Telefonul aparține prietenei mele. A fost cumpărat nou de la Orange. Din august anul trecut este nefolosit sau folosit foarte rar pentru navigare pe net (e în delegație în Elveția și a primit telefon de serviciu iar la tarifele de roaming nu prea îți vine să vorbești la telefon).
Pachetul conține:
Este perfect funcțional. Bateria ține la fel ca la început (1 zi și ceva dacă te joci, câteva zile dacă îl menajezi). Este deblocat de rețea ("root"-at). Pozele sunt făcute acum câteva minute. Urmele de degete sunt dovada că nu m-am obosit să-l șterg și să-l lustruiesc sau să ascund chestii. Urmele de utilizare sunt minime (a fost ținut în husă din prima zi).
Alte informații:
Se vinde pentru că a fost înlocuit cu un iPhone 4S.
Preț: 699 lei
PS: Ocazional mă mai deplasez și prin alte localități: Arad, Severin, Caransebeș, Craiova, Tg. Jiu etc. Dacă sunteți de prin zonele enumerate, sunați-mă și vă zic când ajung pe acolo.
Pachetul conține:
- ambalaj original
- husă de protecție
- cablu de încărcare
- cablu de date
- căști
Este perfect funcțional. Bateria ține la fel ca la început (1 zi și ceva dacă te joci, câteva zile dacă îl menajezi). Este deblocat de rețea ("root"-at). Pozele sunt făcute acum câteva minute. Urmele de degete sunt dovada că nu m-am obosit să-l șterg și să-l lustruiesc sau să ascund chestii. Urmele de utilizare sunt minime (a fost ținut în husă din prima zi).
Alte informații:
- firmware version: 2.2
- baseband version: I9000XXJPP
- kernel version: 2.6.32.9
- build number: FROYO.XFJP7
- total calls: 14h 06m 23
Se vinde pentru că a fost înlocuit cu un iPhone 4S.
Preț: 699 lei
PS: Ocazional mă mai deplasez și prin alte localități: Arad, Severin, Caransebeș, Craiova, Tg. Jiu etc. Dacă sunteți de prin zonele enumerate, sunați-mă și vă zic când ajung pe acolo.
Comment