Domnule Iuliu, daca in continuare imi vei lua bucati din text, scoase din context, e perfect normal sa nu intelegi nimic.
De ce ai omis sa citesti fix aceasta parte:
???
Eu despre asta comentam.
In schimb despre ala de 9mii E si 30kkm despre am scris clar:
Domne, eu stiu pe 2 persoane care au mercedes luat de nou, de la 0 km, stiu ce hibe au si au avut.
Unu cu clk 2007 1.8, ghici ce, la 120k i-a facut motorul pe banii lui, ca deh, e mercedes si ii sare lantu. Si a mai schimbat si una alta pe langa.
Vrei sa stii cum arata volanul si schimbatorul inainte sa le retapiteze?
Iar acu masina e la un prieten, mai are de facut una alta chiar daca are 160k reali.
De am timp pun detalii doar sa caut subiectul (e pe alt forum).
Altu cu un GL si ala luat de nou, nu a fost tocmai ieftin de intretinut chiar daca a fost luat in conditie de showroom, ca doooh, a fost nou.
Acu eu ce sa cred?
Ca ala de 30k nu e supus aceleasi uzuri?
Ca ala nu o sa se strice?
Sau ca oamenii astia in loc de masini noi au fost pacaliti cu masini de 500k vandute de reprezentante drept noi?
Vremea cobrei a cam apus si fiabilitatea e cum e, care in combinatie cu o complexitate crescuta cere ceva mai multi bani. Masinile astea nu trec de 200k fara sa inceapa sa ceara bani.
Trebuie avut asta in vedere, atat.
In rest fiecare sa stie ce vrea de la masina care o cumpara.
Iar legat de a doua, fara legatura cu restu:
Proabil e o masina buna dar e si mai cheala
Inteleg ca e elegance, dar cine ar mai lua clasic?
Iar farurile alea arata ca au stat destula vreme in soare. Policarbonantul ala se coace in adancime si nu il scoti cu polish.
Uite aici niste faruri de 240k cu istoric MB, sau 700k (cum zici tu).
IMG_20190919_2235050.jpg IMG_20190919_2235111.jpg
Te rog sa ma crezi pe lumina asa bine arata sticla aia zici ca nu exista. Pacat ca nu am alte poze. Are rost sa mai zic ca sunt ILS?
tot la 9mii a fost luat, cu perne cu distornic, 4.2 cdi ventilatie si incalzire, memorii, keyless si multe altele.
Din iulie pana acum inafara de gume n-a avut omu altceva de schimbat in 15k parcursi.
Cand il mai prind ii fac poze. Si la interiorul uzat in aia 700k adevarati (cum zici tu) sau 240k cat arata in bord.
Cand se strica imi fac mea culpa si recunosc ca omu si-a luat ultimu jaf, pana atunci prezumtia e de masina buna.
Sincer si eu sunt curios cat o sa il tina pana apar problemele.
Dar sa revenim, si asta la 34k daca-s reali posibil sa tina o vreme buna....
DAr
Dotarile daca le vrei? Ce faci? Te apuci sa faci retrofit?
O camera in spate si un android e simplu a pui, dar cu restu asa ramane.
De ar fi sa fie una mega dotata la 30k, nici nu vreau sa ma gandesc cat cere pe ea, si pe buna dreptate in cazul ala.
Dar si sa repari pe aia full de 9mii E cat poate fi bugetul? 4-5mii? E chiar asa un capat de tara tinand cont de ce masina ai, adica una dintr-o mie?
De ce ai omis sa citesti fix aceasta parte:
Originally posted by Sharky
View Post
Eu despre asta comentam.
In schimb despre ala de 9mii E si 30kkm despre am scris clar:
Originally posted by Sharky
View Post
Unu cu clk 2007 1.8, ghici ce, la 120k i-a facut motorul pe banii lui, ca deh, e mercedes si ii sare lantu. Si a mai schimbat si una alta pe langa.
Vrei sa stii cum arata volanul si schimbatorul inainte sa le retapiteze?
Iar acu masina e la un prieten, mai are de facut una alta chiar daca are 160k reali.
De am timp pun detalii doar sa caut subiectul (e pe alt forum).
Altu cu un GL si ala luat de nou, nu a fost tocmai ieftin de intretinut chiar daca a fost luat in conditie de showroom, ca doooh, a fost nou.
Acu eu ce sa cred?
Ca ala de 30k nu e supus aceleasi uzuri?
Ca ala nu o sa se strice?
Sau ca oamenii astia in loc de masini noi au fost pacaliti cu masini de 500k vandute de reprezentante drept noi?
Vremea cobrei a cam apus si fiabilitatea e cum e, care in combinatie cu o complexitate crescuta cere ceva mai multi bani. Masinile astea nu trec de 200k fara sa inceapa sa ceara bani.
Trebuie avut asta in vedere, atat.
In rest fiecare sa stie ce vrea de la masina care o cumpara.
Iar legat de a doua, fara legatura cu restu:
Proabil e o masina buna dar e si mai cheala

Iar farurile alea arata ca au stat destula vreme in soare. Policarbonantul ala se coace in adancime si nu il scoti cu polish.
Uite aici niste faruri de 240k cu istoric MB, sau 700k (cum zici tu).
IMG_20190919_2235050.jpg IMG_20190919_2235111.jpg
Te rog sa ma crezi pe lumina asa bine arata sticla aia zici ca nu exista. Pacat ca nu am alte poze. Are rost sa mai zic ca sunt ILS?
tot la 9mii a fost luat, cu perne cu distornic, 4.2 cdi ventilatie si incalzire, memorii, keyless si multe altele.
Din iulie pana acum inafara de gume n-a avut omu altceva de schimbat in 15k parcursi.
Cand il mai prind ii fac poze. Si la interiorul uzat in aia 700k adevarati (cum zici tu) sau 240k cat arata in bord.
Cand se strica imi fac mea culpa si recunosc ca omu si-a luat ultimu jaf, pana atunci prezumtia e de masina buna.
Sincer si eu sunt curios cat o sa il tina pana apar problemele.
Dar sa revenim, si asta la 34k daca-s reali posibil sa tina o vreme buna....
DAr
Dotarile daca le vrei? Ce faci? Te apuci sa faci retrofit?
O camera in spate si un android e simplu a pui, dar cu restu asa ramane.
De ar fi sa fie una mega dotata la 30k, nici nu vreau sa ma gandesc cat cere pe ea, si pe buna dreptate in cazul ala.
Dar si sa repari pe aia full de 9mii E cat poate fi bugetul? 4-5mii? E chiar asa un capat de tara tinand cont de ce masina ai, adica una dintr-o mie?
Comment