Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vand Inchideri Centralizate Cu Chei Briceag 140 RON

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Inchideri Centralizate Cu Chei Briceag 140 RON

Inchidere centralizata cu telecomanda, cu 2 chei briceag! Kitul Contine: – 2 chei briceag – Modul – Cabluri – Manual de utilizare Kitul se poate monta usor, se potrivesc o gama larga de masini!

Pret 140 RON.

Peste 5 Produse - 95 RON

Peste 10 - 85 RON

Date de contact.
    Attached Files
    Last edited by Carmine; 04-11-2010, 00:40 AM.

0754 53 73 39

Comment

Si ai uitat sa mentionezi tipologia cheilor brute, banuiesc ca eventualii doritori nu vor vrea sa-si taie cheile originale pentru a le monta in briceag ...

Comment

Pe langa asta trebuie si cipul pus pe cheie daca chiar doresti sa pleci cu masina.Iar din poza nu prea reiese ca e centralizata deoarece nu vad actuatoarele care actioneaza pe yale.Se vede doar un modul care permite actionarea inchiderii din telecomanda.Scuze de off-topic dar mi se pare un pic neclara situatia.

Comment

Nu trebuie sa tai nicio cheie, doar sa te duci la un tip care face copii dupa chei si te va rezolva el.

Comment

Originally posted by grigorean View Post
            Pe langa asta trebuie si cipul pus pe cheie daca chiar doresti sa pleci cu masina.Iar din poza nu prea reiese ca e centralizata deoarece nu vad actuatoarele care actioneaza pe yale.Se vede doar un modul care permite actionarea inchiderii din telecomanda.Scuze de off-topic dar mi se pare un pic neclara situatia.
            Se monteaza doar pe masini care au inchidere centralizata.

Comment

Originally posted by grigorean View Post

Din ce stiu eu ( aveam pe undeva prin calculator desenul ) modulul respectiv se leaga la pompa de vacuum de la inchidere actionand-o prin telecomanda in loc de cheie deci nu e nevoie de alte actuatoare ,cabluri in plus ,cheia briceag se configureaza dupa cea de contact la care i se adauga in interior si cipul electronic .Am gasit vre-o 2 desene pt un bypass pt cheia de contact(cip-ul din ea ) dar nefiind cazul la a mea nu am aprofundat problema

Comment

Ca sa lamurim un pic situatia.
                Acest modul poate fi instalat pe orice tip de mercedes.
                Cei care au chip pe cheie si vor acest modul:Va duceti la un tip care copie chei, cumparati o lamela care se potriveste cu a dumneavoastra si el va pune chipul respectiv in noua cheie, cea briceag, aceasta operatie ajunge undeva pe la 30 de lei.
                Se instaleaza pe masinile care au inchidere centralizata, asta e logic.In principiu la w124,w126 sau alte modele asemenatoare cu inchidere se leaga foarte simplu va pot ajuta.
                Pentru masinile care nu au inchidere centralizata se poate pune acest modul impreuna cu un set de actuatoare(motorase de inchidere centralizate actionate electric) care costa undeva la 50 lei set.

Comment

Pret nou, 100 RON setul.

Comment

Working...
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF