Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se vinde MERCEDES W 140, o raritate

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cartea de identitate este CLAR un FALS ... nici macar caracterele nu sunt aceleasi ... fara stampila, fara semnatura ...

Moderatorii sa ia masuri... sa-i inchida topicul ca sincer eu m-am saturat de atatea balarii si minciuni .....
    Last edited by Carmine; 03-06-2011, 19:19 PM.
    2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

Va rog sa inchideti masina s-a vandut.

Comment

Scuzati pentru ultimul off topic dar nu pot sa ma abtin. Era un baiat descurcaret la piata de masini din Timisoara, acum vreun an, vindea file tip dovada pentru permise retinute, in alb cu stampila la 50 de lei fila. El zicea ca sunt autentice. Ideea este ca pareau autentice. Pentru un suc in plus le scria el, ca tipul sustinea ca are scris de comisar.
        Orice se poate maslui la noi in patrie.
        Va salut!
        * 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
        * 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP

In trecut:
        2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
        2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
        1999 Peugeot 106 1.4i

Comment

Nu i-a mers aici..poate la vreun targ zilele astea sau sa dat la fund cand sa elucidat misterul)) sunt de parere ca astfel de infectii nu isi au locul pe acest forum.

Din prima a vrut sa ne arda-Cartea e MASLUITA.

Poate are cineva vreo cunostinta si sa dea o informatie.
          Last edited by paryzyanu; 03-06-2011, 15:24 PM.

Comment

Trebuie sa fii cel putin naiv (ca sa nu zic altfel) sa crezi ca vii pe un forum de pasionati mercedes cu un astfel de anunt si sa puna vreunu botu'. Acuma nu stiu ce sa fac cu userul Stancu Gheorghe.... cred ca ar trebui pus un paragraf in Regulament care sa stipuleze ca incercarile de tepuire sa fie sanctionate cu ban permanent. Oricum, jalnic. Si brusc masina s-a si vandut.
            Last edited by Carmine; 03-06-2011, 19:20 PM.
            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Te-ai gindit si la cei ce ce propun aici spre vinzare pacaleli minarite?Stancu nu e decit identic cu altii de pe aici,parerea mea....

Comment

Ce este asa greu de inteles,omu a declarat masina la primarie ,a platit impozit prt ea,deci este proprietar.La pol doar se confirma in talon lucrul asta.Nu e nici un fals.

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
                  Te-ai gindit si la cei ce ce propun aici spre vinzare pacaleli minarite?Stancu nu e decit identic cu altii de pe aici,parerea mea....
                  Care ar fi aceia ? Daca exista dovezi certe.....
                  Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                  http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                  http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Originally posted by b86dtm View Post
                    Trecerea numelui tau in cartea de identitate a masinii este facuta de tine si este un fals,nu are stampila politiei si semnatura.
                    Ma simt eu vinovat ca l-am blamat si acuzat pe acest om,asa ca vreau sa fac cateva precizari...nu este un fals ce scrie in cartea de identitate,vanzatorul a precizat clar ca a inceput perfectarea actelor de vanzare/cumparare(moment in care se trece in cartea de identitate numele si adresa noului proprietar),dar nu le-a finalizat,motiv pentru care i-a fost ridicat talonul de Politie!
                    Nu are cum sa existe stampila de la Politie pe cartea de identitate deoarece aceasta se pune odata cu inmatricularea pe numele lui,ceea ce nu este cazul!

Intradevar,sunt anumite combinatii de litere ce formeaza numarul de inmatriculare care sunt rezervate unor agentii/servicii guvernamentale,dar la vanzarea unui astfel de autoturism(aici intervine problema,cum a intrat in posesia masinii si fostul proprietar nu i-a ridicat numerele pe loc),numerele de inmatriculare si cartea de identitate nu se dau cumparatorului,se elibereaza o factura cu regim special in baza careia masina se inmatriculeaza!
                    Cu toate astea,astfel de masini nu se cumpara decat la licitatii si doar de anumite persoane,nu toti muritorii de rand au acces la astfel de licitatii!
                    Chiar daca masina a fost folosita de angajatii Ambasadei (indiferent care),tot apartine Guvernului Romaniei,fiind folosita ca masina de protocol sau pentru serviciul de paza/insotire coloane oficiale!(sa nu uitam ca nu toti angajatii unei ambasade provin din tara de origine,majoritatea sunt autohtoni).

Ar mai fi cateva aspecte de elucidat,mai precis de cand este in posesia lui masina si cine este proprietar in acte,cel care i-a vandut-o sau Guvernul Romaniei?
                    Pentru ca daca este a Guvernului,cel care a vandut-o nu avea acest drept,iar daca a apartinut unei persoane fizice cu posibilitatea de a urmari/dispune la Politie ridicarea numerelor si a talonului,sunt sigur ca se putea rezolva cu schimbarea certificatului de inmatriculare intr-un timp mult mai scurt de 20 zile!
                    Apropo,la mine,anul trecut,a durat 7 zile de cand am depus actele si pana am primit certificatul la domiciliu,si nu sunt angajat al Guvernului sau al altor structuri!

Dupa parerea mea,sunt sanse 50% ca vanzatorul sa fie onest,dar raman 50% sanse sa fie o mare teapa!

P.S.
                    De ce sa-mi cumpar o alta masina cand am una care asteapta sa fie inmatriculata pe numele meu,mai mult aceasta este o RARITATE?
                    Last edited by Tiberiu; 03-06-2011, 21:31 PM.
                    Momentan.....gandesc pentru altii !!!

Comment

Buna seara.

Daca e liber la off doresc sa fac si eu o precizare, in cartea de identitate se inscrie noul proprietar doar de catre biroul inmatriculari bine-nteles dupa ce toate actele asigurare, fiscalul, taxe sunt Ok. Pe la noi asa se obisnuieste. Este totusi un act de identitate ma mir cum de au uni curaj sa faca inscrieri in ea.

Comment

Masina este superba intradevar. Mai rar asa model intretinut. Pana la proba contrarie ii acord vanzatorului prezumtia de nevinovatie si il consider de buna credinta.
                        Putin probabil sa devina "public" pe net vanzatorul, ca apoi sa incerce vreo inselatorie.
                        S-a pozat-filmat , iar apoi sa vina cu povesti !!? Eu unul , nu cred.
                        Ar fi trebuit totusi sa evite povestea incalcita cu actele si sa prezinte totul de la bun inceput, cat mai simplu.Cartea pare a fi un duplicat. Oricum dansul e constient ca nu toti cei ce viziteaza acest forum apar cu comentarii, ... asa ca stie la ce se expune ..!
                        Masina merita fiecare banut cerut, in pofida taxelor.
                        Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Penibil a început să devină subiectul în cauză!

Comment

Pentru Tiberiu, floricica, Costy05 si restul care il sustin ... TRECEREA IN CIV SE FACE NUMAI DE BIROUL INMATRICULARI! ... valabil oriunde in Romania! Sa va fie clar ...

Si atunci cand esti trecut in CIV - deja masina este inmatriculata pe numele tau. Va e clar acum?

Pentru a va trece in carte/CIV, trebuie sa depuneti acolo: certificat fiscal, talon, asigurare NOUA pe numele dvs, copii buletin, CIV, cerere TIP, chitanta talon, chitanta numere(daca-s preferentiale) ...

Abia dupa depunerea dosarului , se va face trecerea dvs in CIV, vi se va elibera talon nou si alte numere.

VA E CLAR??

Mie nu imi plac chestiile de genul asta, in care vin toti terminatii cu nu stiu ce povesti , etc ... putin ma intereseaza ca Gheorghe asta al vostru s-a filmat plimbandu-se cu masina ... asta nu il face proprietar si nici nu il scuteste de unele afirmatii mincinoase.

Ganditi-va ca nu e tocmai placut sa cumperi masina, sa ajungi la politie cu actele si sa iti zica cei de acolo niste nebunii de iti vine sa te iei cu mainile de cap ...

Mi se pare perfect normala aceasta discutie, suntem pe CLUB MERCEDES (nu pe forum Targ-Vitan) si unii chiar pot fi pacaliti de astfel de oameni ... Si daca pot impiedica asta, nu vad de ce nu as face-o ...
                            Last edited by 220CDI; 03-07-2011, 00:28 AM.
                            2004 W211 E 220 CDI Avantgarde

Comment

Mai spun si eu inca o data, pentru cei mai slabi de inger: proprietarul se trece in carte doar de catre biroul inmatriculari din cadrul politiei, in momentul in care sunt gata numerele si certificatul, deci masina e trecuta 100% pe numele tau. Toate astea, in zilele noastre, chiar daca e vorba de numere preferentiale, se fac in 2-3 ore maxim, nu trebuie asteptat dupa niciun talon sau altceva.

Gata, se inchide.
                              sigpice60 525d

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF