Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand Mergedes G-Klasse 230GE STEYR DAIMLER PUCH

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mergedes G-Klasse 230GE STEYR DAIMLER PUCH

Asa cum spune anuntul se vinde Mergedes G-Klasse 230GE STEYR DAIMLER PUCH
    An Fabricatie: 1987
    Motor: 2300 benzina
    Cutie viteze: Manuala , reductor, doua diferentiale blocabile mecanic
    Amvelope : echipata cu cauciucuri MUD/ TERRAIN , doua amortizoare pe roata
    Avantaj deosebit: inmatriculata in Bulgaria, 200 Euro pe an RCA + Impozit
    Win : 46023817902750

PRET : 7000 negociabil
    Mai multe detalii obtineti la Propietar nr telefon : 0771276322
    Attached Files

G Klasse

Se poate organiza o proba offroad?

Comment

Originally posted by inovasoft View Post
      Se poate organiza o proba offroad?
      Uite aici:

Originally posted by asterisk View Post
      Mai multe detalii obtineti la Propietar nr telefon : 0771276322

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Sus cu Tancul! Hai nimeni interesat de dihanie?

Comment

7000Ron nu e scump, pacat ca e motorul ala mic si pe benzina....oricum la banii astia abea iei un Samuray tot de p-atunci
          As putea oferi 1400E ca sa imi ramana bani si de motorul de 5000 si gazul ce l-as pune pe ea PS: actele de Bulgaria nu ma intereseaza, alea se pot pastra pt alta masina(e si logic mai ales ca-i schimb clar motorul)
          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Eu tare ma tem ca sunt 7000 de coco aka euro. La 7000 de lei cred ca era deja data pentru ca se prezinta destul de bine, motor mic, pt cine nu vrea sa zboare cu ea ii ok

Comment

???

Originally posted by crstn_savu View Post
              Eu tare ma tem ca sunt 7000 de coco aka euro. La 7000 de lei cred ca era deja data pentru ca se prezinta destul de bine, motor mic, pt cine nu vrea sa zboare cu ea ii ok
              Da, poate m-am grabit, ce-i drept stau toata noaptea sa caut masina de cateva saptamani, si poate sunt entuziast.....totusi sper ca sa ne lamureasca cineva, in speta cel a cui e masina sau care a pus anuntul, dar totusi mai sper si sa am dreptate eu
              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Masina este a fratelui meu! PRETUL ESTE DE 7000 E U R O Negociabil la fata locului! Masina este in bucuresti sectorul 2 ca punct de referinta! Nr de telefon afisat in anunt este al fratelui meu. Daca sunteti interesati de masina puteti apela la nr respectiv si va va raspunde el. In mare omul este dispus sa lase la pret!

Comment

Am vazut masina.Banii ii face dar pentru cine este chiar mofturos e loc si de mai bine.Sper sa nu mai bage nimeni comentarii rautacioase si a se considera un up.

Comment

Originally posted by razor View Post
                    Am vazut masina.Banii ii face dar pentru cine este chiar mofturos e loc si de mai bine.Sper sa nu mai bage nimeni comentarii rautacioase si a se considera un up.
                    Sper ca nu te referi la mine?! Eu am vazut 7000 si gata, am crezut ca e vb de Ron mai mult din faptul ca nu-mi puteam imagina ca e vb de E, pt ca am gasit in Sibiu tot G-u si inca cabrio cu aceeasi motorizare la 3200E cu nr valabile de Anglia si platind ca pt vehicul agricol(si anume cam cat daca ar fi inmatriculat la noi, nu vb prostii am vb cu omul) plus pe mobile mai sunt multe intre 2 si 3 mii chiar diesel de 2.4 iar cine vrea sa-si aduca intr-adevar mai tre sa cheltuiasca putin...
                    Recunosc ca, acesta e intr-o stare mai buna, si orice alt argument trebuie sustinut de cineva care l-a vazut si mers cu el sau chiar condus, si anume poate valora si dublu decat cere.
                    Daca am facut offtopic imi cer scuze si rog moderatorul sa imi stearga posturile daca crede de cuviinta; multumesc!
                    Last edited by NinjaV12; 02-11-2011, 21:16 PM.

Comment

Toti banii mei sunt 4000 de E U R O ,evident!Daca se gandeste pe la suma asta ma poate gasi .ID theodor_777.

Comment

Asta cu 4000 de euro e haioasa tare! Va recomand calduros urmatoarea schema de achizitie G-KLASSE... Folosind un PC conectat la Internet printrun ISP cu autorul unui browser instalat pe un sistem de operare puteti accesa site-ul mobile.de dupa alegearea autoturismului cautat in speta G-Klasse aveti opurtunitatea de a va cumpara mai nou un auto G pe care armata danemarcei l-a scos la vanzare E V I D E N T cu suma de care dispune-ti dvs! E V I D E N T masinile respective au la activ doar cateva milioane de km iar la estetic stau """impecabil""" . Masina care este postata spre vanzare in anuntul meu se vinde la pretul de 7000 de euro pret care se mai negociaza la fata locului.

Comment

Nu e haioasa deloc,am vandut eu un G 300 D I E S E l,inmatriculat in Bg cu impresionanta suma de....Atentie 4 000 de EURO Evident!An 1986.Impecabil.Acum imi pare rau de masina si ma gandesc sa mi i-au alta.Pot certifica cu poze daca nu ma crezi.In fine este o oferta si nu trebuie sa o iei ca pe o ofensa.Ascultama pe mine..masina aceea se va vinde cu cel mai mare noroc pe Maxim 5000 asa ca oferta mea de 4000 ramane in piciore!Daca apare o nevoie urgenta de bani pt o afacere cu care mai castigi 2000..de aici rezulta ca ai si un profit de o miutza!!!
                          4000 de EURO sunt rezervati pt un G...Daca cineva are unul la banii astia astept.
                          PS nu o mai lua personal.

Comment

Hai sus cu tancul! Am trecut ieri prin bucuresti... Am fost si pe la G-uu! Sunt ceva oferte de pe net cateva telefoane ceva doritori.... As vrea totusi ca aceasta masina sa ramana in parcul Clubmercedes.ro , repet masina este intacta se poate verifica la fata locului... propietarul adica fratele meu accepta orice test de service fara discutii... Astept ofertele dvs!

Comment

Valabil?

Mai este valabil an until? Sunt interesat

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF