Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Urgent vand Mercedes Benz w124, diesel, 2000cm, model 1991

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Urgent vand Mercedes Benz w124, diesel, 2000cm, model 1991

ceva poze?

Rog poze urgent ! Sunt foarte interesat.
    Cu stima Dany

Comment

Vand Mercedes Benz w124, diesel, 2000cm, stare buna de functionare, ITP valabil, asigurare valabila. Masina avand capacitate pana in 2000 cm3 are avantajul de a avea impozit mic la Primarie. Consumul aproximativ 7l/100Km.
      Au fost schimbare uleiul, filtrele, cauciucuri noi fata-spate, model Barum, schimbat parbriz si luneta,jante aliaj.
      Pret fix 1500Euro.
      Pot oferi fotografii ale masinii.
      Telefon:0762064459

Mai am la vanzare motor Mercedes Benz de 2000 cm3, fara injectoare, cu pompa de injectie, cutie de viteza 4 trepte, arcuri noi fata-spate pentru model w124, caseta de directie model w124,capete de bara, pivoti, jante aliaj pe 16 toli pt. Mercedes w124.
      Attached Files
      Last edited by mircea600sel; 07-06-2011, 07:49 AM.

Comment

Interesat

Te rog trimite-mi niste fotografii mai sugestive pe mail la fotobacau@yahoo.com sau pune aici. Sunt din Bacau si ma intereseaza un W124 dar sa fie tehnic functional si estetic OK (interior si exterior). Multumesc anticipat !

Comment

Originally posted by liviu71 View Post
          Vand Mercedes Benz w124, diesel, 2000cm, stare buna de functionare, ITP valabil, asigurare valabila. Masina avand capacitate pana in 2000 cm3 are avantajul de a avea impozit mic la Primarie. Consumul aproximativ 7l/100Km.
          Au fost schimbare uleiul, filtrele, cauciucuri noi fata-spate, model Barum, schimbat parbriz si luneta,jante aliaj.
          Pret fix 1500Euro.
          Pot oferi fotografii ale masinii.
          Telefon:0762064459

Mai am la vanzare motor Mercedes Benz de 2000 cm3, fara injectoare, cu pompa de injectie, cutie de viteza 4 trepte, arcuri noi fata-spate pentru model w124, caseta de directie model w124,capete de bara, pivoti, jante aliaj pe 16 toli pt. Mercedes w124.

Salut
          Ma intereseaza arcurile (daca sunt noi asa cum zici) jantele si caseta de directie. Un pret te rog sau PM

Comment

salut ma intereseaza masina, ofer 5000lei pe loc
            \\\

tel : 0767000188

Comment

Ajutai pe colegii grabiti cu un VIN!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF