Salutare,din pacate am inceput sa ma gandesc sa vand al meu w124 fabricat in 1992,este model face-lift.
Masina are urmatoarele dotari:
-clima automata
-gemuri fata electrice
-oglinda dreapta electrica
-airbag sofer
-abs
-inchidere centralizata pe telecomanda originala Mercedes.
La masina au fost schimbate urmatoarele in ultima vreme:
-diuze originale Bosh(detin factura)
-parbriz fata(a sarit o piatra si s-a extins crapatura)
Masina este dotat cu jante de 16''
Sunt al doilea proprietar,masina fiind cumparata in anul 1996
Kilometrii masinii sunt reali, 342.000
Masina a fost cat se poate de ingrijita,a sta numai in garaj,schimburile de ulei au fost facute undeva la 7000-9000 intodeauna,nu mai mult.In decursul timpului foarte putine piese sau schimbat.
La ce ar mai trebui lucrat sunt urmatoarele:
-scaunul soferului,sa macina in stanga(majoriatea modelelor am vazut ca a patit asa,oricum se vede si in poze)
-lipseste antena care se ridica din porbagaj(o detin acasa dar nu e montata,oricum nu se mai ridica)
-lipsa stema (am gasit-o rupta in parcare)
-bara fata a fost vopsita acuma 2 luni(un rrom a intrat in mine in stare de ebrietate,eu find oprit sa alimentez) si farul stanga este prin in 2 soricei si restu in suruburi
-acea tabla de sub far este un pic deplasata pt ca s-a rup acel plastic de care este prin de far in timpul accidentului
-si capota fata este un pic deplasata ea putand fi centrata din suruburi(remediez eu problema asta)
Toate acestea le-am fotografiat ca sa puteti vedea.
Masina nu a fost niciodata lovita,se poate vedea cu usurinta linia masinii.
Ea nu are cum sa fie perfecta,totusi are 18 ani.
Pretul este unul de 4000 de euro fix
Imi cer scz colegilor dar pozele au fost facute dupa un drum Bucuresti-Bacau si nu am spalat masina ,o sa revin cu noi poze curata si aranjata.
Date de contact obligatoriu. Citeste Regulamentul Bursei.
Masina are urmatoarele dotari:
-clima automata
-gemuri fata electrice
-oglinda dreapta electrica
-airbag sofer
-abs
-inchidere centralizata pe telecomanda originala Mercedes.
La masina au fost schimbate urmatoarele in ultima vreme:
-diuze originale Bosh(detin factura)
-parbriz fata(a sarit o piatra si s-a extins crapatura)
Masina este dotat cu jante de 16''
Sunt al doilea proprietar,masina fiind cumparata in anul 1996
Kilometrii masinii sunt reali, 342.000
Masina a fost cat se poate de ingrijita,a sta numai in garaj,schimburile de ulei au fost facute undeva la 7000-9000 intodeauna,nu mai mult.In decursul timpului foarte putine piese sau schimbat.
La ce ar mai trebui lucrat sunt urmatoarele:
-scaunul soferului,sa macina in stanga(majoriatea modelelor am vazut ca a patit asa,oricum se vede si in poze)
-lipseste antena care se ridica din porbagaj(o detin acasa dar nu e montata,oricum nu se mai ridica)
-lipsa stema (am gasit-o rupta in parcare)
-bara fata a fost vopsita acuma 2 luni(un rrom a intrat in mine in stare de ebrietate,eu find oprit sa alimentez) si farul stanga este prin in 2 soricei si restu in suruburi
-acea tabla de sub far este un pic deplasata pt ca s-a rup acel plastic de care este prin de far in timpul accidentului
-si capota fata este un pic deplasata ea putand fi centrata din suruburi(remediez eu problema asta)
Toate acestea le-am fotografiat ca sa puteti vedea.
Masina nu a fost niciodata lovita,se poate vedea cu usurinta linia masinii.
Ea nu are cum sa fie perfecta,totusi are 18 ani.
Pretul este unul de 4000 de euro fix
Imi cer scz colegilor dar pozele au fost facute dupa un drum Bucuresti-Bacau si nu am spalat masina ,o sa revin cu noi poze curata si aranjata.
Date de contact obligatoriu. Citeste Regulamentul Bursei.
Comment