Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

VAND Mercedes E220D ,an 1997

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND Mercedes E220D ,an 1997

***** VAND MERCEDES E220 D an fabricatie 1997, inmatriculata ro, motor 2155 CMC - 70 KW (motor clasic, consum mic 5.5-6% --pe proba) , AER CONDITIONAT FUNCTIONAL,geamuri + oglinzi -electrice , 2x SRS Airbag, EPC, EDC, ABS, inchidere centralizata , XENON, CUTIE MANUALA 5 TREPTE, faruri reglabile electric, culoare alb (nu a fost crem, sau alta culoare) , COTIERA FRIGORIFICA, INTERIOR LEMN , servo-directie, oglinzi heliomate, parbriz incalzit, tetiere actionate electric, proiectoare ceata, radio/CD.
    PRET: 4.750 Euro neg ( VARIANTE AUTO MAI IEFTINE -INMATR. RO) tel : 0765-401 478

- DE LA 31 DECEMBRIE SCADE IMPOZITUL LA JUMATE LA MOTOARE PESTE 2.000 CMC -ESTE PUBLICAT IN MONITORUL OFICIAL !!!!! (adica ~390 lei /an)

HPIM8907.jpg

HPIM8908.JPG

HPIM8909.JPG

HPIM8910.JPG

HPIM8911.JPG

nici o oferta ceva ? :P

Comment

up ! nimic ?

Comment

Te intereseaza un schimb cu un Mercedes 190e din 1989 +diferenta? Masina merge si arata f bine.

Comment

Te intereseaza un schimb cu un C180 esprit din 95?

Comment

Scuze pentru off-topic dar legat de afirmatia ta cu privire la scaderea impozitului, te rog spune sau da un link cu monitorul oficial , aventual numarul sau data de aparitie a Monitor-ului Oficial pe care il citezi.
            Eu am intrebat la 2 circumscriptii financiare diferite si ... cel mult au zambit politicos.
            astept clarificari.
            Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

da.....in legatura cu impozitul, am cautat azi articolul, sa rectificat greseala facuta de monitorul oficial, impozitul va scadea numai pt cladiri.....dak e dai search pe google si ai sa vezi. DECI , IMPOZITUL RAMANE ACELASI !

pt c180 esprit ---intra sa vb
              baga id de mess pintilie_silviu@yahoo.com

Comment

Pret nou : 4.350 euro

Nr nou : 0755-980 647
                Last edited by Carmine; 07-21-2011, 00:50 AM.

Comment

update pret : 3.950 euro fix fix fix

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF