Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Cumpar:SEC,SEL(w126) sau w124 ireprosabile
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Se poate sa am eu ceva ce te poate interesa. w124 ,an 1993 ,motor 2800 benzina ,cutie automata, trapa electrica ,geamuri electrice fata,oglinzi ambele cu incalzire si electrice ,aer conditionat, car kit cu telefon functionabil, airbag, 13000 km reali, casetofon original Becker,inchidere centralizata,alarma. Masina se afla in Bucuresti si tot timpul a fost tinuta intr-un garaj. Nu este revopsita,lovita,zgariata etc. Are cauciucuri noi de iarna rulate aprox. 700 km. Pret fix 4000 Euro. Daca te intereseaza revin maine cu VIN-ul masini. Bafta
Comment
-
-
Originally posted by zidane View Post13000 km reali,
Cred ca ai scris gresit ...
Ca acum aproape 1 an masina asta avea 140.000 km ...Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by zidane View PostAmi cer scuze am scris 13000 in loc de 130.000 km.
De asta intreb ... acum 1 an avea 140.000 si acum 130.000 km ... ma rog
Pacat ca nu are automata in 5 .
AN 1994,2800CMC,AUTOMAT CU 5 TREPTE,A/C,TRAPA,OGLINZI,GEAMURI TOATE ELECTRICE,AIRBAG SOFER SI PASAGER,INCHIDERE,ALARMA,TELEFON,R.CASS,ETC ! TOTUL ORIGINAL SI VOPSEAUA.
Pasionat w124 : Mercedes w124 blog
Comment
-
Originally posted by w124researcher View Post?
De asta intreb ... acum 1 an avea 140.000 si acum 130.000 km ... ma rog
Pacat ca nu are automata in 5 .
AN 1994,2800CMC,AUTOMAT CU 5 TREPTE,A/C,TRAPA,OGLINZI,GEAMURI TOATE ELECTRICE,AIRBAG SOFER SI PASAGER,INCHIDERE,ALARMA,TELEFON,R.CASS,ETC ! TOTUL ORIGINAL SI VOPSEAUA.
http://mercedes.anunturi-auto.4tunin...a-9411340.html
Rusinica nea' Zidane!!!
Comment
-
Deci, masina nu este a mea este a unchiului meu.Eu datele pe care vi leam oferit mai devreme leam scris din ce stiam eu aprox ca are masina(referitor la km), incercand sa-l ajut pe colegu' Alpina. Masina are 130 si cv de mi de km. In acest moment nu stiu cu siguranta numarul de km. Am postat acum cv timp anuntul cu 140.000 km findca asa am primit anuntul din partea unchiului meu. Anuntul de pe 4tuning nu este postat de mn dupa cum se vede si nik-ul eu pe 4tuning avand "cristizidane". Anuntul a fost postat de un prieten al unchiului meu care la randul lui a fost dezinformat. Revin in cel mai scurt timp cu nr exact de km pe care il are masina . Masina are toate actele in regula, itp si asigurare valabila,de asemenea actele din Germania plus cele de inspectie din Germania si din Romania.Last edited by zidane; 01-03-2011, 21:32 PM.
Comment
-
Originally posted by ALPINA View Post@ORVO Masina a vizionat o fratele meu si nu corespunde!(scurgeri de ulei,ruginica...km multi pret piperat pt starea actuala! s a m d)
Comment
-
Originally posted by zidane View PostDeci, masina nu este a mea este a unchiului meu.Eu datele pe care vi leam oferit mai devreme leam scris din ce stiam eu aprox ca are masina(referitor la km), incercand sa-l ajut pe colegu' Alpina. Masina are 130 si cv de mi de km. In acest moment nu stiu cu siguranta numarul de km. Am postat acum cv timp anuntul cu 140.000 km findca asa am primit anuntul din partea unchiului meu. Anuntul de pe 4tuning nu este postat de mn dupa cum se vede si nik-ul eu pe 4tuning avand "cristizidane". Anuntul a fost postat de un prieten al unchiului meu care la randul lui a fost dezinformat. Revin in cel mai scurt timp cu nr exact de km pe care il are masina . Masina are toate actele in regula, itp si asigurare valabila,de asemenea actele din Germania plus cele de inspectie din Germania si din Romania.
Scuze de off. Bafta la vandut, bafta la cumparat.* 2011 RENAULT FLUENCE PASSION 1.5dCI 110 CP
* 2007 YAMAHA FZ1-N 998 cmc 150 CP
In trecut:
2001 Mercedes-Benz w203 C180 ELEGANCE
2002 Jaguar X-TYPE 2.5i 4x4
1999 Peugeot 106 1.4i
Comment
-
Originally posted by brunorej View PostEu sper si cred ca ceea ce spui tu este adevarat. Mie imi place sa cred ca pe forum nu avem user-i (cel putin printre cei activi) care au "placerea" de a cosmetiza intr-o oarecare masura masinile pentru a obtine un profit de pe urma bunei credinte a unuia sau altuia. Nu sunt moderator, dar iti propun ca la urmatorul anunt sa incerci sa postezi informatia exact asa cum o ai (ex.: "aproximativ 140k"). Probabil in cazul tau este vorba de o neintelegere, dar lucrurile sunt interpretabile mai tot timpul.
Scuze de off. Bafta la vandut, bafta la cumparat.
Imi cer scuze pt neintelegerea in legatura cu nr. de km parcursi insa masina este tinuta in garaj de catre unchiul meu undeva prin Sebastian, si de aceea nu stiu cu exactitate numaru de km, si in cel mai scurt timp revin cu nr de km si cu VIN-ul. Masina este 100% originala si nu este umblat la nici macar un surub sau piulita de pe masina. Cine se pricepe poate vedea la fata locului ca masina nu este "cosmetizata" sau umblata la ea intr-un fel sau altul. Multumesc pt intelegere
VIN- wdb1240281c004305Last edited by Carmine; 01-04-2011, 18:32 PM.
Comment
-
Scuze pt intarziere. Deci atasez nite poze cu interiorul si motorul dar care sunt un pic prafuite din cauza garajului. Ami cer scuze pt afirmatiile in legatura cu nr de km pe care l-am precizat zilele trecute. Masina are fix 140.887 km. Singurul defect, care se vede si in poze este scaunul soferului care are un semn de uzura. Masina este 100% originala cu toate piesele neschimbate. Inca ceva ce nu am precizat la inceput masina are tetrierele din spate actionare pe vacum + rezerva este cea originala din fabrica neumblata la ea cu cauciucul Michelin.
Am uitat sa precizez, butonu de la oglinzi este rupt....deci trebuie inlocuit.Attached Files- DSC02807.JPG (139.4 KB, 359 views)
- DSC02808.JPG (127.7 KB, 359 views)
- DSC02809.JPG (140.8 KB, 356 views)
- DSC02810.JPG (134.5 KB, 352 views)
- DSC02811.JPG (135.7 KB, 354 views)
- DSC02812.JPG (139.3 KB, 167 views)
- DSC02813.JPG (123.4 KB, 134 views)
- DSC02814.JPG (134.4 KB, 118 views)
- DSC02815.JPG (136.4 KB, 120 views)
- DSC02816.JPG (130.6 KB, 116 views)
- DSC02817.JPG (128.9 KB, 152 views)
- DSC02818.JPG (142.5 KB, 159 views)
- DSC02819.JPG (133.2 KB, 140 views)
- DSC02820.JPG (132.5 KB, 169 views)
- DSC02821.JPG (128.1 KB, 158 views)
- DSC02822.JPG (144.0 KB, 133 views)
- DSC02823.JPG (136.7 KB, 129 views)
- DSC02824.JPG (130.0 KB, 152 views)
- DSC02825.JPG (129.4 KB, 148 views)
- DSC02827.JPG (126.0 KB, 166 views)
Last edited by mircea600sel; 01-07-2011, 16:48 PM.
Comment
Comment