Vand Mercedes Benz C180,varianta Elegance,an 1994/07,motor 1.8 benzina,112 CP,205.000 km,ABS,SRS,servo-directie,servo-frana,negru,aer conditionat dublu,4 geamuri electrice,scaune incalzire in scaune cu doua trepte,oglinzi incalzite,heliomate,electrice,proiectoare,jante originale Mercedes AMG,cotiera fata+spate,volan+schimbator imbracate cu piele,insertii mahon la interior,alarma si inchidere,airbag sofer+pasager,mp3 player AEG,opt difuzoare originale BOSE,geamuri cu tenta de culoare(verde),antena electrica,vopseaua originala.
Masina a intrat in tara in 2009/10,iar in luna a-11-a am cumparat-o eu,fiind primul proprietar in cartea masinii in Romania,iar pe cartea de Germania a avut doar 2 proprietari(unul de 60 de ani,iar al 2 lea 56 de ani).Masina se prezinta intr-o stare foarte buna,atat tehnic cat si optic.Actele fiscale si ITP valabile.
Pretul este de 3850 de euro si este foarte usor negociabil.Accept variante mai ieftine+diferenta.
Pentru alte detalii pot fi contactat la nr. de telefon 0766.66.85.82 sau la adresa de e-mail previs_valy@yahoo.com.
Masina a intrat in tara in 2009/10,iar in luna a-11-a am cumparat-o eu,fiind primul proprietar in cartea masinii in Romania,iar pe cartea de Germania a avut doar 2 proprietari(unul de 60 de ani,iar al 2 lea 56 de ani).Masina se prezinta intr-o stare foarte buna,atat tehnic cat si optic.Actele fiscale si ITP valabile.
Pretul este de 3850 de euro si este foarte usor negociabil.Accept variante mai ieftine+diferenta.
Pentru alte detalii pot fi contactat la nr. de telefon 0766.66.85.82 sau la adresa de e-mail previs_valy@yahoo.com.
Comment