Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Mercedes 300 D Cobra

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by sile1 View Post
    Sper sa nu fie scaunul de la shofer uzat ca deja devine pretul exorbitant in conditiile astea ...

Sa fim realisti nici dracu nu mai trece cobre 300 dizel pe numele lui si tot la fel de bine masini de acum 30 de ani in stare noua (cu taxe de retromobil eventual) si care sa coste cat un telefon mobil fara mari pretentii sau cum spunea un clasic in viata "cat un weekend de bautura" nu cred sa mai existe , pe scurt recomand cu caldura vanzatorului sa o faca lame de ras sau sa se bucure de revanzarea voucherului pt a evita intrebari tampite si explicatii multiple , garantii , promisiuni , juraminte etc la diversi eventuali clienti de Mercedes E klass 300 diesel de 90cp
    In conditiile actuale remarca e justa. E de preferat dezmembrarea ei sau vanzarea voucherului, s-ar putea sa iei mai mult decat ti-ar oferi un potential client.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Poze cu interiorul momentan nu am, dar precizez ca scaunul soferului si al pasagerului este ros si distrus. Un interior din piele din anii `80 nu are cum sa arate mai bine. Iar thread-ul este deschis pentru cei care sunt interesati sa cumpere aceasta masina. Nu o dau nici la rabla, nici la fier vechi. Este o masina la care mai trebuie lucrat, sunt constient de treaba asta. Iar daca cineva este interesat cu adevarat de ea, toate datele mele de contact sunt afisate.
      Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Nu inteleg de ce lumea ii zice vanzatorului ce sa faca sau sa nu faca ,sant multe persoane care reconditioneaza oldtimere in conditie mult mai rea ,iar chestia cu..nu merita , nu se justifica , poate pentru uni merita . Nu-i frumos ce-i frumos, ii frumos ce-ti place, sper ca stiti zicala aceasta .Scuze de off toping si bafta la vanzare.Respect.

Comment

Simtem interesati sa cumparam aceasta masina ca altfel nu ne piedeam timpul degeaba aicea ca mai avem si altceva de facut.
          Daca ar fi niste poze cu interiorul nu ne-am pierde timpul cu vorbe...Sint multe masini cu un interior mai mult decit acceptabil,daca ai grija de el,(ea)
          Viteza nu ucide mai mult ca prostia.

Comment

Mai este de vanzare?

Comment

da da, sigur! poftiti
              Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF