Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Detailing auto BRASOV

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by valentinion View Post
    Buna seara. Ma refeream doar la faruri. Nu doresc polish pe masina intreaga.

Daca era o gluma....atunci "ha ha"

Daca nu era, pretul pentru un polish la intreaga masina e scris la inceputul topicului si e intre 400-600 RON

Pretul pentru un set de faruri de la orice masina este de 150 RON

Preturi la care se aplica reducerea de 10%

Comment

Nu e o gluma si scuze de interventia care vi s-a parut eronata. Nu am timp de glume si nicidecum cu un comerciant.

Ce doream poate sa spun subliminal este ca am observat alte preturi la polish faruri chiar si pe acest forum.

Tinand cont ca metoda de polishare este aceeasi iar prafurile is la fel toate ca doar nu or fi din aur - nu inteleg diferenta de pret.
      Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Comment

Pretul pt polish la faruri e foarte bun,nu e deloc mare..
        W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
        E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
        YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
        GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

Originally posted by valentinion View Post
          Nu e o gluma si scuze de interventia care vi s-a parut eronata. Nu am timp de glume si nicidecum cu un comerciant.

Ce doream poate sa spun subliminal este ca am observat alte preturi la polish faruri chiar si pe acest forum.

Tinand cont ca metoda de polishare este aceeasi iar prafurile is la fel toate ca doar nu or fi din aur - nu inteleg diferenta de pret.
          Ok, atunci pot sa va lamuresc "de ce".
          Cei care practica preturile mici la care va referiti nu fac ceea ce fac eu.
          Ei fac doar o trecere cu aparatul de polishat care indeparteaza o mica parte din defecte dar nici pe departe nu le aduc la stadiul de nou.Operatiunea dureaza la ei 15-20 de minute si de-aia costa cat costa......si mi-ar conveni si mie sa fac acelasi lucru pe suma respectiva....dar este o tiganie.

Ce fac eu presupune smirgheluirea farului cu smirghel incepand de la granulatia de 800 sau 1000 in functie de starea farului, pana cand indepartez toate defectele ca apoi sa continui cu smirghel de 1500 pentru a indeparta zgarieturile smirghelului anterior...si tot asa cu 2000....2500...3000 pentru ca abia apoi sa le polishez cu 3 paste diferite rezultatul fiind cel din poze.
          Aceasta operatiune dureaza 3-4 ore.

Nu e intamplator faptul ca cei care pretind acele preturi mici nu au poze cu lucrarile lor....pentru ca nu poti obtine rezultate ca cele din pozele mele decat cu efectuarea pasilor de mai sus ceea ce ar presupune multa munca si rabdare pentru ca daca nu faci totul corect poti distruge un far de cateva sute de euro.

Mai multe poze cu diverse faruri inainte si dupa se pot vedea pe site meu

@SergiuMB - multumesc pentru confirmare

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Comment

Intradevar lucrat super profi .O intrebare am pt dvs si anume cat tine un tratament aplicat de dvs.Imi pare rau ca nu sunteti din acelasi oras cu mine pt ca mi-as aduce cu placere masina pt o reinviorare.Distanta si timpul efectiv de lucru nu imi permit sa pot ajunge la dvs.Cel putin pe moment...

Comment

Pai tine atata timp cat masina este spalata corect dupa aia.
                              Am masini polishate acum peste 1 an de zile care arata dupa fiecare spalare ca atunci cand au fost polishate.
                              Majoritatea celor care polishaza in 3 ore cu 150-200 RON folosesc diverse produse care in general acopera defectele iar dupa 3-4 spalari masina arata la fel sau mai rau folosesc "blana" pentru a polisha, nivelul de lac indepartat fiind similar cu smirgheluirea masinii cu smirghel de 1500-2000.De aici si parerea proasta despre "a polisha masina" de la noi, multi neintelegand de ce sa plateasca mai mult "ca tot asa arata dupa 3 spalari".
                              Avand in vedere ca ceea ce fac eu este o corectie a lacului indepartand cativa microni din lac masina e readusa la stadiul de nou.
                              Deci mai departe e ca si cum ai cumpara o masina noua...pe care daca o speli la spalatorie si o stergi cu "piele de caprioara" .....in x timp va avea panze de paianjen , matuire etc.
                              Din pacate la noi multi nu stiu cum trebuie spalata CORECT o masina....de aici si felul in care arata majoritatea masinilor.

Comment

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF