Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme Sprinter

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme Sprinter

    Prieteni....lucrez pe un sprinter 315 cdi cumparat de la casa auto in luna iunie 2007 deci masina se afla in garantie inca si nu pot sa zic decat ca sunt extrem de nemultumit de acest ,,exemplar''.....cat si de cei de la reprezentantele lor din Bucuresti....ce sa va zic ...? are 150 de cai ????? se pare ca NU..dar asta nu ar fi problema , ca troncane de parca ar avea 150000 km nici asta (are doar 45000) ,la revizie sa schimbat doar 2 bucsi la bara stab. Acum care e problema ???....am plecat la CT si la intoarcere nu a vrut sa mai porneasca... worthy.gif
    Bagata in service la CT dupa 9 zile o ridic in stare de functionare {schimbat inj 3 si 4 + rampa presiune}.. pana la Buc a mers fara probleme..zic eu( 9 zile =treaba buna)...ok...dupa 2 zile plec spre Deva... Valea Oltului opresc la o cafea ...dau sa plec si surpriza..sau nu.?!?!?!.....MERCEDES SPRINTER 315 CDI 45000 km fabr 2007...NU PORNESTE... fyou.gif ..( ora 1 noaptea) . Am reusit sa o pornesc trasa 2 m si nu am mai oprita decat la repr din SB...acolo dupa 8 ore (foarte multumit de timp fara nici un fel de aluzie ) masina porneste ( schimbat injectorul 4 din nou)...plec spre Deva. thumbup.gif ... descarc marfa...siiii??????? masina iar nu mai vrea sa porneasca!!!!!!!! NU MAI INTELEG NIMIC !!! Acelasi procedeu ...trasa ... pornita si pana la Buc nu mai opresc motorul de frica sa nu raman cu ea pa camp. Ajuns in Buc dau tel la AUTOKLASS si CASA AUTO (TIRIAC) le explic fenomenul..si ei ce sa faca???...ma programeaza ptr remediere dupa 3 sapt....Eu ce sa fac ?..masina este inca in garantie si daca ma duc in alta parte pierd asa zisa garantie....ASADAR CAND TE DUCI SA O CUMPERI TE TRATEAZA REGESTE.....dupa ce ti-a luat 35 000 euro...NU MAI INTERESEAZA PE NIMENI NIMIC... Deci masina tre sa stea 3 sapt in parcare, dupa care vreo nu stiu cate zile la service , probabil merg inca vreo 500 km si ....iar service...iar nervi...PROFESIONALISMUL,PROMPTITUDINEA LASA DE DORIT LA ACESTIA...Nu am de ales...mai asteptam sa vedem ce se intamla...Cu alte cuvinte sunt TOTAL NEMULTUMIT DE ACESTIA si cu siguranta nu singur... CE POT FACE ???????

  • #2
    Fa un drum de Germania, fate ca acol sa stricat iar, si puele-o in brate la nemtoni s-o repare.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

    Comment


    • #3
      Da asa este din pacate. Si eu am fost la casa auto in Oradea ca sa vad cat costa un motor de Sprinter din 2002 si m-a tinut unu o ora in fata lui de la piese. Din o ora cam 5 minute mi-a explicat ce ma durea si nici nu mi-a fost deajuns in rest a vorbit la telefon despre afacerile lui cu oameni mai importanti ca mine posesori de ML made in USA. vai si amar, asa este cand sa iti ia banii te trateaza regeste da in rest te tin in service o saptamana pentru nimica si cu programare facuta. Pilele intai.
      TE DUC UNDE VREI CAT AI ZICE HEY

      Comment


      • #4
        germania scrie pe ea...

        Comment


        • #5
          Va multumesc de sfat.... Am reusit sa o programez la pitesti la reprezentanta Luni 28 ian ....ma duc cu ea acolo fratilor ca la buc e crima ,tocmai dupa 9 febr.....O sa va scriu ce sa mai intamplat.... sper sa fie numai de bine....

          O Ultima Incercare !!!!
          Last edited by Danny_bb; 01-27-2008, 21:35 PM.

          Comment


          • #6
            Bloc de lumini

            Am si eu probleme cu blocul de lumini la Sprinter 2002. Stie cineva daca se poate repara? Ma gandesc sa il demontez ca unu nou este 600 de lei. mersi
            TE DUC UNDE VREI CAT AI ZICE HEY

            Comment


            • #7
              din pacate, nu cred ca poti sa-l repari.. sa-ti zic de ce..
              in primul rand probabil e prins cu nituri de plastic.. pe care daca reusesti sa le desfaci o sa fie cam greu sa faci o "inginerie" si sa-l asamblezi la loc..
              dar problema e ca probabil in contact s-a incalzit si s-a miscat de la locul lui si odata cu asta s-a deformat si plasticul care il tinea..
              Dar poate sa fie ceva mai banal.. si avand in vedere pretul.. cred ca merita sa-l desfaci.. ca n-ai nimic de pierdut.
              Oricum.. e frustant sa dai 600 pe o prostie de bloc de lumini..

              Comment


              • #8
                DEZAMAGIRE TOTALA......Am revenit si de la Pitesti (service mercedes benz) ....Masina acolo porneste, totul pare ca sa rezolvat .....pana in Buc cand surpriza din nou !!! sa zic am pornito de 4 ori si dupa aceea nu a mai vrut...NU STIU INCOTRO SO MAI APUC...Aceeasi simptoma are , ca si la CT,SB...la service porneste, merg cu ea in sarcina (nu viteza,95-100) aprox 100 -150 KM dupa care odata oprita nu mai vrea sa porneasca...specific ..trasa 2-3 m porneste...CE O AVEA ???? POATE IMI SPUNETI VOI .....CA REPREZENTANTII MERCEDES BENZ DIN ROMANIA NU II DA DE CAP....

                Comment


                • #9
                  Originally posted by orca View Post
                  Fa un drum de Germania, fate ca acol sa stricat iar, si puele-o in brate la nemtoni s-o repare.
                  Eu am vorbit serios, cand te-am sfatuit sa mergi in Germania, tu, fa ce vrei.
                  Last edited by orca; 02-01-2008, 22:07 PM.
                  .. ________ ..
                  o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.
                  Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                  http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                  Comment


                  • #10
                    Eu zic sa le propui sa faca o calatorie cu tine.. eventual si cu ceva echipament de diagnoza dupa ei.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by sergiubogdan View Post
                      DEZAMAGIRE TOTALA......Am revenit si de la Pitesti (service mercedes benz) ....Masina acolo porneste, totul pare ca sa rezolvat .....pana in Buc cand surpriza din nou !!! sa zic am pornito de 4 ori si dupa aceea nu a mai vrut...NU STIU INCOTRO SO MAI APUC...Aceeasi simptoma are , ca si la CT,SB...la service porneste, merg cu ea in sarcina (nu viteza,95-100) aprox 100 -150 KM dupa care odata oprita nu mai vrea sa porneasca...specific ..trasa 2-3 m porneste...CE O AVEA ???? POATE IMI SPUNETI VOI .....CA REPREZENTANTII MERCEDES BENZ DIN ROMANIA NU II DA DE CAP....
                      posibil ca un prieten sa-ti fi facut o gluma.....si anume ,cheia sa ti-o bage intr-un pahar cu apa......

                      incearca cu toate cheile,daca nu e contactul. altfel nu-ti pornea neam ,nici trasa pana in germania

                      Comment


                      • #12
                        am incercat si cu cheia de rezerva si nimic...am programato la autoklass bucuresti pe data de 8 feb....sa vedem ce ii fac si ,,istetii' aia de acolo ....o fi oare din calc masinii (vreo eroare )???...si cu drumul pana la <<mama>> lor.... e cam departe totusi, eu lucrez pe ea nu e propietatea mea...oricum va multumesc ptr sfat si sper ca voi reveni cu vesti bune si o sa va scriu ce a avut , asta daca reusesc <<Specialistii>> lu' peste sa ii dea de cap. Ma gandesc ,daca nici astia nu fac nimic sa ma duc cu acolo de unde au cumparato si mare scandal sa fac cu :OPC,PRESA chiar cu o televiziune !!!O FII BINE ????
                        SAU POT SAI DAU IN JUDECATA ????PTR CA MASINA DE O LUNA STA NUMAI PRIN SERVICE....(ABILITATE) deci nu Nea Ion sau Nea Vasile in curte
                        Last edited by sergiubogdan; 02-02-2008, 13:32 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by sergiubogdan View Post
                          sa ma duc cu acolo de unde au cumparato si mare scandal sa fac cu :OPC,PRESA chiar cu o televiziune !!!O FII BINE ????
                          SAU POT SAI DAU IN JUDECATA ????PTR CA MASINA DE O LUNA STA NUMAI PRIN SERVICE....
                          Pai decat asa, mai ieftin, mai rapid, si mai sigur iesi cu un drum in Germania.
                          .. ________ ..
                          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.
                          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

                          Comment


                          • #14
                            ORDONANTA NR 21/1992 PRIVIND PROTECTIA CONSUMATORULUI:

                            CAPITOLUL 3


                            Protectia intereselor economice ale consumatorilor

                            ART. 9
                            In relatiile cu consumatorii, agentii economici au obligatia de a se comporta in mod corect si de a nu folosi practici comerciale abuzive.

                            ART. 10
                            Drepturile consumatorilor, la incheierea contractului sint:
                            a) libertatea de a lua decizii, la achizitionarea de produse si servicii, fa ra a li se impune in contracte clauze care pot favoriza folosirea unot tehnici abuzive in vinzare, de natura a influenta optiunea acestora;
                            b) de a beneficia de o redactare clara si precisa a clauzelor contractuale, inclusiv a celor privind caracteristicile calitative si conditiile de garan tie, indicarea exacta a pretului sau tarifului, precum si stabilirea cu exactitate a conditiilor de credit si a dobinzilor;
                            c) de a fi exonerati de plata produselor si serviciilor care nu au fost solicitate si acceptate;
                            d) de a fi despagubiti pentru daunele provocate de produsele sau serviciile care nu corespund clauzelor contractuale;
                            e) de a li se asigura service-ul necesar si piesele de schimb pe toata durata medie de utilizare a produsului, stabilita in documentele tehnice normative sau declarata de catre producator ori convenita de parti;
                            f) de a plati, pentru produsele sau serviciile de care beneficiaza, sume sta bilite cu exactitate, in prealabil; majorarea pretului stabilit initial este posibila numai cu acordul consumatorului.

                            ART. 11
                            Produsele si serviciile oferite consumatorilor se masoara cu mijloace de masurare si control adecvate, verificate metrologic, potrivit reglementarilor legale.

                            ART. 12
                            Consumatorii au dreptul de a pretinde agentilor economici remedierea sau inlocuirea gratuita a produselor si serviciilor obtinute, precum si despagubiri pentru pierderile suferite ca urmare a deficientelor constatate in cadrul termenului de garantie sau de valabilitate. Dupa expirarea acestui termen, consumatorii pot pretinde remedierea sau inlocuirea produselor care nu pot fi folosite potrivit scopului pentru care au fost realizate, ca urmare a unor vicii ascunse aparute pe durata medie de utilizare a acestora
                            .

                            ART. 13
                            Remedierea deficientelor aparute in cadrul termenelor de garantie la produsele de larg consum, inclusiv a celor de folosinta indelungata, si care nu sint imputabile consumatorilor, se face intr-un termen maxim, stabilit de catre organul administratiei publice abilitat sa indeplineasca politica de protectie a consumatorului; pentru celelelte produse, termenul va fi cel sta bilit prin contract.
                            In cazul unor vicii ascunse, termenul maxim stabilit la alineatul precedent curge de la data finalizarii expertizei tehnice efectuate de un organism teh nic neutru.

                            ART. 14
                            In cazul produselor la care timpul de nefunctionare din cauza deficientelor
                            aparute in cadrul termenului de garantie depaseste 10% din acest termen, pre
                            cum si in cazul produselor alimentare, farmaceutice sau cosmetice care prezinta abateri fata de caracteristicile calitative prescrise, vinzatorul este obligat, la cererea consumatorului, sa le inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea acestora.
                            Timpul de nefunctionare, mentionat la alineatul precedent, prelungeste in mod corespunzator termenul de gatantie si curge din momentul sesizarii vinza torului pina la aducerea produsului in stare de utilizare normala.

                            ART. 15
                            Restituirea contravalorii sau inlocuirea produsului achizitionat ori a serviciului prestat se face imediat dupa constatarea imposibilitatii folosirii acestuia, daca aceasta situatie nu este imputabila consumatorului.

                            ART. 16
                            Consumatorul poate solicita plata unor despagubiri, potrivit clauzelor contractuale sau dispozitiilor legale, in cazul remedierii ori inlocuirii produselor sau serviciilor necorespunzatoare.

                            ART. 17
                            Vinzatorul asigura toate operatiunile necesare repunerii in functiune, inlo cuirii produselor ori remedierii serviciilor reclamate in cadrul termenului de garantie sau valabilitate, respectiv pentru vicii ascunse in cadrul duratei medii de utilizare, precum si a celor ocazionate de transportul, manipularea, diagnosticarea, expertizarea, demontarea, montarea si ambalarea acestora; vinzatorul suporta cheltuielile legate de acestea, situatie carte nu il exonereaza de raspundere pe producator.


                            oricum tot prin ordonanta asta am citit mai de mult, ca daca un produs se strica de mai mult de 3 ori in 6 luni agentul economic este obligat sa-ti schimbe produsul la cererea ta, Studiaza bine ordonanta asta, scoate-o la imprimanta si mergi cu ea si cu constatarile facute la agentul de unde ai cumparat masina si cere sa o schimbe cu legea in brate bineinteles sa-i si arati ca il obliga legea. Daca nu vrea, mergi la OPC ca se rezolva, dar trebuie sa ai acte doveditoare(actele masinii si ceva hartii de la service-uri). Bafta

                            Comment


                            • #15
                              ms mult..O am de vineri (de pe 8.02) la autoklass (cei din vitan) si imi spun ca trebuiesc schimbate toate injectoarele in prima faza...(bineinteles nu le au pe stoc si dureaza in jur de 7-10 zile).dupa aceasta schimbare daca masina nu merge , urmeaza , sa schimbe pompa , etc...tot asa banuiesc din 10 in 10 zile..fiindca ei nu au nicio piesa pe stoc...nu stiu ce-o sa se-ntample pana la urma?!?!?!?!inca o data ms pt lege , dar nu cred ca in tara asta , cineva o va respecta...asa ca cei de la filialele Mercedes din Romania sunt cu mult sub asteptari.voi reveni poate cu vesti maai bune , sper.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF