Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand E classe 2003

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mare atentie la acest comerciant! Propria masina o evalueaza la pretul corect, insa la variante subestimeaza masina propusa cu 1000-2000 euro. De asemenea, pozele par suspecte, deoarece in unele masina are scaune incalzite si oglinzi rabatabile electric, insa dupa spusele actualului proprietar, nu are nici una dintre aceste optiuni.

Comment

Pai din cate se vede in poza 5 are radio cd si incalzire in scaune si in poza 9 are radio casetofon si fara incalzire in scaune.
      Sau poate le-a schimbat si sunt pozele mai vechi.
      Oricum cred ca pretul este estimat corect.

Comment

Originally posted by mbenz View Post
        Mare atentie la acest comerciant! Propria masina o evalueaza la pretul corect, insa la variante subestimeaza masina propusa cu 1000-2000 euro.
        Asa cum el ti-a subevaluat masina cu 2.000 euro, ce te-a impiedicat pe tine sa-i subevaluezi masina lui cu 3.000 euro ?
        sigpice60 525d

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
          Asa cum el ti-a subevaluat masina cu 2.000 euro, ce te-a impiedicat pe tine sa-i subevaluezi masina lui cu 3.000 euro ?
          Vroiam doar sa-i anunt pe cei care se gandesc la un schimb cu acest W211 la ce sa se astepte cand ii propun o varianta si ca niste dotari sunt prezente doar in poze.

Comment

Hai ca sa iti zic eu la ce sa se astepte cei ce cumpara acest mercedes.In primul rand la un om care nu minte caci daca aveam ceva de ascuns te minteam la telefon ca masina are oglinzi rabatabile si incalzire in scaune ,dar am zis ca nu are asa ceva ,dar tu,in marea ta marinimie puteai sa imi zici la telefon ca e o neconcordanta intre poze si ceea ce iti zic eu si stergeam pozele cu pricina.Ca sa ma justific in fata ta nu am de ce dar din respect pentru membrii acestui forum spun ca eu nu ma prea pricep la internet si pozele din acest anunt au fost puse de cineva care se pricepe,eu i-am lasat laptopul si el a pus ce poze i s-au parut mai edificatoare nestiind ca de fapt in folderul respectiv sunt pozele la 3 masini,eu nu am stiut acest lucru ,deoarece nu am timp sa stau pe net ,ci acel coleg intra si verifica eventualele probleme care sunt ridicate de catre eventualii cumparatori,eu am postat numarul meu de telefon deci cei care sunt interesati sa sune ca eu nu ii mint cu nimic.Dar tu care iti supra evaluezi masina ta la un pret astronomic de 12500 e,imi tii mie morala in sensul ca nimeni sa nu cumpere masina mea ca ar fi cu probleme.Eu draga domnule nu iti fac tie concurenta,cu toate ca avem acelasi fel de masina la vanzare ,cei drept a ta a stat mai mult pe la expozitii si prin garaj ca altfel nu imi explic cei 140.000 km si a mea a rulat saracuta ca doar are aproape 230.000k; dar sunt cat se poate de reali,dupa cum vezi cu toate ca am avut dubii in privinta kilometrilor la masina ta nu am incercat sa te discreditez pe forum fata de ceilalti colegi,asta cred ca tine si de respectul fata de tine insuti pana la urma.Iar cum ti-ai supra evaluat mercedesul ,tot asa ,poti sa le zici colegilor de pe forum la ce pret ai evaluat si masina pe care mi-o ofereai la variante,caci daca or sa auda sigur isi vor face o paere despre tine ,despre cei care cred ca doar masina lor e cea mai buna ,ca dee,de aia e cu 3000 e peste pretul piete.Eu daca fac VARIANTE fac la pretul de piata ca eu am masina cu care sa merg si masina pe care o iau de la tine tre sa o vand si daca eu nu sar calul cu pretul de 9000e la mercedes cum poti tu drga domnule sa sari calul intr-o nesimtire grosolana,crezi ca esti mai destept,sau poate cineva e mai slabut cu duhul si incerci sa il manipulezi .Te rog pe viitor incearca sa te controlezi de la astfel de iesiri si sa te porti cu respect vizavi de ceilalti colegi Domnule .Azi de nervi si suparare am fost si am spalat masina si am facut poze noi ca sa se elimine orice dubiu ,au survenit schimbari la jante care au fost schimbate cu unele de 16 si am cumparat 4 cauciucuri noi pirelli,mansonul la schimbator imbracat in piele,nu ca ar fi fost foarte uzat dar iti confera o oarecare placere la atingere,cred ca o sa urmeze si volanul si de curand parbrizul a primit o piatra frumusica care a dus la fisurarea acestuia.
            Attached Files

Comment

Am sa va rog sa pastrati un ton CIVILIZAT in discutie. S-au puse poze noi, edificatoare, sa revenim la prea frumosul mercedes si vanzare lui. Multumesc !
              Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
              http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
              http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Mie nu mi-ai raspuns la post !

Ca sa prevenim orice alte comentarii fara rost, cine posteaza offtopic de acum inainte primeste o mica vacanta !
                sigpice60 525d

Comment

pentru T_o_r_q_u_e ,frumoasa masina dar eu sunt intr-o gaura de bani de nu vad bine si fara o diferenta maricica nu pot sa o dau ,caut o masina mai ieftina.Oricum multumesc mult.

Comment

Chiar daca tu ai Mercedes si eu ti-am propus Skoda, sunt din ani diferiti iar pretul vanzarii oricareia dintre ele este foarte asemanator. Daca ai fi avut si tu Mercedes din 2007, cu siguranta iti ofeream o diferenta consistenta. In cazul de fata, schimb pe schimb e mai mult decat echitabil pentru amandoi iar daca ai nevoie urgenta de bani, Skoda, datorita anului si costurilor de intretinere si exploatare, este mult mai vandabila decat Mercedes-ul tau.

Cu placere.
                    sigpice60 525d

Comment

ai perfecta dreptate dar eu nu m-am referit strict la masina ta,ci la o alta masina mai ieftina si diferenta mai mare,uite de exemplu as vrea un logan dupa 2007 cu aer conditionat

Comment

Puteai sa pui pozele de mai sus cand incepeai anuntul si nu mai era nici o problema.
                        Referitor la W211-le care l-am avut si la Golf-ul care il detin, spre deosebire de masina ta, eu am investit si ceva bani in ele, nu doar le-am luat la vreo varianta si am incercat sa le dau mai departe la fel cum erau.
                        Schimbul care ti l-a propus colegul de mai sus e asemanator cu ce ti-am propus eu, deci inca o data dai dovada ca vrei sa iesi foarte bine dintr-un schimb. Spor la vanzare!

Comment

tipule esti cam slab de inger asta ca sa nu iti zic ceva pe romaneste,referitor la poze am zis ca nu eu le-am postat iar referitor la masina colegului nu sunt obligat sa schimb o masina cu alta doar ca sa iti fac tie pe plac,ia te rog si te abtine de la alte comentarii si vinde golful ala al tau poate s-o gasi cineva sa iti dea 8000e ca doar a umblat si asta prin expozitii si a stat mai mult prin garaj si ai si schimbat absolut tot ce era de schimbat la el si masina e mai buna ca atunci cand era iesita din fabrica si de aia vrei cam 8000 e.

Comment

Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                            Mie nu mi-ai raspuns la post !

Ca sa prevenim orice alte comentarii fara rost, cine posteaza offtopic de acum inainte primeste o mica vacanta !

mbenz & claus2055 - 7 zile pauza.
                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

ce se mai aude cu masina, care mai este pretul?

Comment

Masina s-a dat azi la schimb cu un ford mondeo si diferenta de bani. Multumesc de gazduire si scuze moderatorilor .Se poate Inchide.
                                Last edited by Carmine; 04-14-2011, 20:35 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF