Imi vand masina, adusa de mine din Germania.
BMW E36 316i COUPE
Inmatriculat / Euro 2 (inmatriculat in Mai 2010)
An: 1995
KM: 220.000
- geamuri electrice fata si spate (mai rar geamuri electrice pe spate la coupe)
- volan de piele in trei spite cu interior partial piele
- scaune originale sport (scoica)
- inchidere centralizata pe telecomanda
- trapa, MP3 Sony
- ABS, SRS, Servo
- proiectoare de ceata
- oglinzi si spoilere in culoarea masinii
- jante aluminiu originale 15'' E36 cu cauciucuri de vara
- carte service, manual de utilizare, revizii la zi
La ultima revizie s-a schimbat uleiul (BMW OEM Longlife), filtru de ulei, aer, benzina (Mann) si bujiile (NGK). Totodata s-au schimbat pe fata: bucse brat, bielete antiruliu, capeti bara iar pe spate: bucse brat, arcuri OEM si saboti frana. Bineinteles la final s-a facut unghiul de fuga. Astfel nu mai are nici o problema tehnica. Consum urban: 9-10%, extern: 6,5-7,5%.
Probleme: am ramas fara un proiector de ceata in parcare la mall, nuca de la schimbator deteriorata, fisura minora pe esapament si farul pe stanga ceva cam galbejit.
Pret: 3.300 Euro
Masina este pe numele meu, are ITP si asigurare si am toate impozitele platite la zi. Masina se poate vedea oricand in Timisoara.
Razvan Olinic
Telefon: 0752.246.508
Messenger: razvanolinic

BMW E36 316i COUPE
Inmatriculat / Euro 2 (inmatriculat in Mai 2010)
An: 1995
KM: 220.000
- geamuri electrice fata si spate (mai rar geamuri electrice pe spate la coupe)
- volan de piele in trei spite cu interior partial piele
- scaune originale sport (scoica)
- inchidere centralizata pe telecomanda
- trapa, MP3 Sony
- ABS, SRS, Servo
- proiectoare de ceata
- oglinzi si spoilere in culoarea masinii
- jante aluminiu originale 15'' E36 cu cauciucuri de vara
- carte service, manual de utilizare, revizii la zi
La ultima revizie s-a schimbat uleiul (BMW OEM Longlife), filtru de ulei, aer, benzina (Mann) si bujiile (NGK). Totodata s-au schimbat pe fata: bucse brat, bielete antiruliu, capeti bara iar pe spate: bucse brat, arcuri OEM si saboti frana. Bineinteles la final s-a facut unghiul de fuga. Astfel nu mai are nici o problema tehnica. Consum urban: 9-10%, extern: 6,5-7,5%.
Probleme: am ramas fara un proiector de ceata in parcare la mall, nuca de la schimbator deteriorata, fisura minora pe esapament si farul pe stanga ceva cam galbejit.
Pret: 3.300 Euro
Masina este pe numele meu, are ITP si asigurare si am toate impozitele platite la zi. Masina se poate vedea oricand in Timisoara.
Razvan Olinic
Telefon: 0752.246.508
Messenger: razvanolinic

Comment