabricatie 1991 , cararra grau , interior piele gri , cutie manuala dog-leg (treapta 1 in jos).Recent revizie completa incluzand : set garnituri motor , inclusiv garnitura de chiulasa -V. REINZ (pierdea ulei intre bloc si chiulasa ) ,role motor , curea , rulmenti alternator, filtrele aferente , ulei motor - Castrol 10w 40 , ulei cutie -Castrol, ulei grup -Castrol, rulmenti roti , discuri frana (fata -spate Zimermann) , placute ATE , saboti frana de mana ATE . Traseul de evacuare este din inox . Xenon -faza lunga+ scurta + proiectoare .
Masina are 2 seturi de roti , vara iarna . Cele de vara (care sunt de ploaie) Uniroyal , iar cele de iarna Rotex (un no name care isi face treaba excelent ).
Acum 6 luni s-au mai schimbat toate bucsile de pe spate (tot ce inseamna bucsa , inclusiv cele de la grup) , tamponul la cutie , amortizoarele fata spate , amortizorul de la directie (cel de sub motor) , bucsi bara stabilizatoare , kit semi-caseta.
La interior nu este decat un mp3-player jvc + amplificator infinity + sub magnat (sunet demential).
Masina ar intra la vopsit complet in urmatoarele 2 luni .
Daca nu am oferte serioase pana atunci , nu se mai vinde .
Ca pret eu zic un 3300 de euro .
Mentionez ca masina este in germania de un an . Se merge cu ea zilnic . Este in proprietatea mea. Bineinteles si in acte . Toate taxele sunt la zi .
Pentru poze voi reveni astazi.
DATE DE CONTACT, POZE.
Masina are 2 seturi de roti , vara iarna . Cele de vara (care sunt de ploaie) Uniroyal , iar cele de iarna Rotex (un no name care isi face treaba excelent ).
Acum 6 luni s-au mai schimbat toate bucsile de pe spate (tot ce inseamna bucsa , inclusiv cele de la grup) , tamponul la cutie , amortizoarele fata spate , amortizorul de la directie (cel de sub motor) , bucsi bara stabilizatoare , kit semi-caseta.
La interior nu este decat un mp3-player jvc + amplificator infinity + sub magnat (sunet demential).
Masina ar intra la vopsit complet in urmatoarele 2 luni .
Daca nu am oferte serioase pana atunci , nu se mai vinde .
Ca pret eu zic un 3300 de euro .
Mentionez ca masina este in germania de un an . Se merge cu ea zilnic . Este in proprietatea mea. Bineinteles si in acte . Toate taxele sunt la zi .
Pentru poze voi reveni astazi.
DATE DE CONTACT, POZE.
Comment