Dupa 3 ani de W202 a venit vremea sa upgradez catre W210. Asadar:
VIN:WDB2020181A381349
Varianta : limuzina / 4 usi
Nivel echipare : Sport
Culoare : Exterior Visiniu (Ruby Rott) , interior textil burberry negru/visiniu, ornamente carbon
Rulaj : 190.700 Km (daca nu sunt reali o dau gratis)
Inmatriculata in Romania in Septembrie 2008
I.T.P valabil pana in Aprilie 2013
Capacitate motor : 1799 cmc
Combustibil : benzina
Putere : 90 KW / 122 CP
Consum combustibil : urban: 11 - 11,5 l/100Km, extraurban 7 - 7,5 l/100Km, iarna pe urban se adauga 2 - 2,5 l/100Km
Pret 3000 euro, pot fi convins la a-l negocia. Am gasit W210 deci schimburile sunt excluse.
Dintre dotari :
- Sistem SRS cu airbag-uri sofer+pasager
- Sistem ABS
- Geamuri electrice fata
- Oglinzi actionate electric, incalzite si heliomate
- Geamuri si parbriz cu tenta verde
- Inchidere centralizata din cheie
- Jante AMG originale 15" (fac parte din pachetul Sport), inbracate in Firestone 205/65 ; se vinde cu tot cu un set Goodyear de iarna 195/65 si capace noi, originale pentru jante (alea mici din centrul jantei)
- Schimbator viteze imbract in piele (nuca s-a deteriorat si am inlocuit-o - vezi poze)
- Sistem audio Bose, cu amplificator si difuzoare originale Mercedes; am si radio-ul original
- Indicator temperatura exterioara
- Tetiere spate actionate vacuumatic
Masina este in tara din Septembrie 2008, si a fost adusa la 152.000 km.
A suferit o avarie la inceputul anului , fara consecinte majore.
Au fost schimbate :
- Bara fata, originala
- Far si semnalizare dreapta fata
Nu au fost afectate structurile de rezistenta
La finele anului trecut, dupa 14 ani de serviciu, a picat radiatorul si a fost inlocuit (mai am factura inca). In rest, pivoti si bielete de directie de vreo 3 ori, multumita starii soselelor tarii.
Masina are si mici defecte specifice varstei:
- Laterala scaun sofer uzat
- Litrometrul indica din cand in cand full/empty tank
- Trapa, pe pozitia "ridicat", emite un zgomot de scartait (probabil trebuie uns mecanismul dar uit mereu)
- Antena rupta de un binevoitor si inca neinlocuita
- Protectie de cauciuc portiera dreapta lipsa (asa am cumparat-o)
- CD playerul citeste doar CD-uri originale (capricios)
- Oscilatii ale turatiilor la relanti (lipsa catalizatorului face ca sonda Lambda sa incerce sa compensese valorile, fara a afecta functionalitatea, am fost asigurat)
In rest masina este foarte bine intretinuta, km sunt dovedibili cu acte, accept orice fel de test (diagnoza, consum, etc), platesc testele daca valorile sunt negative. Schimburi de consumabile (ulei, filtre), pivoti, bielete si brate punte fata efectuate recent. Fara probleme de functionalitate. Merita testata.
Contact la telefon 0720-434724 sau alexandruvladandrei@gmail.com
VIN:WDB2020181A381349
Varianta : limuzina / 4 usi
Nivel echipare : Sport
Culoare : Exterior Visiniu (Ruby Rott) , interior textil burberry negru/visiniu, ornamente carbon
Rulaj : 190.700 Km (daca nu sunt reali o dau gratis)
Inmatriculata in Romania in Septembrie 2008
I.T.P valabil pana in Aprilie 2013
Capacitate motor : 1799 cmc
Combustibil : benzina
Putere : 90 KW / 122 CP
Consum combustibil : urban: 11 - 11,5 l/100Km, extraurban 7 - 7,5 l/100Km, iarna pe urban se adauga 2 - 2,5 l/100Km
Pret 3000 euro, pot fi convins la a-l negocia. Am gasit W210 deci schimburile sunt excluse.
Dintre dotari :
- Sistem SRS cu airbag-uri sofer+pasager
- Sistem ABS
- Geamuri electrice fata
- Oglinzi actionate electric, incalzite si heliomate
- Geamuri si parbriz cu tenta verde
- Inchidere centralizata din cheie
- Jante AMG originale 15" (fac parte din pachetul Sport), inbracate in Firestone 205/65 ; se vinde cu tot cu un set Goodyear de iarna 195/65 si capace noi, originale pentru jante (alea mici din centrul jantei)
- Schimbator viteze imbract in piele (nuca s-a deteriorat si am inlocuit-o - vezi poze)
- Sistem audio Bose, cu amplificator si difuzoare originale Mercedes; am si radio-ul original
- Indicator temperatura exterioara
- Tetiere spate actionate vacuumatic
Masina este in tara din Septembrie 2008, si a fost adusa la 152.000 km.
A suferit o avarie la inceputul anului , fara consecinte majore.
Au fost schimbate :
- Bara fata, originala
- Far si semnalizare dreapta fata
Nu au fost afectate structurile de rezistenta
La finele anului trecut, dupa 14 ani de serviciu, a picat radiatorul si a fost inlocuit (mai am factura inca). In rest, pivoti si bielete de directie de vreo 3 ori, multumita starii soselelor tarii.
Masina are si mici defecte specifice varstei:
- Laterala scaun sofer uzat
- Litrometrul indica din cand in cand full/empty tank
- Trapa, pe pozitia "ridicat", emite un zgomot de scartait (probabil trebuie uns mecanismul dar uit mereu)
- Antena rupta de un binevoitor si inca neinlocuita
- Protectie de cauciuc portiera dreapta lipsa (asa am cumparat-o)
- CD playerul citeste doar CD-uri originale (capricios)
- Oscilatii ale turatiilor la relanti (lipsa catalizatorului face ca sonda Lambda sa incerce sa compensese valorile, fara a afecta functionalitatea, am fost asigurat)
In rest masina este foarte bine intretinuta, km sunt dovedibili cu acte, accept orice fel de test (diagnoza, consum, etc), platesc testele daca valorile sunt negative. Schimburi de consumabile (ulei, filtre), pivoti, bielete si brate punte fata efectuate recent. Fara probleme de functionalitate. Merita testata.
Contact la telefon 0720-434724 sau alexandruvladandrei@gmail.com
Comment