Vand Mercedes c200
An fabricatie iunie 2006
KM 62000
122CP
Combustibil motorina
Cumparata la 13000 de km de la reprezentanta Mercedes din Munchen
Culoare albastru metalizat
Dotati
scaune fata incalzite
Parktronic
ESP,TCS
lichid de spalare parbriz incalzit
Filtru de particule
scaune cu reglare electrica
radio cd 20
proiectoare ceata cu functie cornering
volan reglabil inaltime si adancime
comenzi audio si telefon pe volan
aer conditionat thermatic
4 geamuri electrice
senzor ploaie
senzor lumina
Momentan sunt in Germania insa pe 3 iulie vin pentru o luna in concediu in Romania, dupa data asta pana pe 30 iulie este oferta de vanzare a masinii dupa aceasta data daca nu o vand ma intorc inapoi in Germania si masina se scoate de la vanzare.
Din punct de vedere technic masina este impecabila, lucru asta poate fi confirmat si de colegul Mercedes-cdi la care am fost inainte sa ma mut cu slujba in Germania(acum 5 luni aprox).
Ca si vopsea se prezinta foarte bine, doar ornamentul de la bara spate ar trebui vopsit din cauza unui dobitoc care l-a zgariat cand am plecat din tara. Lucru asta il putem repara pe CASCO daca cel care vrea sa o cumpere e interesat.
Reviziile i le-am facut toate eu atat din cauza preturilor nesimtite de la reprezentanta cat si din dorinta de a fi sigur ca uleiul si filtrele sunt schimbate. Uleiul folosit a fost Mobil 1 5w30 ESP Formula, schimbul a fost facut la max 14000 de km. La fiecare revizie am schimbat toate filtrele. Costul unei revizii ulei plus filtre este de 500-600 de lei, aici in Germania de exemplu uleiul e mai ieftin aprox 36 ron/L.
Ce am schimbat la masina de cand o am pe langa filtre si ulei:
-1 senzor de presiune atmosferica se decalibrase
-carenajele fata din cauza zapezii care a fost
-grila de la bara fata tot din cauza zapezii
-radiatorul din cauza unui caine care mi-a rupt robinetul de golire
-1 proiector din cauza aceluiasi catel
Toate lucrarile mai putin senzorul au fost efectuate pe CASCO lucru care se poate si verifica.
Motivul vanzarii este faptul ca acum lucrez in Germania si vreau sa imi cumpar o masina cu numere nemtesti pentru a nu ma fi nevoit sa vin in tara pentru CASCO, ITP, etc.
Pret 13500 fix va rog sa nu veniti cu oferta mai mici ca nu ma intereseaza si NICI SCHIMBURI
In pretul acesta viitorul cumparator mai primeste si 7L de ulei Mobil 1 cumparat din Germania ca sa ii fac revizia cand vin in tara.
Cine este interesat poate sa imi trimita pm sau e-mail la alex1500ro@gmail.com urmand sa stabilim o modalitate de contact cand vin in tara
PS la sfarsitul urmator de saptamana o sa pun poze noi momentan nu am timp si am si camera foto la reparat
Am uitat sa trec ce s-a mai schimbat la masina
placute frana fata si spate la 55000 de km
stergatoare cu unele Valeo
ulei servodirectie asta a fost optional nu e obligatoriu insa eu cred ca orice ulei trebuie schimbat
lichid de frana anul trecut a fost schimbat in germania
un bec faza scurta
telefon contact 0722360722
Masina se poate vedea in Buzau, zilele urmatoare o sa ii vopsesc si bara spate ca ma enerveaza cand vad unde a fost zgariata bara
An fabricatie iunie 2006
KM 62000
122CP
Combustibil motorina
Cumparata la 13000 de km de la reprezentanta Mercedes din Munchen
Culoare albastru metalizat
Dotati
scaune fata incalzite
Parktronic
ESP,TCS
lichid de spalare parbriz incalzit
Filtru de particule
scaune cu reglare electrica
radio cd 20
proiectoare ceata cu functie cornering
volan reglabil inaltime si adancime
comenzi audio si telefon pe volan
aer conditionat thermatic
4 geamuri electrice
senzor ploaie
senzor lumina
Momentan sunt in Germania insa pe 3 iulie vin pentru o luna in concediu in Romania, dupa data asta pana pe 30 iulie este oferta de vanzare a masinii dupa aceasta data daca nu o vand ma intorc inapoi in Germania si masina se scoate de la vanzare.
Din punct de vedere technic masina este impecabila, lucru asta poate fi confirmat si de colegul Mercedes-cdi la care am fost inainte sa ma mut cu slujba in Germania(acum 5 luni aprox).
Ca si vopsea se prezinta foarte bine, doar ornamentul de la bara spate ar trebui vopsit din cauza unui dobitoc care l-a zgariat cand am plecat din tara. Lucru asta il putem repara pe CASCO daca cel care vrea sa o cumpere e interesat.
Reviziile i le-am facut toate eu atat din cauza preturilor nesimtite de la reprezentanta cat si din dorinta de a fi sigur ca uleiul si filtrele sunt schimbate. Uleiul folosit a fost Mobil 1 5w30 ESP Formula, schimbul a fost facut la max 14000 de km. La fiecare revizie am schimbat toate filtrele. Costul unei revizii ulei plus filtre este de 500-600 de lei, aici in Germania de exemplu uleiul e mai ieftin aprox 36 ron/L.
Ce am schimbat la masina de cand o am pe langa filtre si ulei:
-1 senzor de presiune atmosferica se decalibrase
-carenajele fata din cauza zapezii care a fost
-grila de la bara fata tot din cauza zapezii
-radiatorul din cauza unui caine care mi-a rupt robinetul de golire
-1 proiector din cauza aceluiasi catel
Toate lucrarile mai putin senzorul au fost efectuate pe CASCO lucru care se poate si verifica.
Motivul vanzarii este faptul ca acum lucrez in Germania si vreau sa imi cumpar o masina cu numere nemtesti pentru a nu ma fi nevoit sa vin in tara pentru CASCO, ITP, etc.
Pret 13500 fix va rog sa nu veniti cu oferta mai mici ca nu ma intereseaza si NICI SCHIMBURI
In pretul acesta viitorul cumparator mai primeste si 7L de ulei Mobil 1 cumparat din Germania ca sa ii fac revizia cand vin in tara.
Cine este interesat poate sa imi trimita pm sau e-mail la alex1500ro@gmail.com urmand sa stabilim o modalitate de contact cand vin in tara
PS la sfarsitul urmator de saptamana o sa pun poze noi momentan nu am timp si am si camera foto la reparat
Am uitat sa trec ce s-a mai schimbat la masina
placute frana fata si spate la 55000 de km
stergatoare cu unele Valeo
ulei servodirectie asta a fost optional nu e obligatoriu insa eu cred ca orice ulei trebuie schimbat
lichid de frana anul trecut a fost schimbat in germania
un bec faza scurta
telefon contact 0722360722
Masina se poate vedea in Buzau, zilele urmatoare o sa ii vopsesc si bara spate ca ma enerveaza cand vad unde a fost zgariata bara
Comment