Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme ASD W201

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme ASD W201

Imi ramane indicatorul "ASD" aprins tot timpul .
    Este normal sau nu ?
    Care sunt posibilele cauze ?
    Masina este cu cutie automata.
    Last edited by Semtexx; 09-20-2008, 11:28 AM.
    MERCEDES BENZ 190 D - 1984
    MERCEDES BENZ 190 E - 1991

Defect intrerupatorul de sub pedala de frana.
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by pulmann View Post
      Defect intrerupatorul de sub pedala de frana.
      ma duc sa verific cu toate ca nu prea cred fiindca stop pe frana am sau mai este si alt intrerupator ?
      Dar ce legatura are frana cu ASD-ul ? din cate stiu eu ASD-ul blocheaza sau deblocheaza diferentialul ceva de genul asta stiam eu .
      Sper sa nu ma insel dar daca gresesc va rog corectati-ma .

Comment

Originally posted by llbpeta View Post
        ma duc sa verific cu toate ca nu prea cred fiindca stop pe frana am sau mai este si alt intrerupator ?
        Dar ce legatura are frana cu ASD-ul ? din cate stiu eu ASD-ul blocheaza sau deblocheaza diferentialul ceva de genul asta stiam eu .
        Sper sa nu ma insel dar daca gresesc va rog corectati-ma .
        Denumirea de 'Intrerupator" nu este ceea mai exacta, defapt este un "schimbator" care are legatura si cu ASD-ul (sau si cu ASR, ESP), nu doar cu luminile de frana. O diagnoza compiuterizata face "lumina".
        .. ________ ..
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

multumesc pt raspuns oricum

Comment

Ce ai mai rezolvat?
            Si eu am ASD pe masina si nu merge(sau cel putin la mine nu a intrat niciodata)....Cind am avut probleme pe intrerupatorul de la frina imi ramineau becurile aprinse ....i-am adaptat un intrerupator de FORD(cel original avea un circuit dublu).

Ti-a functionat vreodata sistemul?

Comment

nu mai stiu daca a functionat sau nu masina a stat cativa ani
              am gasit o discutie despre tema asta aici numai ca este in germana .

si nu prea pricep eu care e spilu acolo

Comment

Nici eu nu stiu germana dar sa vedem ce putem face...

Comment

In mare zice ce defectiuni sant posibile sa afisheze diagnoza pentru ASD.

1 Normal = Normal
                  2 Steuergerät kaputt = Electronica (computer) defect
                  3 Bremslichtschalter kaputt = Intrerupatorul de sub pedala de frana defect
                  4 Drehzahl VL fehlt = Senzorul de turatie fata/stanga defect
                  5 Drehzahl VR fehlt = Senzorul de turatie fata/dreapta defect
                  6 Drehzahl Hinterachse fehlt = Senzorul de turatie punte spate defect
                  7 alle Drehzahlen fehlen = Toti senzorii de turatie defecti
                  8 Magnetventil oder Bremslichtschalter kaputt. = Ventilul magnetic sau intrerupatorul de sub pedala de frana defect.

Acelasi lucru in engleza aici la pag.56 :

PS.
                  Intrerupatorul de sub pedala este in 99% din cazuri problema, poate doar sa para ca functioneaza, anumite scule de diagnoza pot chiar sa-l citeasca ka fiind ok., si el de fapt nu-si face treaba 100%.
                  Last edited by orca; 10-04-2008, 22:47 PM.
                  .. ________ ..
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.

Comment

Salutare
                    La fel am si eu o problema cu ASD-ul mi se aprinde triunghiul acela in kilometraj dupa ce plec de pe loc, iar cand apas pedala de frana se stinge.<a poate ajuta si pe mine cineva cu o parere.
                    Va multumesc

Comment

asd

colegi care au facut comentariu cu contactor frana ar putea sa aiba dreptate.
                      80% din cazuri de acolo pleaca problema. sat practic 2 contactori in aceeasi carcasa.unul pentru lumini frana si unul pentru asd-asr-motor. trebuie verificat ! se poate verifica cu un aparat de masura

Comment

Salutare
                        Problema este ca nici ABS-ul nu imi merge, oare tot de acolo sa fie problema?

Comment

Originally posted by E200 diesel View Post
                          Salutare
                          Problema este ca nici ABS-ul nu imi merge, oare tot de acolo sa fie problema?
                          Salut!Pot fi si senzorii de la abs,sau numai unul din ei sa fie dus si sa nu-ti mearga abs-ul.
                          CJ-20-AMN.

Comment

Originally posted by pintea paul View Post
                            Salut!Pot fi si senzorii de la abs,sau numai unul din ei sa fie dus si sa nu-ti mearga abs-ul.
                            Sal la voi ,ca sa nu mai deschid alt topic si eu am aceasi problema martoru asd aprins nu triunghiul doar cel din bara de jos cu toate becurile posibile
                            Dupa ce am schimbat 4 calculatoare de abs vreo 6 releee 3 calculatoare de asd si nervi timp bani mortii ei de masina , pe la electrician pe la mecanic pe la mama dracu so ia de masina , nimeni nimik nu stie , toti isi da cu presupusu , m-am uitat si pe forumul de afara , dai traduceri toti o bajbaie nimeni si nimeni nu stie clarrrrr de unde dracu este acel bec aprins sa o desfintam ?
                            Dar vine iarna si de ..masina are asd si acel bec imi sta foarte mult pe creier sa il vad aprins , asa ca daca cineva are habar ce este defect sau cu ce anume a rezolvat rog sa posteze pentru toata lumea interesata . stima

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF