Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand/schimb W 124-E 250D,an 1994!

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand/schimb W 124-E 250D,an 1994!

Buna seara!
    A venit si randul meu sa primesc criticile obiective din partea iubitorilor de stelute,deci voi posta anuntul:

Vand / schimb urgent Mercedes W 124,model E 250D,an fabricatie 1994,motor 2497 diesel de 113 CP,cutie manuala 5+1 trepte,culoare gri metalizat!
    Dotari: ABS,SRS,airbag sofer,A/C,geamuri fata electrice,trapa electrica,oglinzi electrice,heliomate si incalzite,faruri reglabile,cotiera fata /spate,ornamente mahon,etc.
    Masina are parbrizul fisurat iar instalatia de A/C trebuie incarcata cu freon !
    Accept variante cu masini mai ieftine si diferenta,inmatriculate in RO sau BG.
    Seria caroseriei - WDB1241261C165035
    Masina NU este pe numele meu,am cartea,certificatul,copia dupa CI al proprietarului si nr. de telefon,iar acesta este interesat sa radieze masina imediat,fara alte pretentii!

Pret vanzare 3.000 euro, negociabil ,la variante creste !

Relatii la tel. 0784.120202 sau email gasler.tiberiu@yahoo.com

Defecte:
    Masina are parbrizul fisurat si calculatorul de confort(cutia de sub bancheta spate) defect sau contacte imperfecte ,astfel ca nu functioneaza tot timpul geamurile,oglinzile si trapa !
    Am schimbat arcurile fata(noi),telescoapele fata,placute frana fata !
    Pe spate fuzeta SH si rulmentul ( nou) stanga,placute frana,flansa cardan din fata spre cutie,simeringuri noi cutie si grup,ulei schimbat cutie si grup !
    Am mai schimbat o anticamera in chiulasa pentru ca era fisurata si simeringuri supape,garnitura chiulasa si saibele de foc de la injectoare noi !
    Schimbat filtru de aer si motorina dar nu am schimbat uleiul din motor( am filtrul) !
    Compresorul de aer conditionat l-am schimbat dar necesita incarcarea cu freon a instalatiei.
    Defecte mai sunt butonul reglaj oglinzi defect,un capac janta lipsa si faptul ca nu functioneaza incuietorile usilor si capotei portbagaj din cheie ( le-am gasit pe toate la un pret bun,la un coleg de forum,dar momentan nu am banii necesari ) !
    Per ansamblu o masina buna la care ,cu 2-300 euro,se rezolva toate problemele prezentate aici sau cele de care nici eu nu stiu!

POZE:
    Attached Files
    Last edited by mircea600sel; 07-17-2011, 09:27 AM.
    Momentan.....gandesc pentru altii !!!

Pret nou 2.800 euro,usor negociabil!

Astazi am curatat interiorul,facut schimbul de ulei motor!
    Am uitat sa precizez in descrierea de mai sus ca masina are suspensie hidraulica pe spate,care ii ofera un confort deosebit pe drumurile patriei!

Contact tel. 0761.260228 sau gasler.tiberiu@yahoo.com !
    O zi buna!

P.S.
    Poza este facuta inainte de schimbul de ulei!
    Attached Files
    Last edited by Tiberiu; 04-08-2011, 12:23 PM.

Comment

Un Seat Cordoba(VW polo Classic) 1.6 benzina recent inmatriculat fabricatie 95 si o diferenta din partea mea! 0746505083 Daniel

Comment

Originally posted by damian_daniel21 View Post
        Un Seat Cordoba(VW polo Classic) 1.6 benzina recent inmatriculat fabricatie 95 si o diferenta din partea mea! 0746505083 Daniel
        Poze si detalii pe P.M. sau email, te rog!
        Multumesc!

Comment

Nu am poze dar o sa ii fac! nu pot sa trimit P.M.! Eu sunt din iasi si din cate am vazut sunteti din Roman si am putea sa ne vedem la Tg Frumos ca nu e o cheltuiala mare! masina are revizia facuta si i-am schimbat tot ce trebuia schimbat la ea , mai putin distributia la care am piesele in portbagaj! este f ieftina la intretinere spre exemplu distributia m-a costat 60 de ron!Daca sunteti interesat ne auzim la telefon!

Comment

OK. Banuiesc ca masina este asta de aici-

este inmatriculata?
            Trimite un mesaj pe tel. cu diferenta pe care esti dispus sa o dai!
            O seara buna!

P.S.
            Vad ca sunt poze,poate erau mai vechi...!

Comment

Urgent la 2.700 Euro,nu mai accept variante de nici un fel!

Comment

Inca o reducere de pret, 2.550 euro,la fel de urgent!

Comment

Poate asa ajut iubitorii marcii,care nu au toti banii necesar achizitionarii cu plata cash!

Vand si in rate cu minim 1.500 euro avans si plata diferentei in maxim 1 an!
                  Contract notarial,cartea originala a masinii ramane la mine,masina se radiaza fiscal de pe numele proprietarului si se inregistreaza pe cumparator!
                  In acest caz,pretul este de 3.000 euro fix!

Comment

Originally posted by tiberiu View Post
                    2.550 euro,la fel de urgent!
                    --up-- --up-- --up--

Comment

Inca o scadere de pret,la doar 2.450 euro!

Comment

2.350 euro,la fel de urgent!

Comment

Scuze pentru off-topic,..desi nu prea e .
                          Nu prea poti sa faci acte prin notariat atunci cand tu nici macar nu figurezi in acte -deci nu esti proprietar !!!-darmite sa mai vinzi in rate un obiect in actele caruia tu nu apari !!!
                          Ar fi posibil in cazul in care detinatorul de fapt al autoturismului figureaza in actele masinii (carte si talon) , atunci ramane problema asigurarii RCA -trebuie ca sa fie mentionat cumparatorul .
                          Practic tu vrei ca un eventual cumparator sa-si inscrie masina la fisc (adica sa plateasca impozit) , actele sa fie pe numele antevanzatorului si ...cartea sa ramana la tine ...! Deci o masina "impartita " intre 3 detinatori . Unul e proprietar .., altul tine cartea,.. si al din urma masina ...!
                          O spun deschis si tare : intr-un eventual contract -chiar incheiat la notar- cumparatorul(care mai e si platitor de impozit) nu are nici o garantie ca va primi masina... !
                          Cu scuzele de rigoare , dar ma mir ca moderatorul forumului (admin) permite astfel de "camatarii" !!!!

p.s.= poate intentia ta este cea mai sincera,...insa legal este nul !
                          Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Originally posted by costi05 View Post
                            Scuze pentru off-topic,..desi nu prea e .
                            Nu prea poti sa faci acte prin notariat atunci cand tu nici macar nu figurezi in acte -deci nu esti proprietar !!!- O spun deschis si tare : intr-un eventual contract -chiar incheiat la notar- cumparatorul(care mai e si platitor de impozit) nu are nici o garantie ca va primi masina... !

Cu scuzele de rigoare , dar ma mir ca moderatorul forumului (admin) permite astfel de "camatarii" !!!! !
                            E foarte usor sa-ti dai cu parerea fara sa gandesti,doar de dragul de a te baga in seama!
                            Daca ai fi fost interesat,sunai la numarul de telefon si primeai toate detaliile,asa cum au facut altii!
                            Binenteles ca,in cazul vanzarii in rate,masina se transfera mai intai pe numele meu,dupa care se vinde!
                            Oare asa ai garantia ca primesti masina ,dupa ce-mi dai o suma de bani si semnezi actele la notariat? Cred ca nu !

Iti doresc o zi buna si sa fii ferit de astfel de "camatarii" ilegale!

2.250 euro,pret fix valabil o saptamana-10 zile,dupa care revine la 2.500 euro!
                            Last edited by Carmine; 05-04-2011, 20:08 PM.

Comment

2.200 euro,pret fix,urgent!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF