Originally posted by RedBull
View Post
Imi place super mult culoarea (cred ca a lustruit la ea ....)
Dar are prea multe table cromate pe ea.
Euro 3 ??? - Nicio sansa !
Blindata - ... am ras ...

-----------------------------------------------------
Mercedes S 300
Pret (cu TVA):
9,000 EUR (pret negociabil)
Taxa de mediu: 1,687.20 E considerand norma de poluare euro3, prima inmatriculare 12/1997. (Detalii)
Pentru masini cu provenienta NON-UE se adauga 10% din pretul in vama.
Caroserie:
Berlina
Informatii:
Fabricatie: 1997, Data inmatricularii: 12/1997, 196,000 km, Cilindree: 3000 cm³, Euro: euro3, diesel, rosu, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Germania.
Taxa de mediu afiasta pe site este calculata conform OUG 7/2009 si are un caracter strict informativ. Valoarea reala a taxei este stabilita de catre Administratia Financiara pe baza actelor eliberate de RAR. Norma de poluare este garantata doar de cartea de identitate emisa de RAR.
Echipament aditional:
ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, tapiserie piele, jante aliaj, inchidere centralizata, airbag, radio/CD, servo directie, computer bord, scaune incalzite, proiectoare ceata, geamuri colorate
Descrierea Vehiculului:
FULL ELECTRIC, BLINDATA, PIELE, SCAUNE INCALZITE, DUBLU CLIMATRONIC, JANTE ALIAJ, RECENT ADUSA, NUMERE GERMANIA VALABILE, ASIGURARE VALABILA PANA IN DECEMBRIE, STARE EXCEPTIONALA
Detalii Contact
Un pret mic nu inseamna intotdeauna o afacere buna in acest domeniu ci in general tocmai invers!!! Inainte de a plati asigurati-va ca stiti ce si de unde cumparati!
Autovit nu stocheaza informatii aditionale despre vanzator in afara de cele continute in anunt.
Romania , Constanta (jud. Constanta),
tel.: +4 0720348931
Comment