Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by 3mil View Post
    Da, eu am ramas blocat cand am vazut pretul acestei Balene, cand altii le dau cu 7-8000. Dupa aia, cand am vazut ca e neinmatriculata mi-am mai revenit. Eu zic ca si din aceasta cauza e asa mic pretul. In orice caz, daca era ceva Brabus pe ea in afara de logo, nu o vindea el la pretul asta. ) Din pacate, la acest motor nu ne pot ajuta vecinii nostri, bulgarii cu inmatricularea.
    Brabus nebrabus eu i-as da 1700 pe ea...numai sa merg duminica la biserica intro limuzina....frumoasa balena...are ceva necurat in ea de e numai atata...ca e prea frumoasa

    sigpic

    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

    Comment


    • Super tare,ma intreb ce o avea de o da asa pe degeaba,cred ca nici la desmembari nu o gasesti asa ieftina .Arata exact ca masina visurilor mele.

      Comment


      • D-asta am pus-o si eu aici, numa rotile alea fac un sac de bani. Oricum piata spre asta tinde. De ce nu merge la bulgari? Eu stiu ca la aia chiar merge orice.
        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

        Comment


        • Originally posted by carmine View Post
          De ce nu merge la bulgari? Eu stiu ca la aia chiar merge orice.
          Nu merge chiar orice.

          La motoare cu peste 163 cp taxa e ca la noi , iar impozitul este in categoria bunuri de lux - adica peste 1500 euro pe an.
          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

          Comment


          • Originally posted by carmine View Post
            D-asta am pus-o si eu aici, numa rotile alea fac un sac de bani. Oricum piata spre asta tinde. De ce nu merge la bulgari? Eu stiu ca la aia chiar merge orice.
            Merge orice ca si la noi... dar taxa de inmatriculaaare. La ei e taxa de lux sau ceva de genu`... colegu` Mercedes-benz stie mai multe detalii, dar oricum stiu ca eceva de genu`: Ce depaseste 120 kw(162cai) se taxeaza cu 16 euro pe cal sau kw putere nu stiu sigur...

            Oricum e prea frumoasa pt. pretul asta... sincer as lua`o s`o tin in fata blocului ca e prea frumoasa S`o admire si vecinii.

            Comment


            • Originally posted by cipa View Post
              sincer as lua`o s`o tin in fata blocului ca e prea frumoasa S`o admire si vecinii.
              Daaaaa .. .. ca sa le dai un nou loc unde sa "exerseze" scrisul cu cheia
              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

              Comment


              • Originally posted by w124researcher View Post
                Daaaaa .. .. ca sa le dai un nou loc unde sa "exerseze" scrisul cu cheia
                Daca masina ar arata ca in poze... si ar functiona la fel... fac omor daca se apropie la mai mult de 1 m de ea ... chit ca putea sa coste si 100 euro!

                Comment


                • Colegii din Bucuresti nu poate arunca nici unul un ochi la ea daca chiar este in regula? Asta daca nu s`a dat deja!

                  Comment


                  • Sa va spun ceva despre aceasta masina. Masina e la a doua vanzare.Prima data omul cerea 1100 euro pe ea, cred ca a si dat-o cu banii astia. Pe ea functioneaza aproape totul.
                    La motor, lipseste tablita cu seria, dar m-am uitat la usa in stanga si corespunde, la motor trebuie schimbate ceva role pe acolo.
                    Referitor, la acte avea certificatul ala, pe care am vazut ca nu scrie prea multe ( capacitate, putere), dar am inteles ca asa este in SUA, ceva de la DMW, o hartie ca a intrat in portul Constanta in 1998 si parca mai erau cateva acte.Carte de identitate, nu am vazut, poate ca in SUA nu exista.
                    Cauciucuri 275, R18, Self-leveling suspension, nu e brabus ( e scris de forma pe spate ).Fostul proprietar zicea ca i-a fiert o data.Nu merge kilometrajul, turometrul.
                    In acte figureaza un roman cu domiciliul in Los Angeles , care este fratele primului vanzator, asa zicea el.
                    Deci, masina a fost scoasa la vanzare cu 1100 euro, a stat 4 zile pe 4tuning.ro, dupa care s-a vandut si , ciudat, vad ca dupa 3 zile, Remi asta o scoate si el la vanzare cu 1700 euro, negociabil. Cam atat am putut sa observ eu despre masina, probabil ca or exista ceva neregularitati.

                    Comment


                    • O masina ca aia si la banii astia, ma si indoiam sa fie toate ok. Normal ca e ceva putred la mijloc, cu tot felul de combinatii de te doare capul. Eu cand vad anunturi d-astea nici nu ma mai obosesc, ca e clar ca atunci cand te intalnesti cu proprietarul sau asa zisul proprietar te trezesti cu o poveste de bate orice scenariu de film sf.
                      Sunt sigur ca daca putea fi inmatriculata cumva la bulgari sau prin alte parti ar fi si inmatriculat-o deja ca sa poata cere mai mult pe ea.

                      Comment


                      • Daca vrea careva,fara comision,balenozaur din 98,300td,motor 270000km,merge super,NU PIERDERI DE NIMIC,albastra,piele si interior albastru,de schimbat un rulment de roata fatza,supercurata,carte service cinstita,ESP(unica pina acum in ITALIA cu asa ceva),televizor+hifi CLARION,proprietar de 60 ani,nimic dubios,jante aliaj originale,ultima strigare 4000 euri,inscrisa pe ITALIA.

                        Comment


                        • Poate tenteaza pe cineva :




                          Mercedes S 300 Vand Urgent S300 Motorina An Fab 1996 Personalizta

                          Categoria : Vanzari Masini \ Mercedes \ Mercedes S 300
                          Masina este inmatriculata in Romania.
                          (Data anuntului 22/11/2009)

                          Date generale despre masina:

                          An fabricatie: 1996
                          Carburant: motorina
                          Judet: Bucuresti

                          Pret: 5700 EURO
                          Click pentru detalii complete ale masinii

                          Date de contact:


                          Telefon : 0765 402 564 / 0724 656 819
                          Email : joe_chiru [at] yahoo.com
                          YM: -

                          Alte informatii despre masina:

                          MERCEDES S300 TURBO DIESEL AN 96 PILOT AUTOMAT 4GEAMURI ELECRTICE, 180CAI,SCAUNE ELECTRICE TETIERE,SENZORI PARCARE DUBLA CLIMATRONIC,STOPURI PE LEDURI JANTE CROM PLAFON NEGRU PERSONALIZATA

                          Dotari suplimentare ale masinii:

                          Oglinzi electrice, Aer Conditionat, Airbag, Jante aliaj, Sistem navigatie, ESP, Inchidere centralizata, ABS, Cutie automata, Carlig remorca, Proiectoare ceata, Alarma, Computer bord, Geamuri electrice,

                          Bafta
                          Attached Files
                          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                          Comment


                          • Ce sa mai zic eu...
                            Care am plecat din Timisoara joi noaptea, la Bucuresti, ca sa cumpar balena neagra, de America. La telefon omul... "merge tot pe ea, porneste usor, ce sa mai...fara defect"
                            Ajung la Bucuresti vineri dimineta.... si vad masina.... un CAZAN, in adevaratul sens al cuvantului.
                            Acum, ce sa zic, "e" multi care sunt furati de aspectul exterior al unei balene; care de obicei arata bine toate. Dar, iti cumperi un S, pentru optiunile masinii si pentru modul de functionare.
                            Balena de abia se deschidea (nu prea functiona telecomanda si yala de la usa soferului), pornea acceptabil (cand vroiai sa o accelerezi, cadea in nas prima oara, dupa care se tura), farurile se aprindeau (dupa ce le dadeai cate un picior la fiecare), luminile in interior se aprindeau (daca faceai sigurantele din portbagaj, care, "chiar ieri a umblat fratemiu la ele"), becurile aprinse din bord, ABS, ASR, CHECK ENGINE se stingeau (daca duceai masina la un mecanic sa iti rezolve sigurantele mai sus mentionate), tetierele erau cu ecrane, lipsa (doua gauri mari in fiecare), tapiseria de piele era impecabila (doar ca mai trebuia cusuta un pic, pe ici pe colo, pe unde mai era rupta), clima functiona (daca aveai norocul sa gasesti pe cineva sa iti desfaca tot bordul sa umble pe la vacumuri pe acolo...), ce sa mai... fara defect.
                            Cam asta a fost experienta mea la Bucuresti. Am jurat ca pe viitor, nu conteaza cu ce bucurestean fac afaceri, daca pot sa il ard de sa il usture, fac afacerea... daca nu, nu.

                            Cat despre balena PCR, este masina argintie de acum cativa ani, daca v-o mai amintiti, care a stat la vanzare vreo 4-5 luni la 10 mii, pana s-a saturat omul si in ultimul anunt a scris: "Ultima sansa, ultimul anunt dupa care nu o mai vand..." Din cate am inteles masina a fost cumparata de seful lui, iar acum vad ca o vinde. Oricum la banii astia e buna.
                            Last edited by claudiu.g; 11-23-2009, 10:45 AM.

                            Comment


                            • Originally posted by claudiu.g View Post
                              Am jurat ca pe viitor, nu conteaza cu ce bucurestean fac afaceri, daca pot sa il ard de sa il usture, fac afacerea... daca nu, nu.

                              Cat despre balena PCR, este masina argintie de acum cativa ani, daca v-o mai amintiti, care a stat la vanzare vreo 4-5 luni la 10 mii, pana s-a saturat omul si in ultimul anunt a scris: "Ultima sansa, ultimul anunt dupa care nu o mai vand..." Din cate am inteles masina a fost cumparata de seful lui, iar acum vad ca o vinde. Oricum la banii astia e buna.
                              1. In general cand vrei sa cumperi o masina SH din Romania trebuie sa il arzi pe ala sa-l usture . Nu am intalnit vanzator cinstit e masina SH. Sau poate sunt eu ghinionist de felul meu

                              2. Deci aveam dreptate .... masina este impecabila ,tzipla , intretinuta maniacal, tinuta numai in garaj cu incalzire , adusa din state de la un pensionar care mergea cu ea numai duminica seara la bingo .


                              2. Aia cu PCR imi place cum arata , dar stii cum este ... afara-i vopsit gardu si inauntru-i leopardu ......
                              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

                              Comment


                              • @claudiu.g imi pare rau sa aud ca ai facut iar atata drum degeaba. Daca imi aduc aminte cand am vb la tel mi`ai povestit ca ai mai facut tu acum ceva timp un drum la fel de lung si la fel de inutil... Alti bani aruncati pe geam degeaba alt timp pierdut... asta e tara si oamenii cu care defilam...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF