Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Mercedes SL 280
    Pret (Brut):
    25,500 EUR
    Caroserie:Cabrio

Informatii:
    Fabricatie: 2001, 75,000 km, Transmisie: automata, Putere: 150 kW (204 CP), Cilindree: 2799 cm³, Emisii CO2: 270 , Norma Euro: euro4, benzina, negru-metalizat, Numari de usi: 2/3, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania.

Echipament aditional:
    ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, sistem navigatie, controlul tractiunii, inchidere centralizata, alarma, airbag, radio/CD, servo directie, imobilizator, computer bord, antifurt, xenon, pilot automat, scaune incalzite, senzori ploaie, ESP, proiectoare ceata, cadru de protectie, senzori parcare, geamuri colorate, diferential blocabil, parbriz incalzit

Informatii suplimentare:
    primul proprietar, fara accident, carte service

Descrierea Vehiculului:
    Mercedes-Benz SL 280 Final Edition
    ABS, Dispozitiv antidemaraj electric, ESP, Faruri cu xenon, Geamuri electrice, Închidere centralizată, Jante de aliaj, Regulator de viteză, Scaune de piele, Scaune încălzite electric, Servodirecţie, Sistem de navigare , Airbag-uri faţă şi lateral

Detalii Contact:
    Romania , Bucuresti (jud. BUCURESTI),
    tel.: +4 0722221102

Sex pe roti clar
    Attached Files

Comment

• Originally posted by Black xs View Post
      Stiu doar ca nu este blindata ca nu este euro 3 si ca nu consuma 10 in oras,mai ales in Bucuresti.
      Nici ESP nu are sigur.

Comment

• Originally posted by w124researcher View Post
        Alta masina full de full , extra full . Si tot blindata.

Si tu vrei sa dai 6000 euro pe aia ?
        Nuuuuu.Am fost in zona si am zis sa-mi arunc un ochi... pacat de asemenea masini,pe ce maini au fost...pe ce maini au ajuns....Parerea mea este ca cine a avut un 140 si a avut bani sa-l intretina nu-l vinde,cine nu a avut bani si-a batut joc de ea!

Comment

• Originally posted by gogon_1979 View Post
          ....Parerea mea este ca cine a avut un 140 si a avut bani sa-l intretina nu-l vinde,cine nu a avut bani si-a batut joc de ea!
          w140 o sa aiba cat de curand soarta 126-ului. Cam asa era privita prin 2007 diferenta dintre 123 si 126. La anul in toamna un 140 o sa se incadreze intre 1000 si 1500 de euro, mai ales cu noile impozite. Acum 3 ani unii nu visau ca un 123 o sa coste cat un mobil bun.
          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.
            Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

• Originally posted by carmine View Post
              w140 o sa aiba cat de curand soarta 126-ului...
              Absolut adevarat...In afara de un S280 (extrem de rar) nu prea o sa mai fie logica achizitionarea unui W140 nici chiar pentru pasionatii inraiti cu noile majorari de impozite ce vor veni la anul...

Deja un S320 e prea mult...cine se mai baga la un S350...420...500 ? Iar de 600 sa nici nu vorbim!
              W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
              W126 280SE Black Blue Metallic
              W126 300SE Anthracite Grey Metallic
              W126 500SE Nautical Blue Metallic
              W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

• Nu cred ca impozitul e principala problema ... mai degraba restul problemelor care le implica o masina mai veche cu electrica multa , consum nu chiar de opel corsa 1.2 , piese destul de scumpe pt valoarea reala a masinii...

Comment

• Originally posted by sile1 View Post
                  Nu cred ca impozitul e principala problema ... mai degraba restul problemelor care le implica o masina mai veche cu electrica multa , consum nu chiar de opel corsa 1.2 , piese destul de scumpe pt valoarea reala a masinii...
                  Decat sa dau 50 mil sau mai mult la stat prefer sa bag de banii astia benzina... De banii de impozit ma plimb pana ma satur.

Chiar zicea cineva pe forum ca "cine incepe cu invocarea costurilor de intretinere al unui W140 mai bine sa nu cumpere astfel de masina". Consumul oricum e irelevant. Vrei 600SEL sau , vorba ta, Corsa...e decizia fiecaruia!

Comment

• Parerea mea e ca doar o parte (destul de mica vreau sa cred) din masinile cu cilindree peste 2000 cm3 mai sunt trecute la fisc pe numele celui care le foloseste...de asta am zis ca nu impozitul este cea mai mare problema .

Comment

• Originally posted by sile1 View Post
                      Parerea mea e ca doar o parte (destul de mica vreau sa cred) din masinile cu cilindree peste 2000 cm3 mai sunt trecute la fisc pe numele celui care le foloseste...de asta am zis ca nu impozitul este cea mai mare problema .
                      Ai dreptate...99 la suta din masinile de vanzare (ma refer la balene) cu motoare mari au proprietari deja "la a doua mana...sau a treia". Am patit-o si eu odata asa cu un S320 care avea vreo 2 proprietari in Arad ( a trecut de la unul la altul) dar proprietarul din acte era un arab cu domiciliul in Bucuresti care s-a scapat de masina cu vreo 4 ani inainte (asta era in 2008). Ah...si masina inca se mai vede circuland prin Arad, tot cu numere de B...

Comment

• Originally posted by dan500se View Post
                        Ah...si masina inca se mai vede circuland prin Arad, tot cu numere de B...
                        E corect, atata timp cat e inscrisa la militie, radiata de la fisc, se face asigurare, ITP pe numele aluia. Majoritatea balenelor au alt numar de inmatriculare decat judetul de unde e ala de o vinde. Se practica, asta pana o sa dea astia o lege.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

• Imi puteti spune ce parere aveti despre aceasta masina? Are 360.000 km, dupa spusele proprietarului

Va multumesc!
                          Last edited by ktlstp; 10-08-2010, 13:58 PM.

Comment

• Sariti pe ea: http://www.tocmai.ro/mercedes-benz-1...84-558888.html

O da la 300 si a fost iradiata acuma pentru a putea fi transcrisa pe numele cumparatorului. Are ceva rugina, zice el, in rest brici, zice el.

Comment

• Mercedes Benz S 280 W140, mi se pare ca arata bine, motor convenabil pentru impozit, nu e uzat interiorul, cel putin din poze, nu e full fara, nu e blindat, in principiu e un w140 destul de ok.Pareri?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF