Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedesuri de vanzare

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.


    W115 automat. Omul cere, dar la starea ei probabil valorează cam 0,75 lei/kg. Cel putin mie din imagini mi se pare că e nevoie de o muncă monumentală să iasă ceva din ea, plus 2 saci cu bani.
    Stefan

    Comment


    • Cica e pret simbolic, omul delireaza. E coapta toata, iti ies picioarele prin podea, nichelurile sunt deplorabile. Masina aia si daca ai bani este greu sa o refaci pentru ca piesele se gasesc greu si costa de nu iti vine sa crezi. Si la cobra sunt enorm de scumpe piesele, darmite la bot de cal. Auzi la el pret minim care nu reflecta valoarea masinii. Au ajuns si la noi toti samsarii sa ceara preturi delirante pe toate gunoaiele in ideea ca "se poate inscrie ca masina istorica". Pai se poate, dar e putin probabil.

      Comment


      • La cat e de putreda, precis ii e afectata structura de rezistenta. Motorul, daca sta de ceva timp, precis e gripat. In cel mai bun caz se paote lua ca masina donatoare, dar nu prea ai ce lua de pe ea.

        Comment


        • Nu ma supar. Fiecare dupa propriile pareri. La masinile automate (cutie automata), in industria funerara nu se foloseste reductor. La cutiile manuale, in schimb da.
          In Romania, chiar inexistent acest serviciu de inchiriere limuzina cu sofer la ceremonia de inmormantare. Eu de exemplu, nu am oferit acest serviciu si nici nu stiu pe nimeni sa-l ofere in Romania, cu toate ca eram in varii asociatii de profil.

          1963 Simson SR2E
          1990 Mercedes W124 250d
          2001 Mercedes W210 200K
          2005 Mercedes W211 220cdi
          2018 Suzuki Baleno

          Comment


          • Salutare

            Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.


            E rezonabil pretul , avand in vedere reviziile la MB si km reali ?

            Comment


            • Ce părere aveți : https://www.autoscout24.com/offers/m...b5e?cldtidx=11 ?
              Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ÃŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

              Comment


              • Arată bine, are ac, dar cam mulți bani. Din auzite, motorul ăsta nu ar fi foarte reușit, de aceea e destul de rar întâlnit. Cu banii ăștia poți să alegi liniștit între un 230 sau 280 și chiar un coupe. Părerea mea e că nu merită.
                Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc mai mult cainele.

                Comment


                • Ma întreb la ce preț ar merita. Motorul e rar, într-adevăr, diferența între el și cele de după 1980 e că consumă mult. Dar asta nu mă interesează.
                  Mă interesează care o fi prețul corect. Mașina a mai avut 4 proprietari cunoscuți, are reviziile la zi, cica vopseaua ar fi originala, e automata si cu aer conditionat, N-am apucat să o conduc încă dar o să merg să fac o tură că sunt curios, dacă îmi place cine știe...
                  Un 280 sau 230 coupe n-am găsit să-mi placă ultima oară cînd m-am uitat.
                  Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "ÃŽnpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

                  Comment


                  • Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
                    Stefan

                    Comment


                    • Daca e cineva "tentat" de aceasta masina: https://www.olx.ro/oferta/vand-schim...tml#962f29d33b il sfatuiesc sa "stea linisit" si sa caute alta...

                      Am fost contactat de proprietar pentru un schimb cu E46 Coupe-ul meu... Zicea ca masina e OK, are cateva "hibe" estetice (tavanul cu vopseaua exfoliata, o zgarietura langa busonul de alimentare, rosatura "clasica" de la suportul lombar scaun sofer si cotiera, plus, ce nu a zis, dar se vede si pe poze la anunt: volanul, probabil schimbat pentru ca era negru la interior bej, era "bandajat" cu banda adeziva). AF 2003, 285000 Km rulati, bara fata schimbata si revopsita pentru ca anteriorul proprietar a lovit un caine... Bucsale fata au bataie!!!
                      Pana aici toate bune si frumoase, dar dupa ce am cerut VIN-ul (care, zicea ca nu stie ce este) am aflat ca masina este AF 2002 si a fost TAXI in Hamburg... Nu a avut 285K nici cand a fost "pensionat" de nemti... I-am comunicat toate acestea, mi-a si multumit pentru "informatii", omul fiind relativ civilizat, dar neputandu-se abtine de a nu ma "acuza" ca nici cei aproape 200K rulati de E46-le meu nu sunt reali (desi am luat masina de la o cunostinta si are carte service si toate actele, inclusiv garantiile de la instalatia GPL de pe ea)...
                      W123 280E Blue Green Metallic

                      W126 280SE Champagne Metallic
                      W126 280SE Black Blue Metallic
                      W126 500SE Lapis Blue Metallic
                      W126 500SE Midnight Dark Blue

                      W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                      W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                      Comment


                      • Profilul vanzatorului de fb:


                        ​​​​​Nu schimba beemaru' cu w211 ala, mult prea uzat .

                        Stefan

                        Comment


                        • Originally posted by dog View Post
                          Profilul vanzatorului de fb:...
                          Ce tare! Nu am fost curios sa dau search pe FB, desi imi apare pe OLX ca a fost postat anuntul cu cont de FB... In fine! (vad ca avem si un prieten in comun)... Omu` zicea ca are masina luata de NOUA in 2010 care a facut deja peste 150K (aluzie la faptul ca 46-le are doar atat din 2000). Cati ani poate sa aiba? Ah, scrie pe FB (nascut in 1999)... 20! Daca e real inseamna ca a luat o masina noua la varsta de 10 ani ori e a lu` tati (sau mami)...

                          Originally posted by dog View Post
                          ...;Nu schimba beemaru' cu w211 ala, mult prea uzat .
                          Coupe-ul vroiam sa il dau pentru ca facem naveta impreuna spre si de la servici mai nou 3 persoane si e cam aiurea sa coboare cel din spate din masina. Nu e o masina practica pentru acest scop (cand a ajuns masina la mine eram doar 2 persoane, deci nu era nicio problema de acest gen, am folosit masina pe toata perioada cat era valabil primul rand de numere rosii).
                          I-am si zis ca nu am cum sa dau un rulaj de 200K pe unul de 500-600K (posibil mai mult)... Dar cel mai mult m-a deranjat faza cu BATAIE la bucse... Acesta e "textul" clasic ce il auzi la orice masina SH cu "probleme" la directie sau suspensie. Am avut si eu problema la W202 cu "BATAIE" la bucse... dar s-a rezolvat relativ simplu si ieftin (schimbat bucsele, bara stabilizatoare, capetele de bara si un pivot "obosit").
                          Last edited by dan500se; 05-26-2019, 13:00 PM.
                          W123 280E Blue Green Metallic

                          W126 280SE Champagne Metallic
                          W126 280SE Black Blue Metallic
                          W126 500SE Lapis Blue Metallic
                          W126 500SE Midnight Dark Blue

                          W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                          W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                          Comment


                          • Mda. Asa is toate. O mica bataia, un pivot nu e mare lucru.
                            si mergi la n reglaje si tot nu tine drept.
                            La cate masini is pe piata n as lau cazanu ala decat de il lasa la 1500e si trag de el ca 99 la suta din proprietari, schimbi uleiul si in rest nimic.

                            nu baga in seama toti pustanii. Masina aia nu e de luat nici pt dezmembrat. Iar butonu de taxi se vede in poze.
                            suna a dumele cu unic proprietar dupa aia 400km de germania.
                            Last edited by Sharky; 05-26-2019, 14:48 PM.

                            Comment


                            • Originally posted by Sharky View Post
                              Mda. Asa is toate. O mica bataia, un pivot nu e mare lucru...
                              Tocmai in prisma acestui fapt, ca nu e mare lucru trebuia rezolvata "bataia"... La asta m-am referit ca "m-a deranjat" "textul"... Adica: de ce nu l-a reparat el? (probabil ca e praf pe acolo totul...)

                              Originally posted by Sharky View Post
                              ...La cate masini is pe piata n as lau cazanu ala decat de il lasa la 1500...
                              Da, asa e... Mi-a si zis ca am "ratat" ocazia "maxima" sa dau E46-le pe un W211... Oricum, nu am ajuns sa discutam de "termeni" (desi eu l-am intrebat), dar banuiesc ca trebuia sa mai ii dau si ceva bani!
                              W123 280E Blue Green Metallic

                              W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 500SE Lapis Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

                              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                              Comment


                              • Ceva ce nu am mai vazut de mult timp pe la noi :
                                Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF