Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

X-Boost - Chip tuning profesional

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• X-Boost - Chip tuning profesional

Salutare tuturor, de curand am intrat pe piata cu un nou produs: X-Boost, solutia profesionala de crestere a puterii motorului tau. Acum, cu X-Boost, masina ta va primi exact boost-ul care ii lipseste si pe care tu il doresti. Oferim solutii complete pentru o gama larga de autoturisme fabricate intre anii 2000 – 2011.

Abia intrat pe piata din Romania, X-Boost vrea sa demonstreze ca se pot obtine performante spectaculoase la costuri decente. Oferim si serviciul complet de eliminare DPF (filtru de particule), se elimina atat fizic cat si din softul masinii.

Preturi incepand cu 500 ron. Pentru detalii, va rog sa imi dati fie aici fie pe PM datele masinii, si voi revenii in cel mai scurt timp posibil.

Serviciul este oferit in Bucuresti, datele de contact sunt:

*telefon: 0746.66.77.88
    *email: info@xpertauto.ro
    *PM: xpertauto

c 200 an 2001,85 kw,cat ma costa? si cati cai o faci?

Comment

X-1 (stage 1) se va ajunge de la 115cp / 250nm la 150 cp si 330nm. Durata maxima 2 ore. Fisierul se trimite in Belgia, se modifica fisa masinii tale, dupa care se rescrie pe masina ta.

Pret 170 euro.

Comment

Originally posted by xpertauto View Post
        Salutare tuturor, de curand am intrat pe piata cu un nou produs: X-Boost, solutia profesionala de crestere a puterii motorului tau. Acum, cu X-Boost, masina ta va primi exact boost-ul care ii lipseste si pe care tu il doresti. Oferim solutii complete pentru o gama larga de autoturisme fabricate intre anii 2000 – 2011.

Abia intrat pe piata din Romania, X-Boost vrea sa demonstreze ca se pot obtine performante spectaculoase la costuri decente. Oferim si serviciul complet de eliminare DPF (filtru de particule), se elimina atat fizic cat si din softul masinii.

Preturi incepand cu 500 ron. Pentru detalii, va rog sa imi dati fie aici fie pe PM datele masinii, si voi revenii in cel mai scurt timp posibil.

Serviciul este oferit in Bucuresti, datele de contact sunt:

*telefon: 0746.66.77.88
        *email: info@xpertauto.ro
        *PM: xpertauto
        Salut, la masini mai vechi,adica din 97,? Eu am un Mb w210 ,250 diesel simplu,83 kw,din 97.Multumesc.

Comment

Originally posted by stefan1977 View Post
          Salut, la masini mai vechi,adica din 97,? Eu am un Mb w210 ,250 diesel simplu,83 kw,din 97.Multumesc.
          Salut!

Din pacate nu te putem ajuta Nu avem nici o solutie pentru masina ta, imi pare rau.

Comment

Originally posted by xpertauto View Post
            Salut!

Din pacate nu te putem ajuta Nu avem nici o solutie pentru masina ta, imi pare rau.
            Ok ,meci frumos .Drumuri bune.

Comment

Buna,
              La un E200cdi W211, cat costa anularea din soft a DPF-ului si al EGR-ului?

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF