Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar oldtimer mercedes w110-111,114-115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina. Nu este cea care s-a plimbat pe la noi.

Comment

Originally posted by pneu View Post
      Exact, sa vedem poze ca sa stim despre ce vorbim, sa stiu de sar cu banu sau nu, avantajul in ce ma priveste e ca orice masina as cumpara am garaj incalzit si nu fac multi kilometri deci masina se conserva ...
      Ai mai aflat ceva de la vanzator?

Comment

D-LOR eu am considerat ca aceasta masina trb vinduta unui domn care poate sa-i faca o restaurare cum trebuie,nu o vind la samsari,agricultori cum au mai fost,interiorul mai trb lucrat ,masina se afla in Bucuresti am vrut sa o restaurez la Moara Vlasiei dar costa,am sa fac poze si revin

Comment

Domnule coleg mutwoo,

Sper ca nu ati incercat sa ne comparati pe noi cu samsarii sau agricultorii...

In schimb, dumeavoastra incercati sa ne aburitzi. De ce spun asta - pentru ca in data de 02.06.2011 spuneati: "trebui sa ajung in locul unde se afla si vei avea si poze"
          In data de 04.06.2011 ati pus pozele.
          Dar daca suntem putin atenti, observam ca pozele nu sunt deloc recente. In a doua poza (cea de la botul masinii), veti vedea ca personajele din poze nu sunt imbracate de vara, au geci groase si caciuli.
          Asteptam replica domnului mutwoo...

Comment

Samsari cu Bot de cal ... cu Cobre ... !!?
            Pai cei cu CLS-uri si SL-uri cum se numesc ?! Comercianti de OZN-uri !? Sau invers !?
            Pana la urma piata regleaza pretul masinii .
            Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Sa nu ne certam, asteptam pozele recente ale masinii interior exterior, de preferat cat mai multe poze, eventual alte masini!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

D-le rufus pozele nu sunt recente ,EU MAM REFERIT CA MASINA MERITA RESTAURATA PTR CA INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE,DAR SE PARE CA NU CUNOASTETI PIATA OLDTIMER ,IAR DACA SUNTETI DIN BUCURESTI PUTETI SA O VEDETI,AM 22DE MASINI

Comment

Originally posted by mutwoo View Post
                  D-le rufus pozele nu sunt recente ,EU MAM REFERIT CA MASINA MERITA RESTAURATA PTR CA INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE,DAR SE PARE CA NU CUNOASTETI PIATA OLDTIMER ,IAR DACA SUNTETI DIN BUCURESTI PUTETI SA O VEDETI,AM 22DE MASINI
                  Imi cer scuze pentru ironie si va respect pentru colectie.
                  As fi foarte incantat daca as putea sa le vad...

Comment

stie cineva ce s-a intamplat cu W 115 albastru lovit in fata si in spate?a ajuns donator sau s-a reparat?multumesc

Comment

a mai gasit cineva ceva de vanzare inafara de ce s-a gasit pana acum?

Comment

Originally posted by aduadu View Post
                        a mai gasit cineva ceva de vanzare inafara de ce s-a gasit pana acum?
                        Sper sa reusesc sa va fac o surpriza in zilele urmatoare.
                        Daca tot s-a anuntat revenirea la impozitele vechi incepand cu ianuarie 2012, o sa va propun spre cumparare un w115 240D.
                        Cu putin noroc, pana la sfarsitul saptamanii revin cu detalii si poze...

Comment

Oki, asteptam, de ce nu?
                          W110-2.0 D 1966
                          W115-2.0 D 1971
                          W123-2.4 D 1982

Comment

Rog moderatorii acestui forum sa schimbe titlul topicului in, Cumpar oldtimer mercedes w110-111,114-115, Multumesc!
                            W110-2.0 D 1966
                            W115-2.0 D 1971
                            W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by pneu View Post
                              Rog moderatorii acestui forum sa schimbe titlul topicului in, Cumpar oldtimer mercedes w110-111,114-115, Multumesc!
                              Done !....
                              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Multumesc, ar merge si o coada, unde incape una incape si a doua nu i asa?
                                La urma urmei detin una pe care am refacut o, si am mai dezmembrat 2, merg doua lejer clar!
                                W110-2.0 D 1966
                                W115-2.0 D 1971
                                W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF