Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Vând staţii tip walkie-talkie COBRA MT-800

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vând staţii tip walkie-talkie COBRA MT-800

- rază de acţiune: 5 km (aşa scria pe ambalajul original);
    - folosite foarte puţin, nu au nicio zgârietură;
    - cei 8 acumulatori originali nu au fost încărcaţi niciodată pt.că am folosit alţii;
    - pachetul conţine cele două staţii, 2 hands-free-uri, încărcător dublu, cei 8 acumulatori originali (de 600 mAh), 2 cleme de curea, manualele şi de la mine cele 2 cutii de transportat acumulatori.
    Preţ: 150 lei.
    Tel.: 0725377090
    Attached Files

Valabil în continuare.

Comment

Nu ma prea pricep, dar functioneaza pe CB ?

Comment

Originally posted by Orvo View Post
        Nu ma prea pricep, dar functioneaza pe CB ?
        Salut.
        Nu ştiu ce înseamnă "pe CB"!

Comment

Originally posted by MS-79-CMM View Post
          Salut.
          Nu ştiu ce înseamnă "pe CB"!
          Dacă te referi la staţiile folosite de TIR-işti/taximetrişti şi nu numai răspunsul este NU.
          Staţiile pe care le vând eu sunt de tip "Walkie-Talkie" şi funcţionează doar între ele tot pe benzi publice dar folosind o singură fracvenţă pe care care nu o mai aude nimeni, creând astfel intimitate în convorbirile celor doi posesori ai aparatelor.

Comment

Originally posted by MS-79-CMM View Post
            Dacă te referi la staţiile folosite de TIR-işti/taximetrişti şi nu numai răspunsul este NU.
            Staţiile pe care le vând eu sunt de tip "Walkie-Talkie" şi funcţionează doar între ele tot pe benzi publice dar folosind o singură fracvenţă pe care care nu o mai aude nimeni, creând astfel intimitate în convorbirile celor doi posesori ai aparatelor.
            Rog un moderator să modifice titlul astfel "Vând staţii tip walkie-talkie COBRA MT-800" pentru a nu induce în eroare potenţialii clienţi.

Comment

Da, exact la aia ma refeream. Multumesc pentru raspuns.
              Le-ai folosit ? Cam cum bat in zone cu cladiri ? Oare bat la 1 km prin case/blocuri, etc ?

Comment

La statiile CB Frecventa utilizata pe aceste statii este de la 26.565 la 27.601 MHz.Intre aceste limite sunt 40 de canale. TIR-istii(mai toti participantii la trafic) folosesc canalul 22.
                Am facut aceasta precizare pentru mai multa claritate.
                Scuze pt off
                Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

Comment

Originally posted by Orvo View Post
                  Da, exact la aia ma refeream. Multumesc pentru raspuns.
                  Le-ai folosit ? Cam cum bat in zone cu cladiri ? Oare bat la 1 km prin case/blocuri, etc ?
                  Le-am probat pe autostradă. Băteau cam 1km și ceva, pe o ploaie torențială.

Printre blocuri nu cred că bat așa mult, dacă vrei ne vedem și testăm într-o zi (cred că am același model).
                  Last edited by Luxian; 02-13-2012, 01:22 AM.
                  ...

Comment

Valabil în continuare.

Comment

Valabil în continuare.

Comment

Valabil în continuare.

Comment

a trecut ceva vreme...presupun ca nu mai e valabil

Comment

Hello Everyone I am a teacher and also a learner soo i want to learn from this forum.
                            Thank you.
                            Find the perfect walkie talkie for your needs. Our expert reviews and buying guide help you choose the best option.

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF