Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • A fost de vanzare si pe forum masina asta:


    TEXTUL DE MAI JOS ESTE IN LIMBA GERMANA
    INTRUCIT DOAR ACOLO AM DAT ANUNT PENTRU VINZAREA
    ACESTEI MASINI. INUTIL SA PUN ANUNTUL DE VINZARE SI IN ROMANIA INTRUCIT AICI NU
    SE FACE DIFERENTA NICI INTRE UN 190 IMPECABIL SI UNUL JALNIC DARMAI INTRE UN 2.0
    DIESEL SI UN 3.2 AMG !!
    !

    01.jpg02.jpg03.jpg04.jpg




    MERCEDES-BENZ 190 E 3.2 AMG

    DATEN: Gebrauchtfahrzeug, 141988km, 172kw (234ps), Erstzulassung (W.Germany) 1991, original silver-metallic lackierung.

    KRAFTSTOFFVERBRAUCH KOMBINIERT: 7,9 l/100km

    CO2-EMISSIONEN KOMBINIERT: 208 g/km

    TECHNISCHE DATEN: AMG Motor M103E32 - Nennleistung: 172kw (234ps) bei 5750 U/min, Nenndrehmoment: 305 Nm bei 4500 U/min

    BESONDERHEITEN: ABS, ASD, Zentralverrigelung, el.Wegfahrsperre, el.Schibedach, el.Fensterheber, el.Aubenspiegel, Aubentemperaturanzeige.

    BESCHREIBUNG: AMG Optik-Paket mit dezenten frontspoilern, seitenschwellern, heckschurze und 3teiligem heckspoiler alles in wagenfarbe, klassischen AMG monoblock-radern, interieur teilleder mit stoff anthrazit, mittelarmlehne und kopfstutzen im fond, servolenkung, 1 airbag, katalysator.

    ACTUELLES STANDORT DES FAHRZEUGE: ROUMANIEN

    Der wahre charakter des AMG-MERCEDES 190E 3.2 spiegelt sich vor allem in seiner leistung wider. Mehr drehmoment fur mehr elastizitat und mehr sicherheitreserven. Mit seinem aubergewohnlich hohen leistungspotential erlaubt der AMG-Mercedes190E sportliches und gleichzeitig durch aus entspanntes fahren. Bei einer leistung von 234ps einem verhaltnismabig geringen wagengewicht und einem verstarkten getriebe werden eindrucksvolle werte erreicht. Seine enorme elastizitat holt dieses kraftpaket aus der hubraumerweiterung auf 3.2 liter und dem gewaltigen drehmoment. Dank einer erheblichen drehmomentsteigerung von 220Nm auf 305Nm bei verhaltnismabig niedriger drehzahl (4500U/min) kann man jederzeit aus dem vollen schopfen. Ein einzigartiges fahrerlebnis, das, unterstrichen durch den charakteristischen AMG-sound, ein gefuhl von individualitat vermittelt. Nicht zu vergessen die typische AMG-sportauspuffanlage mit metall-katalysator, die neben der vorbildlichen abgasreinigung zur leistungssteigerung beitragt. Leistung lohnt sich also wieder.


    In atentia celui care a dat sms de pe un nr de cosmote si se arata foarte interesat in achizitionarea acestui autoturism (precum si in atentia altora asemenea lui): Daca nu ai bani sa suni ci doar de sms nu vad cum o sa platesti impozitul si asigurarea obligatorie pt aceasta masina. Impozit pt auto 3200 cmc = 2000 ron/an, asigurare obligatorie pt auto 3200 cmc = 3000 ron/an. Poate vrei sa optezi pt o masina cu motor mai mic de ex. 2000cmc impozit = 120 ron/an, asigurare = 440 ron/an sau poate un logan de 1400cmc. Aceste lamuriri nu au intentia de a te jigni, din contra ar trebui sa-mi multumesti pt ca te-am scapat de o problema. Aceasta masina nu se adreseaza decit clientilor exclusivisti care cistiga foarte foarte multi bani si isi permit astfel de costuri de intretinere.

    Comment


    • Anuntul de mai sus cu w126 de vanzare ii apartine lui strutter (de pe 4tuning) care mi se pare ca este colegul Carmine de la noi de pe forum.

      Comment












      • Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

        Comment


        • Originally posted by Emilliano View Post
          Anuntul de mai sus cu w126 de vanzare ii apartine lui strutter (de pe 4tuning) care mi se pare ca este colegul Carmine de la noi de pe forum.
          Pai cred ca te-ai prins ca primul SEL este al lui Prudom si cel de-al 2-lea este al lui Carmine ( m-am prins si eu dupa ce i-am vazut poza astuia de la profil ))) )


          ////////////////////////////////////////////////////////


          Acum , pentru cine doreste un oldtimer :

          Mercedes-Benz S 280 W108


          Masina este pusa la vanzare de o firma recomandata de w124.org :


          Link-ul masinii :http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v1ooprozjcj1

          Endpreis: € 4.950,-

          Auf einen Blick:
          Fahrzeugkategorie: Oldtimer
          Erstzulassung: 12/1969
          Kilometerstand: 101.000 km
          Kraftstoff: Benzin
          Leistung: 110 kW (150 PS)
          Getriebeart: Automatik
          Außenfarbe: Schwarz


          Fahrzeugausstattung:

          * Servolenkung

          Fahrzeugbeschreibung des Anbieters:

          Mercedes 1969 ayant été uilisée régulièrement jusqu'en 1977. Ensuite, conservée par les héritiers dans un local sec et utilisée de temps à autre jusque 2000. dernier contrôle technique passé en 1999. Véhicule complet et en ordre de marche, chassis et carrosserie extrêmement sains (presque complètement en peinture d'origine, pas de soudure, pas de corrosion). Intérieur comMe neuf. Mécanique nécessite une remise en route et révision / réglage des carburateurs. base idéale pour réaliser un oldtimer de qualité.

          Weitere Details zum Fahrzeug:

          Hubraum: 2800 cm³

          Fahrzeuganbieter
          Petrizot sprl
          Ansprechpartner
          Petrizot Frères

          Tel.: +32 (0)475 / 936069

          Fax: +32 (0)71 / 220617

          Petrizot sprl

          Rue du Grand Bon Dieu 8

          B 5651 Somzee

          Poze :

          (vedeti in anunt pentru ca nu reusesc sa salvez sau sa dau link-uri)



          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

          Comment


          • Nu arata rau deloc casalotu.

            Comment


            • Asa ceva am si eu numai ca este cu 4 faruri ȘP

              Comment


              • Originally posted by w124researcher View Post
                Mercedes 250 w126 SEL

                Pret (cu TVA): 4,444 EUR


                Caroserie: Berlina

                Informatii:

                Fabricatie: 1988, Data inmatricularii: 11/1988, 241,000 km, Transmisie: manuala, Putere: 94 CP (69 kW), Cilindree: 2451 cm³, Euro: euro1, diesel, maro-metalizat, Numari de usi: 4/5, Tara de origine: Germania, Tara inmatricularii: Romania.

                Echipament aditional:

                ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, sistem navigatie, trapa, inchidere centralizata, servo directie, proiectoare ceata


                Informatii suplimentare: fara accident

                Descrierea Vehiculului:

                Caroserie lunga(SEL),stare de exceptie si total functionala(full electric,AC,turometru,etc).Functioneaza conform asteptarilor!!!Pt cunoscatori ai modelului mai multe informatii la tel sau mail.

                Detalii Contact

                Romania , suceava (jud. Suceava),
                tel.: +4 0755815555 , +4 0722815555

                --
                Anunt Nr.: C12186364

                Link anunt :

                Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.


                Si poze :

                Masina s-a vandut

                Comment


                • Vand Mercedes-Benz w126

                  Masina este fabricatie 1982, motor 2800..benzina,170 000 km, 185 CP(136kW), cutie hidramata.

                  Vopsea Originala ! Stare Perfecta !

                  Aditional : Oglinzi electrice, aer conditionat, jante aliaj, trapa, inchidere centralizata, servo directie, scaune incalzite. Fara accident.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Cat face scula-bascula?

                    Comment


                    • Face 2 500 eurasi

                      Comment


                      • Originally posted by florea-adi View Post
                        Face 2 500 eurasi
                        Emblema nu, capac remorcaj nu, saltata ca o capra,fara piele, cauciucuri tip tractor pe spate, jante fata / tabla spate, interior urat de plush, plus nr. de kilometrii, la care m-am ras, e '82.
                        Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                        http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                        http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                        Comment


                        • Aparent are geamuri "la manivela"...Totusi arata bine dar din pacate (sau nu) preturile astea la 126 cred ca vor ramane la nivel de mit , oricum spor la vanzare !

                          Comment


                          • Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

                            S 500, numere de Kurdistan, 2600 euro, negociabil :







                            Si un visator , 12500 euro :

                            Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.


                            Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                            http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                            http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                            Comment


                            • Originally posted by carmine View Post
                              Emblema nu, capac remorcaj nu, saltata ca o capra,fara piele, cauciucuri tip tractor pe spate, jante fata / tabla spate, interior urat de plush, plus nr. de kilometrii, la care m-am ras, e '82.
                              Emblema nu e o mare problema, chiar trebuie sa ajunga, jantele si cauciurile pe spate le am si le voi schimba curand. Iar cat despre garda la sol, geamurile la manivela si interiorul...asa e masina...

                              Comment


                              • Originally posted by florea-adi View Post
                                Emblema nu e o mare problema, chiar trebuie sa ajunga, jantele si cauciurile pe spate le am si le voi schimba curand. Iar cat despre garda la sol, geamurile la manivela si interiorul...asa e masina...
                                Bun asa, nu am stiut ca este masina unui membru clubmercedes.ro , scuze. Daca stiam nu comentam. Bafta cu vanzarea !
                                Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                                http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                                http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF