Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes W123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Mercedes W123

Vand Mercedes w123 200d. Are motorul facut recent am bagat 1000 de euro in el. Masina e in stare foarte buna de functionare.Daca intereseaza pe cineva am si multe piese de schimb-(Adica usii fata, spate,porbagaj,grup,cutie de viteze,baie si multe altele).Pe cine il intereseaza le dau cu tot cu masina.

Pret=900 euro negociabil.Telefon-0731466410,0252210504
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 11-27-2010, 17:22 PM.

Noah, da' de ce o vinzi, ca tot ai facut-o recent?
    1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
    1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
    dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by loki14
      ]Vand Mercedes w123 200d.Are motorul facut recent am bagat 1000 de euro in el. Masina e in stare foarte buna de functionare.Daca intereseaza pe cineva am si multe piese de schimb-(Adica usii fata, spate,porbagaj,grup,cutie de viteze,baie si multe altele).Pe cine il intereseaza le dau cu tot cu masina.
      Pret=900 euro negociabil.Telefon-0731466410,0252210504

Va rog poze cu interiorul, sa vedem bordul si tapiteria originala.
      Last edited by Carmine; 11-27-2010, 17:22 PM.

Comment

Pai ai sa iti zic de ce il vand ca tati si-a luat un ford mondeo din 2000.Si cu asta nu prea mai merge si pana fac eu 18 ani mai e.Intelegi?

Ai sa iti zic de interior-Bordu trebuie sa il schimb ca am luat un bord nou am dat pe el 100 de euro. Si zilele astea cred ca il schimb.Tapiteria arata bine. In cateva zile am sa iti pun si niste poze cu interiorul.
        Last edited by Carmine; 11-28-2010, 10:07 AM.

Comment

Salut. Ce an de fabricatie este ?? Are ITP valabil ?? Corespund seriile cu cele din acte ?? Actele sunt OK ?? Esti propietar in acte ??
          Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Tata stie?

Comment

Poate ca tata stie mai bine, dar ar fi de folos mai multe info si mai multe poze

Comment

Domnisorul Loki14, ai putea sa faci mai multe poze cu motorul, interiorul, praguri (cu usile deschise), aripi, si in mod special la punctele unde stii tu ca este rugina deoarece am inteles din alte postari ale tale ca are rugina. Multumesc mult.

Comment

Anu de fabricatie e 78.ITP septembrie 2011.Are si asigurare.Tati e propietar.Tati are masina din 1994 a fost cel mai tare mertan din Dr Tr Severin.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF