Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

vand/schimb w203 200cdi - 2005

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vand/schimb w203 200cdi - 2005

va salut,

vand sau schimb un c200 cdi din 2005.

masina este varianta de echipare classic avand ca dotari de serie :ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat automat, pilot automat, jante aliaj, controlul tractiunii, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo-directie, computer bord, antifurt, ESP, proiectoare ceata, comenzi volan, geamuri colorate

VIN-ul masininii : WDB2030071A792220

Ca si descriere:

- masina este in stare impecabila
    - toate reviziile la zi facute la reprezentanta
    - km verificabili atat prin carnetul de service cat si prin sistemul informatic Mercedes-Benz
    - masina a fost cumparata din reprezentanta Mercedes-Benz eu fiind al 2-lea proprietar, daca excludem firma de leasing prin care a fost achizitionata.
    - am pus xenon after market si folii pe geamuri.
    - tapiteria de piele este foarte bine ingrijita, dar are o problema - nu exista incalzire in scaune . eu nu simt probl aceasta ptr ca masina sta in garaj, iar atunci cand este frig afara eu ma urc in masina calduta :P

mai am:
    - set 4 placute frane noi + senzori (neschimbate)
    - set brate stanga + dreapta (neschimbate)
    - consumabile ptr urmatoare revizie achizitionate
    - 4 jante pe 16 ptr vara noi modelul de pe c-class nou.

Masina este tinuta in garaj, eu avand si o masina de serviciu cu care circul zilnic, fiind folosita cu preponderenta extra-urban.

pretul este de 11.700 negociabil dar accept si variante +/- diferenta. as prefera ceva cu mai multi cai.
    Attached Files

Un numar de telefon?

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

11.000 euro pret fix si final. masina este in stare impecabila. pret valabil azi si maine.

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
        Un numar de telefon?
        Cred ca esti invizibil. Numar de mobil n-avem. Se inchide pana apare.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

numar de contact:

0745806257

anunt valabil inca

Comment

Originally posted by vladone112 View Post
            - km verificabili atat prin carnetul de service cat si prin sistemul informatic Mercedes-Benz
            Cati ??????
            sigpice60 525d

Comment

ma scuzi te rog - in prezent are 140.000. masina de noua a fost cumparata din tara, de aceea este simplu de verificat fie prin carnetul de service dar cel mai sigur prin sistemul informatic mercedes.

Comment

11.300 pret nou.

up

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF