schimb si cu 126, chiar si diesel!- nu mai mari de 2500 resp 2800
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Doresc W 124, W 126 /ofer bmw E34 525iA la schimb
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Imi cer scuze ca ma bag ca musca-n lapte, dar ca si posesor de BMW nu ma pot abtine. Dupa cum zice colegul @cosm1n, masina ii facuta pt Europa, iar dovada ii mai jos(si la Bmw-uri se poate verifica istoricul)
- 2543 Actros 2001-
-1843 Actros 2000-
-1223 Atego 2003-
-818 Atego 2007-
-111CDI Vito 2005-
BMW 320i 05/1995
si visez la un Mercedes CE.
Comment
-
Sincer m-am cam saturat de discutiile astea inutile;
ca e de America , ca nu e , ca are , ca n-are.
De cate ori am fost la magazine sa iau piese toti spuneau ca este de America, dupa talon, si ca este putin altfel la articulatii - si orice piesa am luat sa potrivit de minune!!!. Am fost la verificat cutia de viteze la cei mai meseriasi "din cate am auzit eu" si altii si ei spuneau ca masina este de america, sasiu de america, cutie de america(ZF 15HP 18) parca - si spuneau ca sunt cele mai fiabile cutii puse pe bmw, si ca din experienta lor de peste 18 ani in cutii automatel nimeni nu a venit cu o asemenea cutie la reparat!!!!!.
Masina este cea din poze si eu o vind sau o schimb.
Daca cineva si-o doreste ma poate contacta, alfel cei doritori de comentarii aiurea sa se abtina, asa cum nici eu nu mi-am permis sa comentez de masina altuia! Vad ca pe forum mai mult "se comenteaza" aiurea decat se vinde sau se cumpara sau .... se schimba!
Consider ca am un E34 ff bine intretinut , fuctioneaza impecabil si putine sunt ca el !
Schimb daor cu W124 (dupa 1990) sau W126 ,si nu mai mari de 2,5 respectiv 2,8. Va multumesc!
Comment
-
Am facut curatenie. Andy_warp made his point ! Balariile despre BMW -ul de fata vor disparea. Va rog on topic !Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Acuma pot sa vorbesc si eu despre masina lui ADI intrucat am vazuto acum 1 ora.
Am sa va spun mai intai defectele,pentru cei care nu au ocazia sa o vada sau nu se risca tinand cont ca sunt foarte multe comentari negative.Ce nu am putut verifica este ASC....
.Pe capota,plafon,aripa ezisra cateva puncte infundate(fara vopsea sarita)cam 5 parca erau.....oricum se vad doar daca te uiti atent de aproape.
.al 2 lea rand de jante,nu mai este.....
.o mica bataie pe dreapta fata (la gropi mai mari)
.mici erori de bord din cand in cand(nu semnificative)adica dispar
.intradevar,si mie mi se pare o chestie urata cu desenul ala pe ea.
.se putea mai multe optiuni de ex;incalzire scaune,aer,geamuri spate,.....etc(pacat ,merita)
CALITATI
.Are apsolut tot ce a specificat omul,ce nu am putut verifica este oglinda incalzita
.toate functioneaza perfect
.motorul si cutia lucreaza foarte bine
.masina foarte bine intretinuta inclusiv scaunele.....
.ma impresionat computerul de bord,cate stie...
.nici macar o zgarietura pe vopseaua originala(eu nu am vazut)pacat de punctele acelea....
.ornamentele cromate,impecabile
.ETC
Ca o concluzie care mi-a lasato(ne fiind foarte cunoscator),este o masina FOARTE intretinuta insa dupa parerea mea o trage putin inapoi anul si ceva optiuni,in rest ireprosabila(semnificativ)consider ca anul si aerul vor atarna putin la pretul corect al masini.....si alte chesti care nu le-am vazut bineinteles,deci pretul cred ca este aproape de realitate pentru un pasionat.
Sper ca nu am fost OFFTOPIC cu acest comentariu,insa sunt persoane care au "comentat" in privinta dotarilor si mai sper ca Adi sa nu se supere pentru 'reclama' facuta.
Eu doar am vrut sa fiu unul din cei care 'comenteaza' vazand acea masina si mergand cu ea....despre VIN nu pot 'comenta' pentru ca nu ma pricep......Cam asta e,spor la vanzare Adi.Last edited by gabyfurios; 03-17-2010, 22:23 PM.
Comment
-
Se sterge tot ce e offtopic, ce nu are legatura cu vanzarea prea frumosului BMW rosu. On topic Domnilor !
- Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs. Daca nu iti
convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi. Nerespectarea
acestui paragraf aduce dupa sine sanctionarea cu warning/ban.
Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c
Comment
-
Nu vrea nimeni un BMW la schimb pe un Mercedes?
Masina se prezinta si functioneaza impecabil: proprietar, ITP - 20.07.2010, asigurare, taxa de drum. Tinuta in garaj
Astept atunci oferte de pret - (las la aprecierea dumneavoastra)
Comment
-
Valabil, schimb cu w124 automat. Fotografii recente:
Altele facute ieri in garaj dupe ce se murdarise si o spalasem:Attached Files- masina 025.jpg (96.9 KB, 206 views)
- masina 026.jpg (87.4 KB, 205 views)
- masina 027.jpg (80.3 KB, 204 views)
- masina 013.jpg (130.9 KB, 201 views)
- masina 017.jpg (128.3 KB, 201 views)
- masina 028.jpg (118.6 KB, 82 views)
- masina 018.jpg (120.4 KB, 64 views)
- masina 019.jpg (113.3 KB, 63 views)
- masina 020.jpg (102.8 KB, 62 views)
- masina 021.jpg (90.3 KB, 55 views)
- masina 004.jpg (85.5 KB, 75 views)
- masina 006.jpg (74.0 KB, 70 views)
- masina 002.jpg (86.0 KB, 78 views)
- masina 003.jpg (116.9 KB, 97 views)
- masina 007.jpg (82.2 KB, 93 views)
- masina 008.jpg (74.7 KB, 58 views)
- masina 009.jpg (89.4 KB, 102 views)
- masina 011.jpg (85.5 KB, 104 views)
- masina 013.jpg (89.8 KB, 98 views)
- masina 014.jpg (97.7 KB, 97 views)
Last edited by Carmine; 01-13-2011, 18:46 PM.
Comment
Comment