Salutare tuturor, de curand am intrat pe piata cu un nou produs: X-Boost, solutia profesionala de crestere a puterii motorului tau. Acum, cu X-Boost, masina ta va primi exact boost-ul care ii lipseste si pe care tu il doresti. Oferim solutii complete pentru o gama larga de autoturisme fabricate intre anii 2000 – 2011.
Abia intrat pe piata din Romania, X-Boost vrea sa demonstreze ca se pot obtine performante spectaculoase la costuri decente. Oferim si serviciul complet de eliminare DPF (filtru de particule), se elimina atat fizic cat si din softul masinii.
Preturi incepand cu 500 ron. Pentru detalii, va rog sa imi dati fie aici fie pe PM datele masinii, si voi revenii in cel mai scurt timp posibil.
Serviciul este oferit in Bucuresti, datele de contact sunt:
*telefon: 0746.66.77.88
*email: info@xpertauto.ro
*PM: xpertauto
Abia intrat pe piata din Romania, X-Boost vrea sa demonstreze ca se pot obtine performante spectaculoase la costuri decente. Oferim si serviciul complet de eliminare DPF (filtru de particule), se elimina atat fizic cat si din softul masinii.
Preturi incepand cu 500 ron. Pentru detalii, va rog sa imi dati fie aici fie pe PM datele masinii, si voi revenii in cel mai scurt timp posibil.
Serviciul este oferit in Bucuresti, datele de contact sunt:
*telefon: 0746.66.77.88
*email: info@xpertauto.ro
*PM: xpertauto
Comment