Un prieten îşi vinde maşina:
Cutia de viteze e manuală. Iniţial a fost automată, dar a fost schimbată. Toate ceasurile din bord funcţionează.
Maşina poate fi văzută în Timişoara. Eu m-am plimbat cu ea ultima oară prin decembrie. Şi pot să spun că am rămas impresinat de demaraj si ţinută de drum (e mult mai sprintenă decât e270-ul meu).
Din păcate avea actele în maşină şi nu a putu să-mi zică VIN-ul. Până mi-l trimite puteţi să-l vorbiţi cu el la telefon.
Pentru mai multe detalii şi eventuale negocieri, sunaţi la numărul:
0765 333 446 (George)
Preţul de plecare 1900 euro (negociabil)
E300 benzină W124 (1992)
Din câte ştiu eu jenţile au fost schimbate, dar cred că o dă cu nişte jenţi de 17" (nu ştiu sigur, vorbiţi la telefon).- MP3 Blaupunkt cu display mare
- 4 geamuri electrice
- Tapiţerie textilă, care a fost recentă refăcută cu laterale de piele (inclusiv feţele de la uşi îmbrăcate în piele)
- Încălzire în scaune
- Oglinzi electrice
- Trapă
Cutia de viteze e manuală. Iniţial a fost automată, dar a fost schimbată. Toate ceasurile din bord funcţionează.
Maşina poate fi văzută în Timişoara. Eu m-am plimbat cu ea ultima oară prin decembrie. Şi pot să spun că am rămas impresinat de demaraj si ţinută de drum (e mult mai sprintenă decât e270-ul meu).
Din păcate avea actele în maşină şi nu a putu să-mi zică VIN-ul. Până mi-l trimite puteţi să-l vorbiţi cu el la telefon.
Pentru mai multe detalii şi eventuale negocieri, sunaţi la numărul:
0765 333 446 (George)
Preţul de plecare 1900 euro (negociabil)