Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand C 180 elegance

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand C 180 elegance

Salutare. E vorba de un W 202 elegance automatik din '93.
    Masina am adus-o personal din Germania si a fost cumparata de la pers. fizica.
    Functioneaza perfect si este o reala placere sa o conduci. Are toate dotarile elegance classic mai putin clima si airbag dreapta.
    De cand este la mine am parcurs cu ea mai putin de 9000 km din care mare parte pe autostrada (deci inca nu e invatata cu minunata noastra patrie).
    Motivul pentru care se vinde este unul simplu si cu regret tre sa spun dar nu imi mai este folositoare. Pt nevoile mele de acum a trebuit sa imi cumpar un BUS, deci in concluzie masina ar sta in curte fara sa fie folosita. nu vreau sa o vand asa la nimereala; pt mine important este sa ajunga pe maini bune.
    Mai am la ea jantele de tabla cu cauciucuri de iarna aproape noi si capacele aferente originale.
    Suma totala in care imi sta aceasta masina este de 4200 in linii mari (nu mai pun maruntisurile). Pretul de inceput de vanzare este de 3950 EU.
    Astept ofertele dumneavoastra la nr. de tel. : 0770353068; 0721254438; 0745243213.
    Attached Files
    Luxury is everything !!!

3600 EU ultima strigare!!!
    Luxury is everything !!!

Comment

Frumoasa masina!Felicitari.Sper sa ajunga la un proprietar care respecta aceasta marca!

Comment

Sunt dispus si la un eventual schimb cu o masina mica (pt. femei) exclus Ford KA.
        Oricum vreau sa vand masina pana la sfarsitul aceste luni cand plec in concediu asa ca sunt dispus la negocieri!!!
        Luxury is everything !!!

Comment

Am uitat sa mentionez ca pentru cei de pe forum ofer 10% reducere!!!
          Luxury is everything !!!

Comment

Upppppp!!!
            Luxury is everything !!!

Comment

Se poate inchide !!!
              S-a vandut.
              Luxury is everything !!!

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF