Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

C 32 Amg

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt vanzator de Merc. Deci am acces la aceste date.

Comment

Pai vezi ca se poate?
      Das Neueste vom Erfinder des Autos. Die neue Mercedes-Benz.

Comment

Nu-i vorba ca nu se poate.

Comment

Originally posted by battila View Post
          In primul rand, C32 AMG este supraalimentat, in schimb C55 AMG - cc de 5439 cmc este aspirat. De altfel datele sunt cele oficiale.
          corect! c32 este supra-alimentat, tehnologie IHI, kompresor
          cu putina finete, se poate si mai bine...
          sunt cativa care au dus motorul peste 500cp!
          oasis - it's good to be free!!!

Comment

Sunt vanzator de Merc. Deci am acces la aceste date.
            )) ... dar la aceste date, in josul paginii scrie "For internal use only." ntzzzzz ntzzzz rushinica ...n-ai voie sa le dai "pe post" :-P

Comment

Internal use...

Oricum este un model mai vechi, stai linistit ca n-o sa postez in momentul de fata datele despre C63 AMG, nici daca ma rogi...

Comment

Oricum este un model mai vechi, stai linistit ca n-o sa postez in momentul de fata datele despre C63 AMG, nici daca ma rogi...
                )) pot sa le postez eu?
                )

Comment

Din partea mea faci ce vrei.

Comment

lol... sa vedem, sa vedem....
                    oasis - it's good to be free!!!

Comment

am un c320 elegance care are 218cp din fabrica,fara interventi la motor.poate careva sa-mi zica la ce putere as putea sa-l duc si cu ce schimbari?

Comment

Originally posted by rudy View Post
                        am un c320 elegance care are 218cp din fabrica,fara interventi la motor.poate careva sa-mi zica la ce putere as putea sa-l duc si cu ce schimbari?
                        Si eu
                        Putere original : 218 PS
                        Putere chip : 231 PS
                        Cuplu original : 310 NM
                        Cuplu chip : 337 NM

Nu am facut nici o modificare la al meu. Ma gandeam si eu la un chip, eventual evacuare.
                        Altceva n-as face ca daca-si baga romanul nasul peste lucrarea neamtului...e jale..
                        Sa ne anunti daca faci vreo modificare si cum se simte masina. Si pune si tu poze

PS. Sa ai grija sa te duci la vreun chiptunner cu experienta (daca ai de gand sa faci asta). Recent un prieten si-a omorat Golf V Gti dupa un chip prost facut.

Comment

pentru chiptuning recomand firma Dimsport/Obdtuning ,acum depinde de oras,dar cam au reprezentanti peste tot
                          | Anulare DPF, Anulare EGR, Chiptuning |

Comment

nu are cum sa fie c32 amg mai rapid decat m3. nu sunt fan bmw dar , m3-ul e mai usor, are motor aspirat si in plus schimba vitezele mult mai repede, cutia smg fiind o adevarata bijuterie, chiar daca nu e foarte fiabila. diferenta dintre c32 amg si m3 pt. acceleratia 0-200 km/h ar fi in jur de 1s. c32 0-200km/h , iar bmw m3 , 0-200 km/h - 17s

si c32amg 0-200km/h - 18s
                            Last edited by Danny_bb; 02-13-2008, 19:18 PM.

Comment

Datele de fabrica nu sunt cele reale ... deobicei o masina poate fi mai rapida sau mai lenta decat in fisa ... masina bate pe undeva pe la 4.6-4.8 sec pana la 100 km ... cauta-ti pe youtube ...

Mercedes a nenorocit cu masina asta ... sa ne gandim numai ca nu e limitata si ajunge la 300 km/h si cel mai tare lucru ... cu 16-17000 de euro iti iei o masina care rupe R8 sau porsche ... si mai ai si ceva locuri si spatiu in portbagaj sa iei si un sac doi de cartofi ... ATAT !
                              C200T CDI w203 FL

Kawasaki ZX636R -> vine raaaacccheeeeeeetttttaaaaaaaaaaa aaaaaaa trecut ...

http://www.spritmonitor.de/en/detail/451199.html

Comment

nu cred k un c32 amg poate sa bata 911 turbo ( gen. 996). 911 are 420 de cai , motor boxer deci automat centru de greutate mai joc, iar c 32 amg are 354 de cai , deci e o diferenta de 66 de cai si daca tinem cont si de faptul ca c 32 e mai greu decat 911 turbo, deja e clar ca 911 turbo e mai rapid. datele de producatori zic : pt. 911 turbo : 0-100 km/h in 4,2 s, iar pt. c 32 amg in 5,2 s, diferenta de 1 sec, dar poate k e asa cum zici tu in 4,6-4,8 s pt. c 32, dar tot il bate porsche. cat de performantele pe circuit nici nu se pune problema 911 turbo e invingator.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF