Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vand W 123 200D

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand W 123 200D

Vand W 123 200D stare foarte buna roti iarna rezerva,garnituri baie +capac culbutori si inca cateva maruntisuri
    Pret 1850 euro+ certificat autenticitate valabil!
    Dany 0722.244.604

Attached Files

Anunt reintrat in "circuit", up & go ! Masina e o legenda in care s-a investit cu mult peste pretul cerut.
    Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
    http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
    http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Salutare.
      Cum de a revenit la vanzare?
      Pretul e negociabil? Intreb direct pentru ca ne despart... 700 de km.

Edit: eventual putem discuta pe PM.

Comment

Masina a revenit la vanzare deoarece juniorul si-a gasit un Ford Granada 2.3 V6 automatic tot 1979 fabricatie '
        Intre timp in afara de cosmetizarea mentionata anterior s-a schimbat uleiul la cutie si grup s-au schimbat furtunele de alimentare si retur (cele vechi erau cam coapte si s-a efectuat si o terosonare a partii frontale (longeroane,aripi)
        As vrea sa mentionez ca saptamana trecuta adica intr-un interval de 8 zile am efectuat mai mult de 1500 km( Bucuresti-Baia Mare-Baile Felix-Hateg Tg Jiu Rm Valcea Pitesti Bucuresti.
        Masina s-a comportat admirabil !!!

Nu vreau sa par nesimtit dar pretul este 1900 de euro !(costurile de achizitie si intretinere au depasit cu mult aceasta cifra)

Unii or sa spuna "pentru 50 de euro" dar nu este asa. Nu vreti sa stiti cate de 50 de euro au fost cheltuite pana acum!
        Oricum masina merita toti banii va garantez !
        Sa nu uitam de cele 4 roti de iarna(1 rezerva+3 garaj)
        Cu stima Dany
        Attached Files
        Last edited by dangerous; 08-09-2011, 20:30 PM. Reason: poze

Comment

Scuze de off: i'ati facut consumul in drumul asta?

Comment

Viteza medie s-a situat undeva intre 90-105 km / h.Aici cred eu ca ea se simte bine !
            Am avut portiuni unde am mers si cu 120 km/h(Buc-Pitesti,Turda-Gilau)
            Oricum nu alimentam niciodata mai mult de 40 de litri deoarece la fiecare alimentare adaugam si o doza de Megasel (aditiv ptr. motorina) corespunzatoare cantitatii mai sus mentionate
            Cu 40 litri de motorina am parcurs intre 565-580 km ceea ce inseamna un consum de aproximativ 7.07 l/100km
            Mi se pare un consum mai mult decat rezonabil.
            O zi buna

Stimati colegi de forum avand in vedere comentariile primite pe PM revin asupra pretului initial .
            In consecinta pretul de vanzare este de 1850 euro !
            Last edited by Carmine; 08-11-2011, 22:13 PM.

Comment

Stimati colegi am cateva observatii care s-ar putea unora sa le fie folositoare:

Certificat Autenticitate valabil pana la 03 septembrie 2011
              ITP valabil decembrie 2012
              RCA valabil noiembrie 2011
              Rovinieta valabila 03 martie 2012

In acest moment masina am inmatriculat-o numai la circa financiara .
              Nu ma intereseaza sa o inmatriculez la Politie deoarece trebuie sa o vand !
              In consecinta astept oferte din partea dvstr.
              Stare tehnica si estetica foarte buna fara defecte ascunse credeti-ma sau intrebati-l pe Trisaba la ce teste a fost supusa inclusiv ridicata cu elevatorul .
              Va doresc o zi buna !
              Dany 0722 244 604

Comment

Chiar nimeni nu mai este interesat de aceasta bijuterie!
                Daca cineva mai are nevoie de informatii referitoare la starea tehnica si estetica poate sa-l contacteze pe ddg care mi-a facut o vizita acum cateva zile .
                Oricum eu astept in continuare.
                O seara buna !

Comment

Confirm, Cobriţa e un vis, nu-mi vine să cred că arată şi funcţionează atât de bine. ÃŽmi pare rău, eu nu am banii necesari s-o cumpăr, am numai o parte, iar dangerous este de neclintit. Sper să ajungă pe mâna unui "posedat" şi s-o îngrijească cu pasiune şi dăruire. Ar fi păcat s-o vedem la câteva zile din nou pe vreun site de vânzări auto, la un preţ bine umflat.
                  Respect celor care au adus-o în starea asta, apropiată de perfecţiune.

Comment

Pretul este 1850 euro fix?
                    Felicitari pentru masina.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Originally posted by adidc View Post
                      Pretul este 1850 euro fix?
                      Felicitari pentru masina.
                      Acum o luna de zile un coleg de forum a pus aceeasi intrebare !
                      Asa cum am argumentat si atunci pretul masinii inclusiv cheltuielile ulterioare depaseau cu mult pretul de vanzare dar numai de dragul negocierii pretul de vanzare a fost redus .
                      Ceea ce este interesant este ca colegul cu toate ca pretul se diminuase nu s-a mai aratat interesat !
                      In concluzie daca sunteti interesat de masina cred ca cel mai bine discutam la fata locului !

Cu stima Dany

Comment

Din pacate unii oameni sint neseriosi si chiar dau dovada de lipsa bun simt. Este cazul lui Dangerous, cu care am vorbit in doua randuri sa o cumpar pe Margot si s-a razgandit in ziua in care trebuia sa-mi dea masina: o data a zis ca nu mai vrea sa o vanda, ca s-a razgandit, iar a doua oara ca a vandut-o altcuiva pentru 200 de euro in plus in conditiile in care semnasem contractul de vanzare iar eu trebuia sa achit banii si sa-mi dea certificatul fiscal. Asta in doua randuri, in ziua vanzarii!! Oricum, cuvantul si chiar un contract nu inseamna nimic pentru acest om. Felicitari pentru tranzactie, in definitiv sa fim oameni nu mai conteaza. Si la mai mare!

Ar mai fi ceva: fiecare om are un pret. Dangerous si-a stabilit singur pretul de om: valoreaza maxim 200 euro. Destul de putin, dupa parerea mea!
                        Last edited by Carmine; 09-07-2011, 20:37 PM.

Comment

Sa inteleg ca masina s-a vandut?
                          Vedeti dumneavoastra, noi educatorii, pedagogii suntem ca niste doctori .....
                          http://www.youtube.com/watch?v=f_-XE9GP4mc
                          http://www.youtube.com/watch?v=56a7YHK-i0c

Comment

Iarta-ma dar nu cred ca tu esti in masura sa ma pretuiesti pe mine ca Om ! Un contract de vanzare -cumparare neonorat nu are nici o valoare.(nu numai pentru mine)
                            Daca erai un cumparator hotarat imediat dupa efectuarea actelor onorai contractul fara amanari. Avand in vedere vremurile pe care le traim, atunci cand vrei sa vinzi in conditiile in care nu ai solicitat nici macar un avans o faci celui mai hotarat si care ofera pretul cel mai bun .
                            Poate ca intradevar aveam o datorie morala fata de tine dar crede-ma dupa amanarea solicitata te-am "simtit" un pic nesigur.
                            Pune-te in situatia mea:ai fi refuzat un cumparator care vine cu banii hotarat sa cumpere masina in schimbul unui cumparator pe care il simti ca ezita ???
                            Nu sunt in pozitia sa-ti dau eu sfaturi dar poate ar trebui sa fi un pic mai hotarat daca intradevar iti doresti ceva !
                            Oricum vreau sa folosesc aceasta ocazie pentru a-mi cere scuze pentru situatia creata !
                            Cu stima
                            Dany

Multumesc Forum Mercedes
                            Last edited by dangerous; 09-07-2011, 21:00 PM.

Comment

Nu exista scuze pentru ce ai facut, chiar daca le cauti. Nu poti invoca ca nu am fost hotarat, in conditiile in care am facut contract si nu am dat banii pentru ca nu mi-ai dat certificatul fiscal, urmand sa se intample asta maine. Nu asa actioneaza un om responsabil si serios. Am fost hotarat in doua randuri si tu te-ai razgandit. Probabil tu crezi ca angajamentele si relatiile dintre oameni sint o simpla copilarie, de parca am am face schimb de lame de guma. Nu te poti juca astfel cu un om: nu doar promiti, mai faci si un contract, si apoi iti incalci orice cuvant fara macar sa ma consulti, macar de forma. Ce vroiai, sa-ti dau banii si apoi sa ma anunti ca te-ai razgandit? Nu ti-a pasat o clipa de mine, doar interesul tau a contat. Sper sa recunosti, macar in fata ta.
                              Multumesc Romania, pentru oamenii langa care imi oferi sansa sa traiesc!
                              Last edited by dragp; 09-07-2011, 21:17 PM.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF