Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

[Vand] Becuri BOSCH Xenon Silver

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Becuri BOSCH Xenon Silver

Dupa cum spune si titlul vand seturi a cate 2 bucati de becuri BOSCH Xenon Silver

Noile becuri Bosch Xenon Silver pentru farurile cu halogen produc o lumina alba, intensa, foarte apropiata de lumina naturala, ceea ce reduce solicitarea ochilor soferului la deplasarea pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile.

Lumina alba intensa este obtinuta printr-un procedeu special de stratificare. In plus xenonul asigura o intensitate optima a luminii precum si o durata lunga de viata.

Iluminarea semnificativ imbunatatita si vizibilitatea sporita reprezinta astfel, avantajele majore oferite de noua gama de becuri Xenon Silver.

Preturi per set:
    H1: 110
    H4: 120
    H7: 130

Preturile sunt in lei si contin TVA si taxa de transport.

Comenzile sau alte intrebari le puteti trimite prin PM
    Attached Files

Ma intereseaza vreo 3 seturi...dar inainte te rog sa-mi spui cum sint astea cu xenon fara balast, cati lumeni scot si la ce temperatura (kelvin) functioneaza ..?

Comment

Originally posted by Alexadru` View Post
      Dupa cum spune si titlul vand seturi a cate 2 bucati de becuri BOSCH Xenon Silver

Noile becuri Bosch Xenon Silver pentru farurile cu halogen produc o lumina alba, intensa, foarte apropiata de lumina naturala, ceea ce reduce solicitarea ochilor soferului la deplasarea pe distante lungi, pe timp de noapte sau in conditii meteo nefavorabile.

Lumina alba intensa este obtinuta printr-un procedeu special de stratificare. In plus xenonul asigura o intensitate optima a luminii precum si o durata lunga de viata.

Iluminarea semnificativ imbunatatita si vizibilitatea sporita reprezinta astfel, avantajele majore oferite de noua gama de becuri Xenon Silver.

Preturi per set:
      H1: 110
      H4: 120
      H7: 130

Preturile sunt in lei si contin TVA si taxa de transport.

Comenzile sau alte intrebari le puteti trimite prin PM
      Care se potrivesc pe w210?{H1,H4,H7?}
      Multumesc...

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
        Care se potrivesc pe w210?{H1,H4,H7?}
        Multumesc...
        H7 am eu la w210 si pe faza lunga si pe scurta.
        Cu S-ul nu te pui.

Comment

Becuri

Citeste aici, cred ca le gasesti....
          Last edited by VLADD; 12-23-2009, 23:44 PM.

Comment

Originally posted by vladruse View Post
            Citeste aici, cred ca le gasesti....
            Exact 2002 nu vad pe lista aia...dar mi-a dat un prieten becul jos{ala ars}si i-am facut o poza...e H7?
            Va merge sa pun toate patru de aceelasi fel?Mersi
            Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
              Exact 2002 nu vad pe lista aia...dar mi-a dat un prieten becul jos{ala ars}si i-am facut o poza...e H7?
              Va merge sa pun toate patru de aceelasi fel?Mersi
              Mircea becul pe care-l tii in mana este bec xenon D2R Philips, scrie clar pe el.
              Tu ai xenon original din fabrica.
              Domnul aici nu vinde becuri cu xenon, ci becuri cu halogen care au doar o denumire comerciala "xenon" in sensul ca dau lumina mai alba, fiind tratate special...
              Cauta-ti bec D2R ...

Comment

Salutare tuturor.
                Imi cer scuze de intarziere, dar nu am fost notificat ca s-a scris pe forum.
                Asa ca, pe rand:

@vladruse
                Aceste amanunte tehnice inca nu le cunosc, ma voi interesa si daca aflu ceva va spun.
                Cred insa ca specificarea acestor caracteristici este mult mai intalnita la producatorii de Xenon.

Ce va pot spune este ca puterea lor este H1: 55W, H4: 60/55W, H7: 55W

@mircea600sel
                Domnul vladruse are dreptate. Pentru becul ars nu va pot oferi un astfel de bec. Voi incerca sa gasesc insa exact ce va trebuie si daca gasesc, revin.

Comment

Originally posted by Alexadru` View Post
                  @vladruse
                  Aceste amanunte tehnice inca nu le cunosc, ma voi interesa si daca aflu ceva va spun.
                  Cred insa ca specificarea acestor caracteristici este mult mai intalnita la producatorii de Xenon.
                  Intr-adevar aceste specificatii tehnice le-am gasit la niste tipuri de becuri Osram, la Philips si la produsul tau nu. Vroiam sa fac o comparatie...
                  Poate le gasesti pana ma hotarasc sa cumpar, vreau ce este mai puternic pe piata...
                  Last edited by VLADD; 10-11-2009, 18:25 PM.

Comment

@mircea600sel

Am gasit ce va trebuie dumneavoastra pe baza codului ce se vede in prima poza: 85126.
                    Becul gasit de mine este marca BOSCH:
                    Putere nominala [W]: 35
                    Aprobare: D2R
                    Versiune conector: P32d-3

Pret: 400 RON
                    Attached Files
                    Last edited by Alexadru`; 10-11-2009, 18:25 PM.

Comment

@vladruse

Va pot recomanda un site nemtesc care se ocupa cu astfel de comparatii. Din nefericire BOSCH Xenon Silver este un produs foarte nou si nu a fost inca "testat" de acest site.
                      Link-ul este: http://www.fuers-auto.de/shop_content.php?coID=10

In dreptul fiecarui tip de bec veti vedea si o poza cu lumina produsa si distanta.

Comment

Mersi mult de link.

Mirciulik, te-ai ars de 4 meleoane...scump,scump...

Comment

Inapoi on topic.

Inainte si dupa la o Toyota Yaris.
                          Attached Files

Comment

Cu tot respectul pentru produsele care le vindeti, dar preturile sunt cam maricele. Deja se gasesc instalatii HID Xenon, la 190 lei. Diferenta de pret este mult prea mica intre cele 2 categorii de produse. Nu doresc sa va denigrez, ci este doar o observatie!

Comment

Diferenta nu este asa de mica totusi: pretul acestor becuri contine si transportul.
                              Cele doua produse fac parte din categorii diferite, iar fiecare in gama sa (cred ca) ocupa pozitii diferite in ceea ce priveste calitatea.
                              Despre produsele pe care le vand afirm ca sunt dintre cele mai bune din piata.

Nu m-a deranjat observatia. Concurenta e motorul dezvoltarii ;-)
                              Last edited by Alexadru`; 10-30-2009, 18:15 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF