Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Detailing auto BRASOV

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cat dureaza pentru un E220 W212 break, interior cu piele si exterior? Si un pret? Specific ca ma intereseaza si plafonul, portbagajul de curatat!

Comment

• Sa le luam pe rand

Interiorul cu piele este 400 lei si include tot mai putin plafonul care are un pret suplimentar de 50 lei.Deci ar fi 450 lei la care se aplica un discount de 10% ca membru clubmercedes deci 405 lei.Durata o zi si jumatate.
      La exterior depinde ce defecte are masina si cat de mult se doresc corectate.Sunt 3 pachete de servicii care includ mai multe etape dar diferenta e la partea de polish...cel mai ieftin e gandit mai mult pentru vanzarea masinii si ar costa 500 lei si ar dura 2 zile si consta intr-o trecere cu o pasta medie ca abrazivitate care sa nu lase holograme dar sa corecteze o parte din defecte(pachet Express).....urmatorul cu rezultate ca pe site sau aici ar fi 800 lei si ar dura 3 zile si include 3 treceri cu paste diferite(pachet Revitalisation).....si mai exista o varianta pt show auto dar nu stiu daca e cazul care ar fi 1300 lei si ar dura 5-6 zile(pachet Pure Perfection) deci cu reducere ar fi 450,720 respectiv 1270 lei
      Toate etapele incluse in fiecare din pachetele de servicii apar aici

Este necesara o programare prealabila.Se lucreaza si in weekend.
      Momentan sunt programari pana pe 11 iunie

Comment

• deci un interior si un exterior ar dura 3 zile jumate cel putin??
        L.E. Eu am panorama roof, pretul e la fel?? INterior ce inseamna cand spui fara plafon, include cumva si stalpii la curatat sau stalpii intra cand iei si plafonul la curatat??
        Last edited by Ursu82_kiki; 05-24-2014, 09:41 AM.

Comment

• Da, un interior si un exterior(varianta cea mai simpla) ar dura 3 zile si jumatate.
          Si eu as prefera sa fie posibil intr-o zi sau in cateva ore si sa incasez aceeasi suma dar din pacate unele lucruri nu pot fi grabite.Calitatea dureaza.Cand duci o masina la vopsit integral nu cred ca ii spune nimeni vopsitorului "hai fa-o cat mai repede" mai degraba "nu conteaza cat dureaza dar sa iasa bine".Cam asa si aici.Din moment ce rezultatele la exterior sunt comparabile cu o revopsire(la pachetul al doilea sau al treilea) atat timpii de lucru cat si pretul trebuie comparate cu o revopsire si atunci par niste timpi chiar rezonabili.Ca fapt divers doar pregatirea masinii pentru polishare dureaza 6 ore iar la o spalatorie aia o polisheaza in 2 ore de cand ai lasat masina.
          Daca stalpii sunt din textil atunci se fac impreuna cu plafonul(doar din motive de diferenta de culoare la final curat-murdar),daca sunt din plastic se fac cu interiorul.
          Daca e sa o luam asa, plafonul un break e mai mare decat unul al unei berline,iar plafonul unui SUV mai mare decat unul al unei masini mici si totusi au acelasi tarif.Din costul de 50 de lei de la plafon nu se acopera nici costul consumabilelor,nici al muncii deci nu mai e vorba de profit asa ca nu am ce reducere sa va fac pe motiv de trapa etc. Ca sa fie o operatiune profitabila pretul curatarii plafonului ar fi trebuit sa fie cel putin 100 lei la berline si cel putin 150 lei la SUV-uri dar atunci nu ar mai fi ales decat 20-30% din clienti sa il curete asa ca pierdem pe o parte si castigam pe cealalta.Puteam sa fac la fel ca 95% din cei care curata interioare , sa curat plafonul cu o carpa si apa sau cu aspiratorul cu injectie extractie si sa iasa un rezultat acceptabil pentru unii dar nicidecum cu adevarat curat si existand mereu riscul sa dezlipesti plafonul din cauza udarii excesive etc.Eu am ales sa investesc 800 euro doar pentru a avea o scula care face doar asta....curata plafonul.....dar il curata cu adevarat.In pozele de mai sus se vede o zona "curatata" de o alta firma specializata inainte ca masina sa fie adusa la mine.Comparat cu negreala de pe plafon zona respectiva pare curata,dar comparat cu plafonul curatat corect se vede ca nu e nici pe departe curata.

Comment

• Sa nu se inteleaga gresit, intrebarile mele au fost doar de informare si nu de a insinua altceva! Asa este, treaba buna se face in timp! Mi-ar fi placut sa pot sa o las atatea zile, dar vin vara si iarna acasa doar cate 2-3 saptamani! Si eu sunt din Galati si sa vin sa o las 4 zile la Brasov, nu pot ca nu mai am cu ce sa ma misc! Sar xine stie poate gasesc vreo solutie, deoarece chiar.imi doresc un procedeu din asta! Pana atunci succes si daca aveti drum prin Belgia poate o rezolvam aici!

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF